If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дай да видим текст или закон които да го забранява.....щото според мен няма такъв.
Можеш да си клиент на колкото си искаш посредника, песрективно на платформите им за търговия.
А бе много ясно с тази ликвидност с 200000 хил лв ще манипулираш не цени ами цели сектори в тази държавна борса.
И нали е държавна правете си каквото искате. ахахха
Да направиха го при предната КФН с цел да се избегнат пазарните манипулации
Дай да видим текст или закон които да го забранява.....щото според мен няма такъв.
Можеш да си клиент на колкото си искаш посредника, песрективно на платформите им за търговия.
Извинете за невежеството, но имали някъде публична информация къдете може да се провери коя компания или частно лице, какви акции притежава?
Благодаря.
ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.
Сверете си очакванията за основните български акции. Анкетата e анонимна, има стастистически и прогнозен характер, но не е препоръка за покупкопродажба на акции на БФБ.
Сверете си очакванията за основните български акции. Анкетата e анонимна, има стастистически и прогнозен характер, но не е препоръка за покупкопродажба на акции на БФБ.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Накарахте ме да се ровя из законите и правилата за търговия на БФБ. Никъде не пише, че едно лице няма право да търгува през два посредника. Може би ако търгува сам със себе си може да бъде тълкувано като манипулация на пазара.
Има логика! И аз се рових и не намерих инфо. Затова питам де.
Накарахте ме да се ровя из законите и правилата за търговия на БФБ. Никъде не пише, че едно лице няма право да търгува през два посредника. Може би ако търгува сам със себе си може да бъде тълкувано като манипулация на пазара.
Не е вярно .... Един търговец, един кобус на БФБ....
Направено е с цел да не си търгуваш акциите през двата кобуса и да манипулираш маркета...
Може да си отвориш кобус на баба си....например.
П.П. Пиша за кобуси защото когато го приеха бяха мнозинство....
Искаш да кажеш, че с моето си име мога да търгувам на БФБ само чрез един посредник, независимо дали е с кобос или алтернативна програма на посредника? Ако искам два посредника трябва да ползвам две различни имена или фирми.
Явно има различни мнения. Къде ли може да се провери това записано като закон?
Не е вярно .... Един търговец, един кобус на БФБ....
Направено е с цел да не си търгуваш акциите през двата кобуса и да манипулираш маркета...
Може да си отвориш кобус на баба си....например.
П.П. Пиша за кобуси защото когато го приеха бяха мнозинство....
Коментар