Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеГоркият стар чичо Кобос... май съвсем се е издухал
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПолитиката влезе и в тази тема.
По-добре дайте да обсъдим кой може да купи БФБ, кой трябва да купи БФБ и кой реално ще иска и ще може да го направи. Понеже процеса се проточи, съм му изтървал края, тъй че ако някой има някоя информация или направо линк към новина, ще ви бъда благодарен, ако помогне да вляза малко в час.
За мен лично смяната на собствеността на БФБ ще доведе до по-активно управелине на борсата. Всъщност който и да дойде все ще по-добре май
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИ се отвориха спредовете на нерешителността.
Сложих край на БГ ралито...
Няма чужд инвеститор да се забие тук ако акциите му са под натиск ...
Това ЕРП , ТИМ и сие ,Софарма и сие и т.н....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПолитиката влезе и в тази тема.
По-добре дайте да обсъдим кой може да купи БФБ, кой трябва да купи БФБ и кой реално ще иска и ще може да го направи. Понеже процеса се проточи, съм му изтървал края, тъй че ако някой има някоя информация или направо линк към новина, ще ви бъда благодарен, ако помогне да вляза малко в час.
За мен лично смяната на собствеността на БФБ ще доведе до по-активно управелине на борсата. Всъщност който и да дойде все ще по-добре май
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеВ Коньовица им викаме "Цепенячки"!
От бате прекрасна вечер!
Успех!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар