Как е момчета? Ъпъросвате ли методично? Има ли ефект, намират ли се още глупаци?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнениеНякои са алчни, други пък са страхливи. Все пак не забравяй, че играем на терен по време на буря
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСветло бъдеще ще има кризата си отива ..ноо по пътя ще има и циклични спадове и според мен възможност за врътки
Аз съм ЗА, с две ръце. Активното търгуване създава движения и ликвидност на БФБ. Всички имаме нужда от такава борса.
Но поради размера на портфейла на фонда ми, а и поради това че не съм голям разбирач на тънките движения, аз ще стискам и ще вярвам наивно във възходящия тренд.
Коментар
-
"Лъчезар Богданов, икономист от Industry Watch: Усилено харчене на пари от населението ще има едва след няколко години", пише в. "Класа"
-Г-н Богданов, според последното анкетно проучване на НСИ, в началото на годината има леко повишение с 2.3 пункта на потребителското доверие у нас, което е отражение на очакванията на хората за постепенно подобрение на тяхното материално положение. Според Вас, като цяло тези очаквания оправдани ли са?
-Първо ще кажа, че по традиция тези проучвания за нагласите на населението вървят и се отчитат с около година закъснение спрямо икономическата обстановка в страната и в една или друга степен се влияят и от народопсихологията. Ще припомня, че в подобни проучвания се отчете, че хората са засегнати от икономическата криза едва в края на 2009 г., когато редица икономически показатели вече се бяха влошили. Така и сега според мен има някои позитивни икономически индикации поне от година, които едва сега се отчитат в проучването сред населението. В този смисъл даденото проучване за нагласите на населението е по-скоро не индикатор за икономическата обстановка, а отчитане постфактум на ясно очертаващи се тенденции при много икономически показатели. Така че повишаването на индекса на потребителкото доверие отразява започналите преди около година, макар и плахи позитивни тенденции в икономиката.
Е ТОВА ЧАКАМЕ НИЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение.... не знам за страховия потенциал-него си го има 4та година..въпроса е докога..Аз поразкеших малко по спекулативни позиции и съм сигурен, че ще има добри възможности в близките месеци
Продължавам твърдоглаво с телешкия си оптимизъм за доброто, светло бъдеще!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениезащо ли за пореден път навън качват а тука падат . много са ви елементарни игрите брокерчетаМнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСхема, вероятно и днес ще сме надолу.
Логично е страховия заряд да се използва в целия си потенциал
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЕ, ама ако знаеш каква сграда са вдигнали (наели) на бул. Тодор Александров ще си промениш мнението - може и цели 30 ст. да дадеш
Имат си на кого да го пласират на дебела цена.
Въобще не мисля да се разсейвам да го гледам, има си достатъчно интересни неща по БФБ
Схема, вероятно и днес ще сме надолу.
Логично е страховия заряд да се използва в целия си потенциал
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЕ, ама ако знаеш каква сграда са вдигнали (наели) на бул. Тодор Александров ще си промениш мнението - може и цели 30 ст. да дадешМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар