If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Старче,
"Настрани" означава, че движението може да бъде водоравно, т.е. без посока, а това за което си мислиш ти е друго нещо! Купи си очила и гледай к'во ти се пише, за да не ставаш за смях по форумите. Не влагай толкова емоции.
Поздрави.
Хаха, емоциите ги влагам в други неща , но докато четох една стегната колежка тук ме разсеиваше та вместо "настрани" съм прочел "насрани" .....
Моля за извинение
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Konsultant
Технически погледнато /не че има смисъл на БФБ/ сериозна съпротива под 415 пункта не би трябвало да има.
Минем ли 415, отиваме на 450 и т.н.
Друг е въпроса, че няма особена логика за ПЕСИМИЗЪМ, мрачни настроения и .., нищо лошо не се е случило!
Някой обърна ли внимание на факта за оборота днес? Оборота си беше супер, малце над 1,5 млн. лв. Което е добър знак!
Защото единият вариант е да е червено и да падне SOFIX до към 300 през тази седмица, а другият е още утре да тръгне нагоре. Да видим пазара и участниците в него, дали ще продават от сутринта или ще се ослушват. Според мен по-вероятно е зеленкото.
Защото единият вариант е да е червено и да падне SOFIX до към 300 през тази седмица, а другият е още утре да тръгне нагоре. Да видим пазара и участниците в него, дали ще продават от сутринта или ще се ослушват. Според мен по-вероятно е зеленкото.
Коментар