Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеForex Master, ти някога имал ли си акции?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКво става със златото, то се справя по-зле даже и от софикс, даже и през 2012.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСигурен ли си? Не съм чувал пазара на златото да е бил 1 час без сделка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКво става със златото, то се справя по-зле даже и от софиксСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова зависи само от доколко често и доколко удачно ще се сменят дружествата участващи в софикс..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПовече през софикс 300 не мисля че ще минем.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного ще се радвам да стане така
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВижда се вече края и на прекалено дълго продължилия мечи пазар и на БФБ. Повече през софикс 300 не мисля че ще минем.
Единственото несигурно поне от моя гледна точка е не дали от нататък ще расте, а само колко бързо ще расте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕее, на Роската едно благодарско кажи. То с тези снимки в новогодното обръщение
Борсата усеща промените от 3 до 6 месеца по-рано......
Аз бях загубил надежда, че тези мутри някой може да ги разкара от властта....
Хората щяха пак да ги изберат( такъв е мат'риала.), но те се закопават сами....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво става тази година....
Вчера смени еврата за долари - долара расте...
На борсата най-после "малко" оптимизъм по позициите....
Едни изработени пари преди 6 месеца ми ги донесоха днес....
Бах мама му...утре бягам на вилата, да не взема да урочасам нещата.....
Коментар
Коментар