IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
    добре е че има и песимисти че иначе щеше да е съмнително
    Аз съм силно оптимистично настроен. Но това не ми пречи да видя че когато нещо скача с 20% - а няма нищо като причина за това и няма и нищо което да може да се очаква като причина в близко време значи този скок е или плод на безумни емоции или на е чиста реклама - дано да се вържи някой да подеме хорото.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Така че определено има нещо гнило
      добре е че има и песимисти че иначе щеше да е съмнително

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Запази равновесие и не залитай в крайности!
        Вдигане със значителни проценти на прилични боклуци с малко пари. Хайде да бяха по равномерно разпределени позициите да реши човек че просто има ентусиазъм, но като ги гледам кои са нещо не ми се вярва в случайния характер на големите повишения. Пък не се е случило нищо кой знае какво че да оправдае подобно повишение.

Така че определено има нещо гнило

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Да, дебела е. Като гледам как дори официалната безработица расте с ударни темпове... Откъде ли Дянков ще плаща обезщетения на безработните? Има две възможности - или ще вдига данъците или ще взема още кредити от чужбина. И двата случая е все в г.за на купувачите на бг акции!
          нещо не те свърта май

Коментар

• Ха форекса се появи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Мдаа, работата става дебела
              Да, дебела е. Като гледам как дори официалната безработица расте с ударни темпове... Откъде ли Дянков ще плаща обезщетения на безработните? Има две възможности - или ще вдига данъците или ще взема още кредити от чужбина. И двата случая тая "дебела работа" е все в г.за на купувачите на бг акции!
              Last edited by Forex Master; 10.01.2013, 12:52.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Мдаа, работата става дебела
                по някой позиции почнаха и продавачите да се дърпат ... и очаквано де.
                Питайте тия дето си дадоха Хим-а на 80 ст. или пък Зърно на 24-25...примерно
                много ги има тука и по другите форуми такива , сега се пръскат от яд завалииките
                барем вземат да купят сега още не е късно , ама те са на принципа на оная готината графика карикатура , дето често започна да се размята тук напоследък

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  На мен ми прилича като да е стръв за наивници.
                  Запази равновесие и не залитай в крайности!

Коментар

И кво стана на това БФБ!?
                    Акциите на "най-мразените" мажоритари, поскъпват най-много!

е, като изключим явно безнадеждните на банев и божков
                    те мажоритарите си бяха същите и преди 5г на Софикс 1900, просто пазара си избира в кой момент под какъв ъгъл да ги гледа

Коментар

• НЕЩО ДНЕС Е ПО СЛАБ ПАУРА, АМА ВСЕ ПАК UUUUUUUUUUUUUP 4000

Коментар

И кво стана на това БФБ!?

На мен ми прилича като да е стръв за наивници.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Като гледам тоя зелен цвят ми идва да си скъсам ризата от кеф
                          Късай на воля, не си футболист в игра, че съдията да ти вади картон

Коментар

• И кво стана на това БФБ!?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Ех, мечти!
                              Пенсиите и до сега имат достатъчно свободни пари да закарат СОФИКС на 1000. Ама не щат мамка им фашистичка!
                              Ако Дянков изкара още един мандат ще го закарат или ще си хапят ....
                              Но преди това да го докараме с дружни усилия до 500
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Като гледам тоя зелен цвят ми идва да си скъсам ризата от кеф

Коментар

Working...
                                X