IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "UP UP SOFIX 4000""

Чия беше тази фраза???
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• ХММММ.... от 28 декември досега портфолиото ми няма и 2% нагоре а някои ореваха орталъка че излитаме... За сравнение това което съм оставил в САЩ и Европа... а имам и малко къси индекси с малка загуба засега е около 7% нагоре.

Все още нищо не сме видяли. Важното е че се появиха купувачи

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        или пък златна монета и се връщаш хиляди години назад Това последното разбра ли го ?
        Не разбрах, какво трябва да разбера? Това което разбрах обаче е, че на теб ти липсва основно икономическо образование... Преминаване към златен стандарт НЕ означава връщане хиляда години назад! Напротив. Означава само изправяне на грешните икономически постулати от последните 40 години!!!

Сега в БГ имаме евро стандарт. БНБ е длъжна да обменя левовете в обръщение в точно определено количество левове срещу 1 евро. Сменяш в закона думичката "евро" с думичката "злато" и си готов със златния стандарт! Кви златни монети в плод-зеленчука, кво връщане с хиляди години, кви 5 лева? Използвай го поне малко това вещество между ушите си преди да драскаш глупости в това форумче!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Тогава да препоръчам ли на близкото магазинче да сложи цена на сиренето в % от заплатата на всеки клиент? Ще им кажа, че така ще са по-близко до реалността?!
          Те са такива, но ти не ги виждаш - % по високи, % от парите които имаш или ще вземеш на заем ... Но ако на "платежното средство" му дадеш име нещата се променят - наричаш го юан и се озоваваш в Китай или пък златна монета и се връщаш хиляди години назад Това последното разбра ли го ?
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Днес пробив на 350, другия месец на 530

Коментар

След пълнене на очите следва пълнене на гащите... Такава е практиката на бфб-то през последните 5 години!
              Ама ние сме на БФБ от повече от 5 г. и сме гледали и други филми.
              След пълнене на очите, пълнене на джобовете, покупки на сгодни имоти и луксозни коли.
              Препоръка е да се гледа малко по-далеко от нослето

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                Това е сигнал!!! Купувам!!!
                Звездите ли ти говорят?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Ехх, че готино зеленичко ми е навсякъде. Пълни очите.
                  След пълнене на очите следва пълнене на гащите... Такава е практиката на бфб-то през последните 5 години!

Коментар

• Батя,

аз мислих, че Мастъра 2012 ще сменя ника ама май от тази година ще изчезва и ще се появи във Форума с друг НИК.

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Мастъра да се запаси с успокоителни и антидепресанти!
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Леле всичко е зелено! Това от кога не съм го виждал не помня!!! Това е сигнал!!! Купувам!!!
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        5-7 години само ръст ни предстои!
                        Мастъра да се запаси с успокоителни и антидепресанти!

Коментар

• 5-7 години само ръст ни предстои!
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ехх, че готино зеленичко ми е навсякъде. Пълни очите.
                            Пука ми за Софка, ма е важно че моя индекс си е ол тайм хай

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Препоръка - използвай за мерна единица % - та .... така ще бъдеш по-близо до реалността
                              Тогава да препоръчам ли на близкото магазинче да сложи цена на сиренето в % от заплатата на всеки клиент? Ще им кажа, че така ще са по-близко до реалността?!

Коментар

При тези стинкаджийски акции, като поскъпне с 2 стинки и уоооппп айде скок с 5%... Ама стинкаджийските акции са си стинкаджийски. Нулата винаги е на една ръка растояние...
                                Зависи от гледната точка - когато държа такъв номинал и златото ми е еФтино ..
                                Препоръка - използвай за мерна единица % - та .... така ще бъдеш по-близо до реалността
                                Attached Files
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X