Първоначално изпратено от kashoooo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
И при мен.. Звънах на брокерчето проблем имали някакъв.
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСамо при мен ли всичко е ENDTR?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко следващите десетина дни са успешни за БФБ ,ще е добра обстановкато и цените , поне до април....Защото всички по големи и малки участници , вече ще са на линия и на работните си места ...
След това искам/надявам се на прилична пролетна корекция.
Пазара трябва да отчете с предварение че пак същите политку.ви ще ни управляват без значение на етикети и цветове.
Таман да мога вляза/допълня сгодно след Еларго на любими позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеЕфекта не е един и същ, защото финансовият ресурс не е един и същ, съответно поемането на риск не е един и същ. Едно е група местни играчори да се съберат и да похарчат 10 милиона, което за БГ играчи си е цифра (направо число), друго е за голям чужд фонд да влезе с 10 мил евро, което е нищо за тях.
Коментар
-
Според Петко Миков пък данъкът върху лихвите от депозити в страната ще е допълнителна причина 2013 г. да е година на акциите в България. "Ниската база, от която ще започне годината, както и намаляващата атрактивност на алтернативните инвестиции у нас – рекордно ниските доходности по ДЦК, тенденцията за намаляване на лихвите по депозити и започването на облагането им, както и постепенното изчерпване на потенциала на пазара на земеделска земя, ще "наложат" връщането на известна част от инвестициите на БФБ. Веднъж завъртяно колелото, борбата за доходност между институционалните инвеститори у нас ще принуди голяма част от тях да увеличат рисковите си експозиции и това ще захрани очаквания от мен позитивен тренд", заяви Миков.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...cii_na_2013_g/
п. п. Не знам кви са тия пазарни експерти, посочили в прогнозите си за 2013 ЕОН и София БТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДнес пробив на 350, другия месец на 530Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНаправих над 30% нагоре дотук тая зима. Малко е - трябва още!
И ти ли ..???
Малий, а тя зимата едва започна - има, няма 5 работни дни .....
Бах ма'а му...какво ще правим на 01.04.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНаправих над 30% нагоре дотук тая зима. Малко е - трябва още!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСъвсем естествено ако е така, същите глобални добри новини действат навсякъде. Всъщност дали ще са чужденци или българи, които действат по световни тенденции ефекта си е един и същ.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
Коментар