IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Индикаторите показват хързул-пързул - фундамента,тоже ! ....Балониада - 2012-та ,приключи ....
    Дааа точно, така и индикаторите ти и фундамента ти е плод на заблуди, рано или късно трябва да го разбереш иначе няма кои ти помогне.
    Я ни кажи Еврото къде го очакваш, 1.19 ---> 1.10 нали така писа преди месец.

Коментар

• Нормално е да падат. Все пак всичко пада.

Или някой е преценил, че не му трябват и на всяка цена ще излезе. Или на някой му е потрябвал кеш и му се налага да продава. Или смятат акцията за много лоша и я продават. Всякакви варианти може да има...само можем да гадаем.

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ами падат повече от другите ....много повече . ...

.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Колега Монти,

не знам защо ми даваш за пример ХИМ-а . Почти всички Сини чипове падат . Т.ч. човек може на всякъде да загуби/или да е загубил .
        Ами падат повече от другите ....много повече . ...

.

Коментар

• Колега Монти,

не знам защо ми даваш за пример ХИМ-а . Почти всички Сини чипове падат . Т.ч. човек може на всякъде да загуби/или да е загубил .

Защо се чудиш ...
          Ако си имал 30 К ХИМ на 2 лева и си направил 50 К на 1,5 средна и си увеличил на 100 К на 1, 2 ..... със всяка стотинка надолу губиш по хиляда лева ще пишеш ли ще купуваш ли....
          А всички обясняват че идва тежка и гладна зима и избори....
          Щом обяснявах че Оловно цинковия комбинат е по печеливша от ХИМ и сие и доводите против никакви ги няма а вчера даже акцията се качи 70 % ..... За какъв оптимизъм говориш по сините чипове......

Коментар

• Mnogo ste ot4ajali be.
            Ostavih vi za niama mesec I vi uvisnali nosovete.
            Spoko,ima optimisti o6te.
            Az pone sam ot tiah. Za 10 meseca +21.4 %.
            I v momenta ima pone 2 akcii,koito na tia niva nosjat 15% za 8-9 meseca,zle li e ?

PS sorry,o6te 5 dena bez kirilica.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Шемата, колко пъти трябва да ти се казва докога?... Ето, отговарям ти отново: Това ще продължи докато цената на златото не отиде над 25 000 /двадесет и пет хиляди/ долара тройунцията!
              Хахахахаха. Т.е. след има няма хилядо години

Коментар

Колега Монти,

и на мен ми е ясно, че сме изпаднали в доста тежко положение --- Предлагане голямо, а търсене никакво, т.к. няма пари . И акциите дълбаят надолу. Докога ще продължава това никой не знае...

Но се надявам, че все някога това ще свърши .

п.с. просто исках да отбележа, че и участниците във форума почти изчезнаха и никой вече няма желание да пише
                Защо се чудиш ...
                Ако си имал 30 К ХИМ на 2 лева и си направил 50 К на 1,5 средна и си увеличил на 100 К на 1, 2 ..... със всяка стотинка надолу губиш по хиляда лева ще пишеш ли ще купуваш ли....
                А всички обясняват че идва тежка и гладна зима и избори....
                Щом обяснявах че Оловно цинковия комбинат е по печеливша от ХИМ и сие и доводите против никакви ги няма а вчера даже акцията се качи 70 % ..... За какъв оптимизъм говориш по сините чипове......

Коментар

Докога ще продължава това никой не знае...
                  Шемата, колко пъти трябва да ти се казва докога?... Ето, отговарям ти отново: Това ще продължи докато цената на златото не отиде над 25 000 /двадесет и пет хиляди/ долара тройунцията!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колега Монти,

и на мен ми е ясно, че сме изпаднали в доста тежко положение --- Предлагане голямо, а търсене никакво, т.к. няма пари . И акциите дълбаят надолу. Докога ще продължава това никой не знае...

Но се надявам, че все някога това ще свърши .

