Първоначално изпратено от дзаката
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеРаздвижването на нашата борса става заедно с тези в Румъния и Хърватска.На мен ми мирише на чужденци погледнали с други очи на нисколиквидните и подценени борси в региона.Ако е така ни чака веселба и скубане на коси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе разбрах, какво трябва да разбера? Това което разбрах обаче е, че на теб ти липсва основно икономическо образование... Преминаване към златен стандарт НЕ означава връщане хиляда години назад! Напротив. Означава само изправяне на грешните икономически постулати от последните 40 години!!!
Сега в БГ имаме евро стандарт. БНБ е длъжна да обменя левовете в обръщение в точно определено количество левове срещу 1 евро. Сменяш в закона думичката "евро" с думичката "злато" и си готов със златния стандарт! Кви златни монети в плод-зеленчука, кво връщане с хиляди години, кви 5 лева? Използвай го поне малко това вещество между ушите си преди да драскаш глупости в това форумче!
Това май е за темата на злото, но.... бях чел, че стойността на една златна монета в царска Русия била... един човешки живот ! С толкова е можело да се откупи крепостен селянин...Ако сега пренесеш тази същата монета в наше време, напр. я получиш в наследство- ще я продадеш в Тавекс за около триста лева- говоря за стойността на материала....Вероятно такава ще е съдбата на твоята инвестиция във физическо злато - ако я завещаеш на поколенията.... и успеят да го опазят...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеРадвам се да видя, че се сбъдват в началото на 2013 г. 2ве неща:
1. Златното сечение на 50 дневната и 200 дневната /от края на миналата година/ се запълни със съдържание.;
2. Спадът на борсата в 1ви работен ден на новата година води до ръст на СОФИКС за месеца между 5 и 10%!
И за много години! Само напред и нагоре!
На БФБ не ни трябват звездобройци, а качествени дружества...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Konsultant
На БФБ след 5 г. пак може да се прави технически анализ ..
Радвам се да видя, че се сбъдват в началото на 2013 г. 2ве неща:
1. Златното сечение на 50 дневната и 200 дневната /от края на миналата година/ се запълни със съдържание.;
2. Спадът на борсата в 1ви работен ден на новата година води до ръст на СОФИКС за месеца между 5 и 10%!
И за много години! Само напред и нагоре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение"UP UP SOFIX 4000""
Чия беше тази фраза???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе разбрах, какво трябва да разбера? Това което разбрах обаче е, че на теб ти липсва основно икономическо образование... Преминаване към златен стандарт НЕ означава връщане хиляда години назад! Напротив. Означава само изправяне на грешните икономически постулати от последните 40 години!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПовече съм пораснал каро процент от индексите, значи не е това причината... просто ръста е малък
Коментар
-
Първоначално изпратено от mimonzi Разгледай мнениеМоже би се дължи на неудачно подбран портфейл,аз само за днес съм над 3% на плюс
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеХММММ.... от 28 декември досега портфолиото ми няма и 2% нагоре а някои ореваха орталъка че излитаме... За сравнение това което съм оставил в САЩ и Европа... а имам и малко къси индекси с малка загуба засега е около 7% нагоре.
Все още нищо не сме видяли. Важното е че се появиха купувачи
Коментар
Коментар