If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ХММММ.... от 28 декември досега портфолиото ми няма и 2% нагоре а някои ореваха орталъка че излитаме... За сравнение това което съм оставил в САЩ и Европа... а имам и малко къси индекси с малка загуба засега е около 7% нагоре.
Все още нищо не сме видяли. Важното е че се появиха купувачи
или пък златна монета и се връщаш хиляди години назад Това последното разбра ли го ?
Не разбрах, какво трябва да разбера? Това което разбрах обаче е, че на теб ти липсва основно икономическо образование... Преминаване към златен стандарт НЕ означава връщане хиляда години назад! Напротив. Означава само изправяне на грешните икономически постулати от последните 40 години!!!
Сега в БГ имаме евро стандарт. БНБ е длъжна да обменя левовете в обръщение в точно определено количество левове срещу 1 евро. Сменяш в закона думичката "евро" с думичката "злато" и си готов със златния стандарт! Кви златни монети в плод-зеленчука, кво връщане с хиляди години, кви 5 лева? Използвай го поне малко това вещество между ушите си преди да драскаш глупости в това форумче!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Тогава да препоръчам ли на близкото магазинче да сложи цена на сиренето в % от заплатата на всеки клиент? Ще им кажа, че така ще са по-близко до реалността?!
Те са такива, но ти не ги виждаш - % по високи, % от парите които имаш или ще вземеш на заем ... Но ако на "платежното средство" му дадеш име нещата се променят - наричаш го юан и се озоваваш в Китай или пък златна монета и се връщаш хиляди години назад Това последното разбра ли го ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
След пълнене на очите следва пълнене на гащите... Такава е практиката на бфб-то през последните 5 години!
Ама ние сме на БФБ от повече от 5 г. и сме гледали и други филми.
След пълнене на очите, пълнене на джобовете, покупки на сгодни имоти и луксозни коли.
Препоръка е да се гледа малко по-далеко от нослето
Препоръка - използвай за мерна единица % - та .... така ще бъдеш по-близо до реалността
Тогава да препоръчам ли на близкото магазинче да сложи цена на сиренето в % от заплатата на всеки клиент? Ще им кажа, че така ще са по-близко до реалността?!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
При тези стинкаджийски акции, като поскъпне с 2 стинки и уоооппп айде скок с 5%... Ама стинкаджийските акции са си стинкаджийски. Нулата винаги е на една ръка растояние...
Зависи от гледната точка - когато държа такъв номинал и златото ми е еФтино ..
Препоръка - използвай за мерна единица % - та .... така ще бъдеш по-близо до реалността
Attached Files
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар