IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Това окончание в името ти е много яко. Трябваше май да го патентовам.
    Ако претендираш за автентичност, не ме бърка да почерпА...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Със сигурност тук във форума липсва тема "Най-нещастен трол на БФБ" или нещо от сорта...
      Това окончание в името ти е много яко. Трябваше май да го патентовам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Е, веднъж да дойде и твоя ред да познаеш. Но засега се справяш по зле от хвърляне на ези-тура
        Да, брулим презрелите круши
        Взимаме акцийките на треперещите ръчички и продължаваме нагоре.
        Те пак ще си купят но с +20-30%
        Това днес не ми се сториха треперещи ръчички, но вие си знаете...

Коментар

• Със сигурност тук във форума липсва тема "Най-нещастен трол на БФБ" или нещо от сорта...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Момче младо,
            да се насеря трябва света да се срути отгоре ми..не 2% да падане на борсата ....
            С акции търгувам от 1997г. и съм видял и 2 и 200 !
            Старче,
            "Настрани" означава, че движението може да бъде водоравно, т.е. без посока, а това за което си мислиш ти е друго нещо! Купи си очила и гледай к'во ти се пише, за да не ставаш за смях по форумите. Не влагай толкова емоции.
            Поздрави.

Коментар

Няма са пУашиш... За 2 не знам ама 200 сигурно пак ще видиш!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Момче младо,
                да се насеря трябва света да се срути отгоре ми..не 2% да падане на борсата ....
                Железен си Марков, евала Само ако четеше какво ПО-ТОЧНО е написал младежа......

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                  Настрани
                  Момче младо,
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Е, веднъж да дойде и твоя ред да познаеш. Но засега се справяш по зле от хвърляне на ези-тура
                    Дай боже да успеете да ги вземете всичките

Коментар

Днешната ми прогноза удари в десятката. Какво е сега - брулене на крушите или...?

Коментар

То след дълъг ръст не е трудно да се уцели че ще има и кеширане някоя сесия.

Скъпия въпрос е от сега на къде ....нагоре или надоле ..
                        Настрани

Коментар

Днешната ми прогноза удари в десятката. Какво е сега - брулене на крушите или...?
                          То след дълъг ръст не е трудно да се уцели че ще има и кеширане някоя сесия.

Скъпия въпрос е от сега на къде ....нагоре или надоле ..

Коментар

• Днешната ми прогноза удари в десятката. Какво е сега - брулене на крушите или...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                              Тази седмица ще обърнем логиката .. Понеделник, тегав, НО до края сме само UP!
                              Дано , дано , дано, до всяко едно инвеститорче застане поне още едно .....тогава, тогава, да видиш какъв живот .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                                Ей, как тръгнахме към Цариград....
                                Важното е да не минем Балкана, че Цариграда ще ни се види приказен.

Коментар

Working...
                                X