IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нали знаеш, без скрийншот колкото и да си дрънкаш, никой не ти вярва

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Eто например само от ЦКБ направих 1340 лв. за 5 дни. Вярно, ако държах примерно 20 000 акции щях към днешния ден за същия период да имам виртуална печалба от над 2000 лв., но ако утре акцията падне аз ще си имам моите пари, а на дългорсрочните ще им е трудно да продадат и ще си останат в акции. Ако акцията падне само на 0,965 ст. аз ще съм по-добре от тях.

По-малки крачки напред, никакви назад. И така всеки ден - докато Софикс не пробие 500.Тогава и аз ще се замисля за по-дългосрочно портфолио от 4-5 набелязани компании. Пък дотогава всеки си играе играта, само Полки си губи времето да се заяжда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Голяма Бяла Столипинска Кокошка
      кажи ми само колко трябва да струват акциите на банките към този момент като актуализираш новото количество листнати акции на ЦКБ спрямо предния ти анализ -> да не забравиш
      Днес като обясняваше това за Т+ 2 и как важи за теб ... стигнах до извода че нямаш грам акции на БФБ и си пълен ЛЪЖЕЦ....
      Искаш ли да ти пусна мисълта на Гаки и Гетов за тъп ,прост и нагъл пуек с пари.... а когато ги е загубил....

Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Ами,радвай се,че има балъци,иначе кой ще вдига цените на акциите.Балък с пари си е красива гледка..
      Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Изключително рядка и красива, защото пари у балък не се задържат.
      Шефе, познали се....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Опъвате ли смукача?
        Аз вече трета ракия си цокам
        Пийнахме по 50 гр. със зелена салатка с краставичка и лимонче, за промивка на гласните струни и противогрипно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          как можа да изгониш от темата тази гъдулка ................. до онзи ден беше писала, че е изкарала 260 кинта от ЦКБ и сега за 5 дни през които не е търгувала , профита и станал

Големи печалби голямо нещо то в шоуто Невада с Къци не можеш да изкараш толкова за толкова кратко време

Коментар

• Опъвате ли смукача?
            Аз вече трета ракия си цокам

Коментар

• Полки, трябва да ставаш рано сутрин, моето момче. Не може да спиш до обяд, а после да се пулиш невярващ. Вместо да се занимаваш с глупости защо не прочетеш заглавната страница в sportal.bg.

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
                Не се притеснявам, любопитно ми стана, как става тази хватка, движение от стинка ли улавяш, в бича или меча посока и с какъв лост (количество хартии) се пускаш на рулетката Да обменим малко опит бе Гетов ! Каква тактика прилагаш, отгоре и отдолу ли стоиш и чакаш, осредняваш ли хартията и т.н.
                как можа да изгониш от темата тази гъдулка ................. до онзи ден беше писала, че е изкарала 260 кинта от ЦКБ и сега за 5 дни през които не е търгувала , профита и станал

Първоначално изпратено от баба геца гледа
                Ето например само от ЦКБ направих 1340 лв. за 5 дни.

Коментар

• Деси , бай Асан печено агънце на пещ си сака, със сиренце не можеш го прилъга.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Ooooo ще яде ли Асан баничка със сиренце и масълце?

Коментар

• Ooooo ще яде ли Асан баничка със сиренце и масълце?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Благодаря за загрижеността, но не се притеснявай за мен. Лека вечер.
                        Не се притеснявам, любопитно ми стана, как става тази хватка, движение от стинка ли улавяш, в бича или меча посока и с какъв лост (количество хартии) се пускаш на рулетката Да обменим малко опит бе Гетов ! Каква тактика прилагаш, отгоре и отдолу ли стоиш и чакаш, осредняваш ли хартията и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
                          Взимаш ги от тим и след няколко часа ги даваш на тим ли ? Смяташ ли добре таксите, да не се окаже накрая, че се декапитализираш с по 50 стинки на ден? Мастъра не би го одобрил
                          Благодаря за загрижеността, но не се притеснявай за мен. Лека вечер.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Това го правя доста често от средата на януари, защо? Ако погледнеш назад в темите винаги съм твърдял, че ЦКБ е единствената акция на ТИМ, която си заслужава донякъде. Но никога не ги държа повече от няколко часа, защото моите пари няма как да бъдат инвестирани в акции на ТИМ.
                            Взимаш ги от тим и след няколко часа ги даваш на тим ли ? Браво, но смяташ ли добре таксите, да не се окаже накрая, че се декапитализираш с по 50 стинки на ден? Мастъра не би го одобрил

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              хахаха, някой току що е линкнал това изказване там

http://www.bg-mamma.com/index.php?PH...opic=558699.15
                              Прочетох я тая тема но освен че главната героиня е руса и пак си го е набутала друго не вденах
                              Last edited by markov; 12.02.2013, 19:02.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пет години му обясняваме как се търгува на борсата и той пак не е разбрал....
                                мисирко, кажи ми само колко трябва да струват акциите на банките към този момент като актуализираш новото количество листнати акции на ЦКБ спрямо предния ти анализ -> да не забравиш

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Колега,
                                не искам да те обиждам ,но изявлението е достойно за Женският пазар...
                                Хубаво е да попрочетеш колко акции са листнати от ВАСВ и ССВ и ФИБ на борсата ,като съотношението е близо едно към 7 към 9 и нещо....
                                Което означава че цената приравнена спрямо ФИБ трябва да е към 29 лв. а към ССВ към 11 лв. ....
                                В момента е пред продажба и липса на сериозни купувачи и поради ред други причини не се търгува активно заради което продавачите натделяват ...до даден момент .
                                Същите причини щяха да се изговорят ако се сложат ССВ ,ФИБ на масата за продажба....и доводът печалба нямаше да стой на дневен ред според мен...
                                Не е препоръка....
                                П.П. А към акции на КОРП при съотношение 1 към две на ВАСВ ... цената трябва да бъде технически около 38 лв...........
                                И да не бъда обвинен за липса на реализъм смятам че на сегашното положение една бъдеща цена от 5 -5,5 лв. която е пусната в обръщение отдавна е добре за осредняване или за влизане в позицията...

Коментар

Working...
                                X