IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
    Раздвижването на нашата борса става заедно с тези в Румъния и Хърватска.На мен ми мирише на чужденци погледнали с други очи на нисколиквидните и подценени борси в региона.Ако е така ни чака веселба и скубане на коси
    Съвсем естествено ако е така, същите глобални добри новини действат навсякъде. Всъщност дали ще са чужденци или българи, които действат по световни тенденции ефекта си е един и същ.

Коментар

• http://money.bg/news/id_1350586

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
        Раздвижването на нашата борса става заедно с тези в Румъния и Хърватска.На мен ми мирише на чужденци погледнали с други очи на нисколиквидните и подценени борси в региона.Ако е така ни чака веселба и скубане на коси
        Чужденци купуват и чужденци продават по-точно казано. Това което казваш го забелязах и аз...

Коментар

• Раздвижването на нашата борса става заедно с тези в Румъния и Хърватска.На мен ми мирише на чужденци погледнали с други очи на нисколиквидните и подценени борси в региона.Ако е така ни чака веселба и скубане на коси

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Не разбрах, какво трябва да разбера? Това което разбрах обаче е, че на теб ти липсва основно икономическо образование... Преминаване към златен стандарт НЕ означава връщане хиляда години назад! Напротив. Означава само изправяне на грешните икономически постулати от последните 40 години!!!

Сега в БГ имаме евро стандарт. БНБ е длъжна да обменя левовете в обръщение в точно определено количество левове срещу 1 евро. Сменяш в закона думичката "евро" с думичката "злато" и си готов със златния стандарт! Кви златни монети в плод-зеленчука, кво връщане с хиляди години, кви 5 лева? Използвай го поне малко това вещество между ушите си преди да драскаш глупости в това форумче!
            Имах предвид, че тогава е било основа за разплащане и ценено... не е имало хартиени пари, нали? Нямало е дори bitcoin
            Това май е за темата на злото, но.... бях чел, че стойността на една златна монета в царска Русия била... един човешки живот ! С толкова е можело да се откупи крепостен селянин...Ако сега пренесеш тази същата монета в наше време, напр. я получиш в наследство- ще я продадеш в Тавекс за около триста лева - говоря за стойността на материала....Вероятно такава ще е съдбата на твоята инвестиция във физическо злато - ако я завещаеш на поколенията.... и успеят да го опазят...
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
              Радвам се да видя, че се сбъдват в началото на 2013 г. 2ве неща:
              1. Златното сечение на 50 дневната и 200 дневната /от края на миналата година/ се запълни със съдържание.;
              2. Спадът на борсата в 1ви работен ден на новата година води до ръст на СОФИКС за месеца между 5 и 10%!

И за много години! Само напред и нагоре!
              Пич... ти нещо се бъзикаш с нас...

На БФБ не ни трябват звездобройци, а качествени дружества...
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• На БФБ след 5 г. пак може да се прави технически анализ ..

Радвам се да видя, че се сбъдват в началото на 2013 г. 2ве неща:
                1. Златното сечение на 50 дневната и 200 дневната /от края на миналата година/ се запълни със съдържание.;
                2. Спадът на борсата в 1ви работен ден на новата година води до ръст на СОФИКС за месеца между 5 и 10%!

И за много години! Само напред и нагоре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                  "UP UP SOFIX 4000""

Чия беше тази фраза???
                  Мисля Киро се казваше

Коментар

• А за лятото съм замислил Голямата Игрь, ама ще разказвам постфактум.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Направих над 30% нагоре дотук тая зима. Малко е - трябва още!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Не разбрах, какво трябва да разбера? Това което разбрах обаче е, че на теб ти липсва основно икономическо образование... Преминаване към златен стандарт НЕ означава връщане хиляда години назад! Напротив. Означава само изправяне на грешните икономически постулати от последните 40 години!!!
                        Да, бе, а после как ще се стрижат овцете?

Коментар

• не ме търсете в темата,че май се готвят и други 2 мои основни европейски акции да излетят а имам яко кинти за покупки и ако ги изпусна ще е много голяма простотия..... Сребърце ще купувам скоро също, 1% остава до включването ми ама се чудя дали да чакам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Повече съм пораснал каро процент от индексите, значи не е това причината... просто ръста е малък
                            А може би силата ти е на външните пазари и е по добре да се концентрираш там?

Коментар

• Първоначално изпратено от mimonzi Разгледай мнение
                              Може би се дължи на неудачно подбран портфейл,аз само за днес съм над 3% на плюс
                              Повече съм пораснал каро процент от индексите, значи не е това причината... просто ръста е малък

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                                ХММММ.... от 28 декември досега портфолиото ми няма и 2% нагоре а някои ореваха орталъка че излитаме... За сравнение това което съм оставил в САЩ и Европа... а имам и малко къси индекси с малка загуба засега е около 7% нагоре.

Все още нищо не сме видяли. Важното е че се появиха купувачи
                                Може би се дължи на неудачно подбран портфейл,аз само за днес съм над 3% на плюс

Коментар

Working...
                                X