Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа му мисли следващото правителство което ще погребва валутния борд по неизбежност! Да наблюдават внимателно Аржентина в момента и да си правят изводите!или причинно следствена връзка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКой туй Трансстрой-АМ АД
Чудя се ко да си зема на БФБ-ту
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеИ се опитва да ги възвърне като одира(доубива) малки и среден бизнес в момент, когато има най-много нужда от държавна подкрепа.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
БРАВО ФОРЕКСОВ ВЯРНА ОЦЕНКА. Самодоволството и некомпетентното упраление на ГЕРБ му изиграха лоша шега. Като прибавим и популизма с празните неизпълнени обещания през цялото време те не показаха загриженост икономически растеж и повишаване на доходите на наи- бедния европеиски народ. С казармени методи и сляпо подчинение икономика не се прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСегашното правителство просто изяде макроикономическите резерви, които бяха натрупани от предишните.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз не мога да се сетя за по-слабо, по-безпринципно, по-инертно и по-безволево правителство от това на гербаджиите през последните 20 години. Борят се за тази титла с правителството на проф. Беров! Сегашното правителство просто изяде макроикономическите резерви, които бяха натрупани от предишните. Резултатът е виден от всички. Пълна безнадеждност и отчаяние у средния българин и то вече срещу му е една полицейска държава с оглозгана до кокъл социална система. Безработицата и имиграцията растат с пълна сила! Я има в момента в България 4-5 милиона българи, я не. Какво има да се спори?
Нали така беше шлагера?
Запомних го, щото вече 100-тина пъти си го припявал тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз не мога да се сетя за по-слабо, по-безпринципно, по-инертно и по-безволево правителство от това на гербаджиите през последните 20 години. Борят се за тази титла с правителството на проф. Беров! Сегашното правителство просто изяде макроикономическите резерви, които бяха натрупани от предишните. Резултатът е виден от всички. Пълна безнадеждност и отчаяние у средния българин и то вече срещу му е една полицейска държава с оглозгана до кокъл социална система. Безработицата и имиграцията растат с пълна сила! Я има в момента в България 4-5 милиона българи, я не. Какво има да се спори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ да добавя че съм принципно съгласен със знаещия, дето писа по-долу че не вдява какво по-добро очаквате след падането на ГЕРБ...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПак не съм съгласен.
Това което е направил фин. министър е било по принуда пак на външната среда - еврокризата наложи затягане на коланите. Не може да си сигурен дали щяхме да сме по-добре с отпуснати колани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеГетоф как е настроението, реши ли се най-после, да спреш да плюеш и да хапеш от баницата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение...
Спада от есента на 2009 до дъното преди два три месеца е поне на 50% резултат от глупавата политика на Дянков. Аз поне в момента в който каза какво мисли да прави есента на 2009 и още повече като го видях какво прави пролетта на 2010 и взех да си изкарвам инвестициите от БФБ, от 80% на БФБ към момента съм ги докарал до 10% на БФБ. Предполагам че това са направили и доста чужденци пък и български институционални инвеститори ако са си били с акъла. Поне тези които са успели.
Това което е направил фин. министър е било по принуда пак на външната среда - еврокризата наложи затягане на коланите. Не може да си сигурен дали щяхме да сме по-добре с отпуснати колани. Щото Гърция примерно, не са по-добре, нали?
Така че пак опираме до външното макро.
И да добавя че съм принципно съгласен със знаещия, дето писа по-долу че не вдява какво по-добро очаквате след падането на ГЕРБ...
Но стига политика.
Гледам че на БФБ май пак ще подрусаме крушата
Няма лошо, запазваме си темпото - 2-3 напред, една назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДругари имате ли сделки риъл тайм от инвестора?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе съм съгласен!
По време на триглавата ламя имахме както бурен ръст 2005-7 (стигане на дългосрочен връх), така и адски спад 2008-9 (дългосрочно дъно).
Какво ви говори това!?
Много по-голямо значение за тренда на БФБ има външната макро конюнктура, отколкото кой от маскарите ни управлява!
Спада от есента на 2009 до дъното преди два три месеца е поне на 50% резултат от глупавата политика на Дянков. Аз поне в момента в който каза какво мисли да прави есента на 2009 и още повече като го видях какво прави пролетта на 2010 и взех да си изкарвам инвестициите от БФБ, от 80% на БФБ към момента съм ги докарал до 10% на БФБ. Предполагам че това са направили и доста чужденци пък и български институционални инвеститори ако са си били с акъла. Поне тези които са успели.
Коментар
Коментар