IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    За падащ пазар най ценното е кеш...
    Даже и да купуваш дадени позиции ,ти можеш да им въздействащ в даден момент като ги подкрепиш заедно с още фенове и ПФ .....
    Ако си ги избичил всичкия кеш ти си наблюдател и от главно действащо лице ставаш статист на сцената....
    А и друго след трамвай ,жена и акции не се тича....Има и други възможности и то по добри...
    Те останалите ми са пак в акции просто чужди акции, там съм и на ливъридж едни 10% отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз съм само 10% в България. Като към момента над половината са в ЧЕЗ и Енерго про.
      За падащ пазар най ценното е кеш...
      Даже и да купуваш дадени позиции ,ти можеш да им въздействащ в даден момент като ги подкрепиш заедно с още фенове и ПФ .....
      Ако си ги избичил всичкия кеш ти си наблюдател и от главно действащо лице ставаш статист на сцената....
      А и друго след трамвай ,жена и акции не се тича....Има и други възможности и то по добри...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        В близките месеци да си пълен с акции е меко казано не професианализъм ,а да си взел репа е глупост която маркета ще те накаже...
        виждал съм толкова много гръмнати репа и толкова съдби провалени само от едно грешно решение....в близките години...
        Никой не може да стане милионер на борсата от веднъж ....важното е да се гони приличен процент печалба...
        А иначе взимайте репа и купувайте акции , и участвайте все едно в руска рулетка....
        Някой ще спечелят но повечето ще загубят....
        Въпросът Тренда нагоре ли е....и си отговорете....
        Аз съм само 10% в България. Като към момента над половината са в ЧЕЗ и Енерго про.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Съвсем сериозно си упреквам правителството в пълна некадърност. Няма пари защото Дянков спря оборота на парите. Защото предприе откровено грешни действия във фискалната област. Защото нямаше никакъв поглед напред, а действаше като скапан счетоводител.
          В близките месеци да си пълен с акции е меко казано не професианализъм ,а да си взел репа е глупост която маркета ще те накаже...
          виждал съм толкова много гръмнати репа и толкова съдби провалени само от едно грешно решение....в близките години...
          Никой не може да стане милионер на борсата от веднъж ....важното е да се гони приличен процент печалба...
          А иначе взимайте репа и купувайте акции , и участвайте все едно в руска рулетка....
          Някой ще спечелят но повечето ще загубят....
          Въпросът Тренда нагоре ли е....и си отговорете....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Дянков се върна
            След него идат Овчаров и Масларова

Софикс 200 лятото, след дивидентчетата
            Там вече ще стана голям оптимист. Само за портфейла си естествено.
            Пип, искаш ли да вържем едно басче че прогнозата ти няма да я бъде.
            Даже ти давам аванс - 300 пункта. Няма да видим подобно нещо. На квото кажеш - бутилка уиски, кеш...

Коментар

• Който както иска да си се паникьосва, да си разпродава.. въобще сам да решава за парите си, а не да търси после други виновни.
              За мен тренда е нагоре и естествено че по-малки или по-големи корекции ще има. Осебонно когато има и подходящи, всяващи страх у тълпата новини. Но в крайна сметка ще последва нов по-висок връх след няколко месеца, после пак корекцийка и така...
              Аз съм си на 120% в акции на БФБ и ще си нося кръста

Който го е шубе - има си злато, депозитчета, дюшеци и пр. алтернативи

Коментар

• Най-щастливи от оставката на Бойко са акционерите на ОЦК
                Life won't wait for you.

Коментар

• Симеон Дянков няма да влезе в ново правителство на ГЕРБ. В това беше категоричен Бойко Борисов. „Ако на предстоящите избори хората гласуват доверие на политическа партия ГЕРБ и получим мандат да съставим следващото правителство, Симеон Дянков няма да участва в него", каза Борисов.

„Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков подаде оставката си пред мен и аз я приех и предложих на депутатите в Народното събрание да го освободят от заеманите от него постове. Това е моето решение и аз не съм го променил", категоричен беше премиерът в оставка. Той уточни, че оставката на Симеон Дянков не е гласувана в парламента, тъй като там беше депозирана оставката на цялото правителство.
                  vsekiden

Коментар

• Съвсем сериозно си упреквам правителството в пълна некадърност. Няма пари защото Дянков спря оборота на парите. Защото предприе откровено грешни действия във фискалната област. Защото нямаше никакъв поглед напред, а действаше като скапан счетоводител.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      Тук не мисля, че си прав. Ако НС не приеме оставката "парламента ще падне".
                      В какъв смисъл ще падне?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        ...оставката на правителството е депозирана и ще се гласува утре в НС, най-вероятно няма да се приеме, вероятно ще има промени в ...
                        Тук не мисля, че си прав. Ако НС не приеме оставката "парламента ще падне".

Коментар

• От 2009 г. насам Дянков няма пари бе хора. НЯМА ПАРИ. Скромните пари на емигрантите или мижавия износ, както и малкото, което се генерира в държавата е по сметки и депозити на мафиоти и мутри. Държавата се обезкървява систематично от години. По времето на Станишев всичко беше по-розово, защото идваха пари отвън, освен това държавата емитираше дълг като луда. И всичките тези пари в многократен размер отново отиваха по сметки и депозити на мафиоти и мутри. Единственото, което мога да упрекна сегашното правителство е, че не можеше или не искаше да се справи с корупцията и организираната престъпност на високо ниво. Имаше няколко ареста на дребни риби, но нито един арест на високо ниво. Това е основният проблем и ще бъде проблем. Нека хората си протестират, за жалост не протестират където трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Точно - гледам и моите позиции - сичко надолу - Атерки, Честни игрички... какво панирате бе, туфлеци
                            Еми задават се СерГей Дмитриевич и Хидроинженера
                            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                              Симеон Дянков: Оставам на поста, ще работя за второ правителство* (Investor)
                              Борисов: Дянков няма да е част от следващо правителство на ГЕРБ (Дневник преди минути)

Това даже вече не е смешно, аз отивам да обядвам
                              Борисов полудя

Коментар

• Симеон Дянков: Оставам на поста, ще работя за второ правителство* (Investor)
                                Борисов: Дянков няма да е част от следващо правителство на ГЕРБ (Дневник преди минути)

Това даже вече не е смешно, аз отивам да обядвам

Коментар

Working...
                                X