Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеСъс сигурност тук във форума липсва тема "Най-нещастен трол на БФБ" или нещо от сорта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ, веднъж да дойде и твоя ред да познаеш. Но засега се справяш по зле от хвърляне на ези-тура
Да, брулим презрелите круши
Взимаме акцийките на треперещите ръчички и продължаваме нагоре.
Те пак ще си купят но с +20-30%
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМомче младо,
да се насеря трябва света да се срути отгоре ми..не 2% да падане на борсата ....
С акции търгувам от 1997г. и съм видял и 2 и 200 !
"Настрани" означава, че движението може да бъде водоравно, т.е. без посока, а това за което си мислиш ти е друго нещо! Купи си очила и гледай к'во ти се пише, за да не ставаш за смях по форумите. Не влагай толкова емоции.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеС акции търгувам от 1997г. и съм видял и 2 и 200 !Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМомче младо,
да се насеря трябва света да се срути отгоре ми..не 2% да падане на борсата ....
С акции търгувам от 1997г. и съм видял и 2 и 200 !Само ако четеше какво ПО-ТОЧНО е написал младежа......
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНастрани
С акции търгувам от 1997г. и съм видял и 2 и 200 !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ, веднъж да дойде и твоя ред да познаеш. Но засега се справяш по зле от хвърляне на ези-тура
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДнешната ми прогноза удари в десятката. Какво е сега - брулене на крушите или...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТо след дълъг ръст не е трудно да се уцели че ще има и кеширане някоя сесия.
Скъпия въпрос е от сега на къде ....нагоре или надоле ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДнешната ми прогноза удари в десятката. Какво е сега - брулене на крушите или...?
Скъпия въпрос е от сега на къде ....нагоре или надоле ..Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеТази седмица ще обърнем логиката .. Понеделник, тегав, НО до края сме само UP!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕй, как тръгнахме към Цариград....
Коментар
Коментар