IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Ми точно пък Евросъюза е толкова дълбоко в лайната, че е като удавник в подвижни пясъци, който е паднал в сетпична яма. Или ти искаш да ми кажеш, че вярваш, че някво европейско QE ше стигне до БФБ????????? Няма препоръка.
    Реално QE не се изливат на пряко на борсите просто очакванията на играчите стават по големи и от там идват ръстове,а дали може по някакъв начин да достигнат и до наши фирми предполагам равновесов може да отговори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Не бъди късоглед или .... пристрастен
      По каква логика гърците днес да растат с 3-4% а ние не ...
      Винаги съм си мислел, че няколко човека могат да определят движенията по повечето позиции и ....вероятно го правят
      Споко - и те ще се наиграят и за нас ще има
      погледни и с колко спаднаха само последния месец около истерията с Ципрас

Коментар

• А тренда на недвижимите имоти ?

Коментар

Това сте единия сектор на стадиона само. Другия викаме Давай Влади!
          Объркали сте репликата
          не е свикнал да дава, а само да взима

Проблемите на ПФ и цялата система на осигуряване няма да се решат с това, че ще вземе от едни и ще даде на други, също толкова ограничени като брой и обвързаност по интереси...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
            Украйна,Гърция,ислямска държава,бежанците както и дефлацията ни бъркат точно толкова колкото и европейския съюз,но европейските индекси растат а ние не!
            Гърция и най-паче идил особено много ни бъркат назе! Това са рисковете да си глобален играч И все пак, както казва класикът: Продължаваме напред!

Коментар

• Ми точно пък Евросъюза е толкова дълбоко в лайната, че е като удавник в подвижни пясъци, който е паднал в сетпична яма. Или ти искаш да ми кажеш, че вярваш, че някво европейско QE ше стигне до БФБ????????? Няма препоръка.
              Custodite sortem vestram

Коментар

Освен това силно надценявате пенсионната история. Нима забравихте, че ФАЛИРА банка с огромно присъствие на БФБ? А дефлацията, а Украйна, а Гърция, а ислямската държава, а бежанците? По каква болна логика да расте пазара на този фон?
                .
                Украйна,Гърция,ислямска държава,бежанците както и дефлацията ни бъркат точно толкова колкото и европейския съюз,но европейските индекси растат а ние не!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Живеят ли българите по-добре от гърците? С какво българската икономика е по-добре от гръцката?
                  Този въпрос е ... несериозен (казано с руски акцент) ...
                  А сериозно си мисля, че говорим за фондов пазар а не за жизнен стандарт ...
                  Дори и в Русия може да се печели .... шегичка
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Те днес са нагоре, защо вече са си спаднали където трябва да са. Нашият "бавен" пазар обаче, тепърва има да спада!

Не е препоръка
                    Бях позабравил колко гениални финансови анализатори има тук Все пак е готино да си вярваш и да не ти пука,че всички ти се подиграват

Коментар

Живеят ли българите по-добре от гърците? С какво българската икономика е по-добре от гръцката?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Винаги съм си мислел, че няколко човека могат да определят движенията по повечето позиции и ....вероятно го правят
                        Те днес са нагоре, защо вече са си спаднали където трябва да са. Нашият "бавен" пазар обаче, тепърва има да спада!

Не е препоръка
                        Custodite sortem vestram

Коментар

Това сте единия сектор на стадиона само. Другия викаме Давай Влади!
                          На рамо да си го носите тъпия безмозъчен олигофрен

Коментар

Освен това силно надценявате пенсионната история. Нима забравихте, че ФАЛИРА банка с огромно присъствие на БФБ? А дефлацията, а Украйна, а Гърция, а ислямската държава, а бежанците? По каква болна логика да расте пазара на този фон?

Няма препоръка.
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Я погледни графиката на повечето акции корато ББ е на власт акциите падат.
                              Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение

За мен е необяснимо защо пазарът е паднал толкова малко последната година. Само си го обяснявам с това колко неграмотни и наивни са голяма част от бг брокерчетата.

Няма препоръка.

Коментар

• Освен това силно надценявате пенсионната история. Нима забравихте, че ФАЛИРА банка с огромно присъствие на БФБ? А дефлацията, а Украйна, а Гърция, а ислямската държава, а бежанците? По каква болна логика да расте пазара на този фон?

За мен е необяснимо защо пазарът е паднал толкова малко последната година. Само си го обяснявам с това колко неграмотни и наивни са голяма част от бг брокерчетата.

Няма препоръка.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X