IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Имал съм, софиксов. Може би по още по времето когато ти не си знаел значението на думата акция!
    И много пари ли загуби от тях та така ги мразиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Forex Master, ти някога имал ли си акции?
      Имал съм, софиксов. Може би по още по времето когато ти не си знаел значението на думата акция!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Кво става със златото, то се справя по-зле даже и от софикс, даже и през 2012 .
        Тя и днес Софка го пердаши злото почти 3 %

Коментар

• Forex Master, ти някога имал ли си акции?

Коментар

Сигурен ли си? Не съм чувал пазара на златото да е бил 1 час без сделка...
            И аз ама от много сделки не може да порастне и колкото лихва по разплащателна сметка

Коментар

Кво става със златото, то се справя по-зле даже и от софикс
              Сигурен ли си? Не съм чувал пазара на златото да е бил 1 час без сделка...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Това зависи само от доколко често и доколко удачно ще се сменят дружествата участващи в софикс.
                Кво става със златото, то се справя по-зле даже и от софикс, даже и през 2012 .

Коментар

Повече през софикс 300 не мисля че ще минем.
                  Това зависи само от доколко често и доколко удачно ще се сменят дружествата участващи в софикс.

Коментар

• Намалението на лихвите по депозитите ще започне да оказва по-сериозно влияние върху борсата, няма да се учудя ако лихвите паднат с 50% през годината.

Коментар

• Но няма да е никак зле ако догодина почнем от 450

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Много ще се радвам да стане така
                        90/10 вероятност според мен. Но за скоростта - там наистина имам съмнения че ще е адекватна на ръстовете на запад.

Коментар

Вижда се вече края и на прекалено дълго продължилия мечи пазар и на БФБ. Повече през софикс 300 не мисля че ще минем.

Единственото несигурно поне от моя гледна точка е не дали от нататък ще расте, а само колко бързо ще расте.
                          Много ще се радвам да стане така

Коментар

• Вижда се вече края и на прекалено дълго продължилия мечи пазар и на БФБ. Повече през софикс 300 не мисля че ще минем.

Единственото несигурно поне от моя гледна точка е не дали от нататък ще расте, а само колко бързо ще расте.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Еее, на Роската едно благодарско кажи. То с тези снимки в новогодното обръщение
                              Друго си мисля...
                              Борсата усеща промените от 3 до 6 месеца по-рано......
                              Аз бях загубил надежда, че тези мутри някой може да ги разкара от властта....
                              Хората щяха пак да ги изберат( такъв е мат'риала.), но те се закопават сами....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Какво става тази година....
                                Вчера смени еврата за долари - долара расте...
                                На борсата най-после "малко" оптимизъм по позициите....
                                Едни изработени пари преди 6 месеца ми ги донесоха днес....

Бах мама му...утре бягам на вилата, да не взема да урочасам нещата.....
                                Еее, на Роската едно благодарско кажи. То с тези снимки в новогодното обръщение

Коментар

Working...
                                X