IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• анкета. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Идеята на всеки индекс е да следи настроенията на пазара. Правилата му се правят така че да улавят по някакъв начин тези настроения.
      Отново не си в час... Не можеш да кажеш днес настроението на пазара се понижи с 1,23% или пък настроението се понижи с 2,31%... Настроенията ги следи баба ти Гицка на пейката пред блока. Пазарният индекс е различно нещо!

Индексът измерва % на промяната в една или друга посока на движението на цените на пазара като цяло, което разбира се е съвсем различно от настроението... Цената на една акция е нещо обективно, докато настроението е напълно субективна категория която не може да се измери в %!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Вземи сега компаниите от Софикс извадени през последните 4 години и ги прегледай една по една! След това вземи и изчисли къде щеше да е софикс сега ако не бяха правени промени в него! Това е голата истина...
        Идеята на всеки индекс е да следи настроенията на пазара. Правилата му се правят така че да улавят по някакъв начин тези настроения. така че е съвсем естествено да отпадат едни компании и да се появяват други. Просто настроенията и предпочитанията се менят.

Коментар

Вземи сега компаниите от Софикс и ги прегледай едан по една.
          Вземи сега компаниите от Софикс извадени през последните 4 години и ги прегледай една по една! След това вземи и изчисли къде щеше да е софикс сега ако не бяха правени промени в него! Това е голата истина...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Земай продавай тогази 2-3 хапартамента. Тамън за годинка и кусур ще вземеш наемите им за 50 год нанапреде
            По-скоро ще продам злато, щото и то ще стане иляда, ама талера
            Last edited by Лорда; 03.01.2013, 22:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              Софикс трябва да е 1000 до средата на 2014г.
              Земай продавай тогази 2-3 хапартамента. Тамън за годинка и кусур ще вземеш наемите им за 50 год нанапреде

Коментар

Еее, стига сърказми. Не всеки му се удава да е удачен инвеститор/спекулант.
                Като се отчая и го налегнат апокалиптични мисли - става заклет златар после

Аз пък тука няколко дена не знам де се намирам понеже за 15 мес.стаж не съм виждал индексо над 340.
                И като ми ги говорите уверено тука едни прогнози за 400-450 и ми става едно...как да кажа...бая чудно

Тая година ли мислите ще намерят голямото газово находище на Ч. море ?

Е и по добре ,може да ти се похваля ,че купувах Табаци при индекс на Софикс 1970 на 30 лв а сега е 80 лв.....и продавах ФИБ под 1,5 лв при индекс 265 за да освободя средства за Петрол АД на 5 лв и станал 11 лв...... ....
                Така че индекса не е водещ

Коментар

Аз пък тука няколко дена не знам де се намирам понеже за 15 мес.стаж не съм виждал индексо над 340.
                  И като ми ги говорите уверено тука едни прогнози за 400-450 и ми става едно...как да кажа...бая чудно
                  До 450 са под 30%. Вземи сега компаниите от Софикс и ги прегледай едан по една. Виж какво означава 30% ръст. Всъщност ето ги

Булгартабак - холдинг 104.0
                  Корпоративна търговска банка 109.8
                  Софарма 2.8
                  Адванс Терафонд АДСИЦ 2.9
                  Монбат 6.1
                  Каолин 4.2
                  ПИБ 1.8
                  Химимпорт 1.2
                  Еврохолд България 1.3
                  М+С хидравлик 8.7
                  Неохим 36.4
                  ЦКБ 0.8
                  Стара планина Холд 3.3
                  Индустриален Холдинг България 0.9
                  Фонд за недв. имоти БГ АДСИЦ 0.7

За една част изглежда доста, но за други изглежда всъщност доста нисък ръст.

Коментар

• Софикс трябва да е 1000 до средата на 2014г.

Коментар

Нека позная, нека позная Лекс и първа частна банка Ако се съди от опита ти в познаване на балони почти сигурно са били те
                      Еее, стига сърказми. Не всеки му се удава да е удачен инвеститор/спекулант.
                      Като се отчая и го налегнат апокалиптични мисли - става заклет златар после

Тая година ли мислите ще намерят голямото газово находище на Ч. море ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        И Хранков забравяте ,винаги съм се чудил защо точно във варна вървеха всякакви Пиромиди.......
                        Ми на плажа всичко се приема по-лежерно.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          И много пари ли загуби от тях та така ги мразиш?
                          Не, не съм губил от акции. За радост, ги продадах на време. Единственото нещо което мразя е човешката глупост. Виждам доста такава в този форум и затова понякога не мога да се въздържа и да нагрубя някоя залюхана тиква...

Коментар

Нека позная, нека позная Лекс и първа частна банка Ако се съди от опита ти в познаване на балони почти сигурно са били те
                            Всъщност ПЧБ изглеждаше много стабилна навремето. Имах един приятел, на който баща му беше освен университетски преподавател и мултак, та той му беше подарил за 19г. рожден ден пакет акции от ПЧБ. Много му завиждах тогава, сега не

Коментар

И Хранков забравяте ,винаги съм се чудил защо точно във варна вървеха всякакви Пиромиди.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Имал съм, софиксов. Може би по още по времето когато ти не си знаел значението на думата акция!

Коментар

Working...
                                X