IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

ти верно си голям фен на ТИМ..
    Ликвидността във Фармата е много по голяма и в момента, така че да не е там спекуланта..
    Ако има продажба на голям пакет и да пипнеш мажоритарният дял без пари къде ще отидеш на БФБ в коя компания в момента ...
    чакам отговор....
    Не е препоръка....
    Голям пакет мина при Химимпорт, и след това Артио спряха да натискат, а преди това се готвеха продават всичко. През кой посредник се купиха 3-те мил. Хима?

Коментар

• Обмислям да инвестирам в България. Всъщност неотдавна си отворих сметка там... За момента освен в България нямам други планове в региона“. Джим Роджърс все пак допълва, че не би имал нищо против да инвестира и в Турция.

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...comment-newest

Как го разбирате това,отворих си сметка....Акаунт в ИП ли
      Не е препоръка

Коментар

Ликвидността във Фармата е много по голяма и в момента, така че да не е там спекуланта..
        Ако има продажба на голям пакет и да пипнеш мажоритарният дял без пари къде ще отидеш на БФБ в коя компания в момента ...
        чакам отговор....
        Не е препоръка....
        Имаш отговор веднага
        Абсолютно си прав...за това,съгласен съм.
        В този аспект,сега си мисля нещо...
        Възможно е да влиза и по двете позиции.
        Артио продадоха на 65ст 3млн броя...следователно ги е устройвало тази цена.Така е,нали.
        Г-н Керезов каза,че Артио не са продали всичко.
        Ако е вярно,защо Артио не натиснаха от примерно 0.90-1.00лв пазара.Сключиха се сделки до 1.20-1.25 с големи пакети.Дали Артио не са разбрали кой седи срещу тях....и да са се отказали да натискат( то и няма смисъл)

При Фармата и това е възможно,но там има много неизвестни.Ако Джим купува пакетите,защо ЛП не отдръпне ...и да вдигне цената с 50ст примерно ...и да продава на 2.50 да кажем....Предположения само
        А и защо Фармата ,в лицето на УС гласува толкова ниска цена на обратно изкупуване,ако наистина влиза толкова голямБи било логично да поемат всичко на 2лв....и евентуално после да го продадат на Големия с печалба.Влизам в теорията на конспирациите май

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Недей,че ако се окаже вярно,Монти няма да се трае...
          Сега като се замисля,наистина е по-нормално тихомълком да накупиш....и после да даваш изявления.
          Не е препоръка

чакам отговор....
          Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Е как къде, Реал Финанс разбира се!
            Не е препоръка.
            Недей,че ако се окаже вярно,Монти няма да се трае...
            Сега като се замисля,наистина е по-нормално тихомълком да накупиш....и после да даваш изявления.
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Интересна тема за дискусия според мен е при кой посредник си е открил сметка Джим Роджърс, купил ли е вече нещо през тази сметка и какво е купил, ако има вече сделки!!!
              Е как къде, Реал Финанс разбира се!
              Не е препоръка.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Интересна тема за дискусия според мен е при кой посредник си е открил сметка Джим Роджърс, купил ли е вече нещо през тази сметка и какво е купил, ако има вече сделки!!!

Коментар

• Това "политическо събитие" според мен няма да се отрази по никакъв начин на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                    Какъв патлак по-смешна постановка не бях виждал! Доган е изкукуригал напълно защото никой не се интересува от него и от ДПС, това жалък опит да привлече внимание.
                    Мен пък ми се стори, че действително се стресна. Или е много добър актьор. Всичко това не изключва разбира се версията за постановка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Добре, че патлака на оня калпазанин беше за парлама, че ако беше гръмнал...щяхме да видим едни чужди пари на БФБ през крив макарон.....
                      Какъв патлак по-смешна постановка не бях виждал! Доган е изкукуригал напълно защото никой не се интересува от него и от ДПС, това жалък опит да привлече внимание.

