If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сметка от 700 лв. за 1 месец и използване на 1 уред за отопление, печка , хладилник и осветление е нереална. Защо не дадоха на хората, които имат къщи да си сложат солари на покривите и не им купуваха на тези цени тока, а?
Не само я видях, нямам я.
Но преди 3 години изкараха електромерите на улицата и ни дойде сметка 360 лв. Аз разбира се веднага се задействах и смениха електромера. А кой знае колко такива са монтирани и народа си плаща като поп.
Сметка от 700 лв. за 1 месец и използване на 1 уред за отопление, печка , хладилник и осветление е нереална. Защо не дадоха на хората, които имат къщи да си сложат солари на покривите и не им купуваха на тези цени тока, а?
Къде я тази сметка, Деси? Имаш ли доказателства?,
п. п. И кой е спрял хората да си слагат солари по покривите?
Разбирам да плащаха наем на хората за това, че високото напрежение минава през имотите им и от това да се формира високата такса за пренос, но не! Първото с което този пренос ме ощетява е това, че не мога да строя различни от ниските паянтови постройки.
Всъщнст това са пълни глупости, сметките са високи по обективни фактори
Те са на улицата заради беднотията, а протеста им имам чувството умишлено бе насочен към ерп-тата, за да не е срещу властта
Тя национализацията не е нещо срещу нищо. Ако ги национализират ще трябва всъщност държавата да ги купи. Което от гледна точка на притежателите на акции може да се окаже че не е никак зле за бърза печалба.
Коментар