п.с. просто исках да отбележа, че и участниците във форума почти изчезнаха и никой вече няма желание да пише

Кое е мястото .....280 или 350 по Софикс....
                    За мен първото...
                    Нали не мислиш ,че борсата ще се вдигне с огромните пакети който тежат над ССВ и ХИМ за продажба или с Еларг пред излизане или Атера надута от от дребните ,Монбат и Фармата ,Стара планина ,Инд холд. БГ се крепят на обратното и на ПФ ..

Коментар

Интересно е, че почти вече не се пише във Форума . Нито се коментират акции нито борса .

Явно не само на БФБ настъпи апатия ами и във Форума . Изглежда по-голямата част от инвеститорите се отчаяха тотално .

Малко търпение трябва и всичко ще си дойде на мястото!!!

Кое е мястото .....280 или 350 по Софикс....
                      За мен първото...
                      Нали не мислиш ,че борсата ще се вдигне с огромните пакети който тежат над ССВ и ХИМ за продажба или с Еларг пред излизане или Атера надута от от дребните ,Монбат и Фармата ,Стара планина ,Инд холд. БГ се крепят на обратното и на ПФ ..

Коментар

• Интересно е, че почти вече не се пише във Форума . Нито се коментират акции нито борса .

Явно не само на БФБ настъпи апатия ами и във Форума . Изглежда по-голямата част от инвеститорите се отчаяха тотално .

Малко търпение трябва и всичко ще си дойде на мястото!!!

Коментар

• Заплатите с 35% по-високи до 2015 г. заради еврофондове
                          News.dir.bg - 18 септември 2012, 15:00
                          Министърът по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев представи математическия модел SIBILA (Simulation of Bulgaria`s Investment in Long-term Advance), който показва макроикономическия ефект върху българската икономика от използването на европейски средства.
                          Съгласно изчисленията по този модел, през 2015 година БВП ще бъде с 9,3 на сто повече от прогнозирания, ако се усвоят изцяло европейските пари. Заетостта ще бъде с 4,8 на сто по висока, а работната заплата би се увеличила с 34,6 на сто. Моделът съпоставя развитието на страната при максимално използване на средствата от ЕС и при изцяло липсващи такива средства.
                          Министърът отбеляза, че към момента близо 90% от средствата по оперативните програми вече са договорени, а подписаните договори са за над 7 млрд. евро. От тази сума 2 милиарда са по Оперативна програма „Околна среда” и над 1,4 млрд. евро по Оперативна програма „Регионално развитие”.
                          Според Дончев реално изплатените средства към края на август са в размер на 2,106 млрд. евро, т.е. 26% от договорените средства. „Към края на август сме получили от Брюксел общо над 1,8 милиарда евро или близо 27 % от всички средства, които трябва да получим по оперативните програми,” посочи Дончев,цитиран от КРОСС.
                          2013 година обаче ще бъде критична, не само заради средствата, които трябва да бъдат изплатени, но и заради предстоящата заключителна фаза на програмирането, когато ще се водят преговорите между Еврокомисията и членовете съюза по отношение на конкретните параметри по оперативните програми.
                          Томислав Дончев очаква, че страната ни ще може да разчита на поне 8 млрд. евро от ЕС през следващия седемгодишен програмен период.
                          През последните дни стана ясно, че има риск да връщаме стотици милиони неусвоени пари по програма "Регионално развитие", както и по програмата за биологично земеделие.

Коментар

• Индикаторите показват хързул-пързул - фундамента,тоже ! ....Балониада - 2012-та ,приключи ....
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Повод за оптимизъм - оборота мина 100 хил. ...
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Брех, че борса вчера Асенова крепост с 1бр.акция скочи с 600+%, а днес някои си купи ПКБ за над 12 млн.лв явно далаверата със земята ще е огромна.
                                Какво ли е разликата да купуваш земя с ПКБ и лева за декар. Това държавата ли го иска или това какво е?
                                Но все пак щом влиза някои с толкова пари, явно трябва да е положителен сигнал.
                                Хммммм...
                                А тя и БФБ е държавна някои да не иска нея да купува. хахахаххаха

Коментар

Working...
                                X