Коментар

• Добре, че патлака на оня калпазанин беше за парлама, че ако беше гръмнал...щяхме да видим едни чужди пари на БФБ през крив макарон.....
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Аз каквото трябва,гледам,споко

ПоздравиНе е препоръка
                          Абе Бобане ,
                          приятел си ама по сериозно...
                          Когато продавах на вторият ден от Ралито ... ССВ на 78 ст , ХИМ прив. на 1,72 лв , Хим обик на 1, 25 .. къде е тази шапка пари...
                          цените от вчера и оборотити са в пъти по ниски от тези ....
                          Фиб - 1,6 , Инд. Хол. Б-я с 15 % по ниски , Синергон с 12 % ..
                          Топливо и т. н..... нали и аз съм на този маркет...
                          Ако се качва дадена акция по пътя има аисберги и мога да откъсна 5,6 к за секунди... А това с номера в последните 30 минути вече се извъртя....с малки обеми ...
                          Да натиснеш спекуланта да купува докато не се е осъзнал и да мисли че след два дни ще купува по скъпо ,много по скъпо......
                          Поздрави!
                          П.П. чудно се реди ...
                          Каолин от 3,15 е на 3,4 и се чувствам поне пред първият скок..

БСО- приватизация
                          Енерго Мрежи -
                          .....
                          Рискови
                          Петрол купих малко на 4 и чакам двама като се карат да спечели трети .-едномесечна-
                          Емка - тримесечна
                          Хим прив .. останаха малко и заради теб да ти пиша в темата Бобане ида видя 2 нали така.....
                          Доверие- дългосрочна....
                          Last edited by Монти; 19.01.2013, 16:18.

Коментар

Винаги пиша каквото мисля ,но всеки го и разбира както на него му се иска....
                            Обърна внимание на качването на ХИМ , но не обърна внимание ,че се мятат милиони в позиции който никой не го интересува като Галата ,Велграв и Слънце БТ....
                            Така че ако напрегнеш някоя мозъчна гънка ще ти стане ясно че някои ИП на групата/ две на брой най малко/ си прави фиктивни врътки а покрай това малко купува основните позиции .. .... а чужденчето вече една седмица го няма и понеделник е ден за оФцете.......
                            Не е препоръка..
                            Поздрави!
                            Аз каквото трябва,гледам,споко

Това го чувам от теб вече....20тина дена.За това време аз направих "една шапка пари",а ти си продължаваш,продължаваш....Защо не коментираш как се развива положението в твоите позиции:...малко самокритичност ще ти е от полза.Засега резултатите показват,че си "заложил на куция кон"Да ти кажа,хич не ме интересува какви врътки се правят,щом портмонето се напълни изведнъж...
                            Ти по-добре кажи какво ще правим в Доверие,че и ти си виновен да се набича в този избушеняк*.

*Избушеняк * :......акция ,която се крепи на стара,слава измислена дивидентна доходност от едноцифрен процент на година и привидно добър Мажоритар

С пожелания за по-добри попадения през текущата година.
                            Аз ако реша,мога да почивам,при мен ден година храни

ПоздравиНе е препоръка

Коментар

Ейййййй един път да кажеш истината
                              Говори ми,говори ми..........................
                              Винаги пиша каквото мисля ,но всеки го и разбира както на него му се иска....
                              Обърна внимание на качването на ХИМ , но не обърна внимание ,че се мятат милиони в позиции който никой не го интересува като Галата ,Велграв и Слънце БТ....
                              Така че ако напрегнеш някоя мозъчна гънка ще ти стане ясно че някои ИП на групата/ две на брой най малко/ си прави фиктивни врътки а покрай това малко купува основните позиции .. .... а чужденчето вече една седмица го няма и понеделник е ден за оФцете.......
                              Не е препоръка..
                              Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                "Светлина има, но тунелът е дълъг", казва в интервю за "Труд" еврокомисарят Кристалина Георгиева. По думите й 2013 г. ще е трудна. Безработицата е много висока. Все още има работа по фискалната стабилизация в еврозоната, обяснява българският еврокомисар. По света има трудности. В прогнозата на Световната банка оптимизмът, че 2013 г. ще е по-добра, идва от развиващите се страни. За България прогнозният растеж е 1,4%, което е по-добре от м.г. През 2014 г. обективно имаме основания да й видим края на тази дълга криза, смята Георгиева.
                                Бих бил любопитен да чуя основанията на г-жа Георгиева. Ние от тази криза излизаме от април 2010 г. Този тунел наистина е дълъг. Да не се окаже само, че е във форма на кръг. Колкото повече вървим, толкова по-близо да сме до там, където сме били.

Коментар

Working...
                                X