Първоначално изпратено от Чърчил
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТака че определено има нещо гнило
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗапази равновесие и не залитай в крайности!Хайде да бяха по равномерно разпределени позициите да реши човек че просто има ентусиазъм, но като ги гледам кои са нещо не ми се вярва в случайния характер на големите повишения. Пък не се е случило нищо кой знае какво че да оправдае подобно повишение.
Така че определено има нещо гнило
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа, дебела е. Като гледам как дори официалната безработица расте с ударни темпове... Откъде ли Дянков ще плаща обезщетения на безработните? Има две възможности - или ще вдига данъците или ще взема още кредити от чужбина. И двата случая е все в г.за на купувачите на бг акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, работата става дебелаLast edited by Forex Master; 10.01.2013, 12:52.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, работата става дебела
по някой позиции почнаха и продавачите да се дърпат ... и очаквано де.
Питайте тия дето си дадоха Хим-а на 80 ст. или пък Зърно на 24-25...примерно
барем вземат да купят сега още не е късно , ама те са на принципа на оная готината графика карикатура , дето често започна да се размята тук напоследък
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа мен ми прилича като да е стръв за наивници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ кво стана на това БФБ!?
Акциите на "най-мразените" мажоритари, поскъпват най-много!
е, като изключим явно безнадеждните на банев и божков
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ кво стана на това БФБ!?
Акциите на "най-мразените" мажоритари, поскъпват най-много!
е, като изключим явно безнадеждните на банев и божков
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКато гледам тоя зелен цвят ми идва да си скъсам ризата от кеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕх, мечти!
Пенсиите и до сега имат достатъчно свободни пари да закарат СОФИКС на 1000. Ама не щат мамка им фашистичка!
Но преди това да го докараме с дружни усилия до 500За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар