If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ако търгуваш на различни пазари можеш да имаш повече от една платформа- на форекс може да имаш много , на чужди пазари също, но на БФБ само при еди посредник
Това не го разбрах, ще избирам най-добрия по критерии извън договора ли
Аз съм писал туканка чий клиент съм, каквото и да питам в чата брокера ми, отговорите му са Нанай си инфо
Платформите им са различни, допълнителните екстри към тях също. Някои предлагат експерти следящи пазара. От значение е има ли бъгове системата им и общи сривове ...... как ще го прецениш това ако не я пробваш реално.
Вероятно ако имат демо версия може до някъде. Но в повечето случаи демото и риала са различни....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Искам да попитам търгуващите на БФБ нещо свързано с платформите. Мога ли да имам сметки примерно при два или три посредника и да търгувам през тях едновременно на БФБ? Харесал съм си две платформи . Не са COBOS. Има ли някакви законови спънки?
Ето да припомня какво е попитал човека. Не става дума за кобоса. Тои е отживелица отдавна.
Това е в духа на свободната конкуренция.
Ако не може да имаш договори с няколко ...как ще избереш най-добрите ?
Просто ги използвам за различни пазари. А иначе наистина мисля че даваха по един кобос на човек, но кобоса си е на борсата и предполагам че това си е тяхно изискване. Не нещо наложено нормативно. Нормативно не можеш да правиш манипулации.
Аз имам договори май бяха с четири посредника. В България търгувам само през един защото ми е по-удобно, но и всеки един от останалите предлага същата услуга.
Това е в духа на свободната конкуренция.
Ако не може да имаш договори с няколко ...как ще избереш най-добрите ?
Добре Марков ти ми покажи , че си станал клиент на 10 посрадника и ще докажеш че може
Бил съм клиент едновременно на Кобос и друга платформа през ИП.
Но това не е довод на 100%, може да са ме изпуснали .....
Затова казвам че след като някои твърди че не може , да даде НОРМАТИВНОТО УСНОВАНИЕ НА ЗАБРАНАТА .....
Добре Марков ти ми покажи , че си станал клиент на 10 посрадника и ще докажеш че може
Аз имам договори май бяха с четири посредника. В България търгувам само през един защото ми е по-удобно, но и всеки един от останалите предлага същата услуга.
Имаше проблем с кобоса. Май него го даваха само по един на човек. Иначе естествено че може човек да ползва колкото си иска посредника. риска за манипулации си го носи все пак всеки сам.
По тази тема нищо не мисля ..... говорим за друго. Ако знаеш текст от нормативна уредба да го забранява кажи да се ограмотим. Може да съм изостанал пък нещо !
Ами нали в договорите на ИП-то има въпроси за договори към друг Ип или подобна институция.И ако им спестиш това познай какво следва, ако проверят.
Ами ти в инвестиционните посредници служителите кои бяха мислиш,кои са свързаните лица и кои надуваше цените според теб.И кои си правеше каквото иска.
По тази тема нищо не мисля ..... говорим за друго. Ако знаеш текст от нормативна уредба да го забранява кажи да се ограмотим. Може да съм изостанал пък нещо !
Стига глупости бе.... ако иска някои да манипулира ща регне на стринка си, баба си , жена си , или най-добре баи мангал клошара и т.н.
Много наивно мислене развивате че така ще се спрат евентуални манипулации. Даите да забраним и кухненските ножове щото някои можел да извърши убииство с нож !
В законодателството щом няма изрична забрана за нещо значи е разрешено !
Аз за такава забрана не съм чувал и съм бил клиент едновременон ан кобос и друга платформа за кратък период ......
Ами ти в инвестиционните посредници служителите кои бяха мислиш,кои са свързаните лица и кои надуваше цените според теб.И кои си правеше каквото иска.
А бе много ясно с тази ликвидност с 200000 хил лв ще манипулираш не цени ами цели сектори в тази държавна борса.
И нали е държавна правете си каквото искате. ахахха
Стига глупости бе.... ако иска някои да манипулира ща регне на стринка си, баба си , жена си , или най-добре баи мангал клошара и т.н.
Много наивно мислене развивате че така ще се спрат евентуални манипулации. Даите да забраним и кухненските ножове щото някои можел да извърши убииство с нож !
В законодателството щом няма изрична забрана за нещо значи е разрешено !
Аз за такава забрана не съм чувал и съм бил клиент едновременно на кобос и друга платформа за кратък период ......
Коментар