Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм само 10% в България.Като към момента над половината са в ЧЕЗ и Енерго про.
.
Даже и да купуваш дадени позиции ,ти можеш да им въздействащ в даден момент като ги подкрепиш заедно с още фенове и ПФ .....
Ако си ги избичил всичкия кеш ти си наблюдател и от главно действащо лице ставаш статист на сцената....
А и друго след трамвай ,жена и акции не се тича....Има и други възможности и то по добри...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ близките месеци да си пълен с акции е меко казано не професианализъм ,а да си взел репа е глупост която маркета ще те накаже...
виждал съм толкова много гръмнати репа и толкова съдби провалени само от едно грешно решение....в близките години...
Никой не може да стане милионер на борсата от веднъж ....важното е да се гони приличен процент печалба...
А иначе взимайте репа и купувайте акции , и участвайте все едно в руска рулетка....
Някой ще спечелят но повечето ще загубят....
Въпросът Тренда нагоре ли е....и си отговорете....Като към момента над половината са в ЧЕЗ и Енерго про.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСъвсем сериозно си упреквам правителството в пълна некадърност. Няма пари защото Дянков спря оборота на парите. Защото предприе откровено грешни действия във фискалната област. Защото нямаше никакъв поглед напред, а действаше като скапан счетоводител.
виждал съм толкова много гръмнати репа и толкова съдби провалени само от едно грешно решение....в близките години...
Никой не може да стане милионер на борсата от веднъж ....важното е да се гони приличен процент печалба...
А иначе взимайте репа и купувайте акции , и участвайте все едно в руска рулетка....
Някой ще спечелят но повечето ще загубят....
Въпросът Тренда нагоре ли е....и си отговорете....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДянков се върна
След него идат Овчаров и Масларова
Софикс 200 лятото, след дивидентчетата
Там вече ще стана голям оптимист. Само за портфейла си естествено.
Даже ти давам аванс - 300 пункта. Няма да видим подобно нещо. На квото кажеш - бутилка уиски, кеш...
Коментар
-
Който както иска да си се паникьосва, да си разпродава.. въобще сам да решава за парите си, а не да търси после други виновни.
За мен тренда е нагоре и естествено че по-малки или по-големи корекции ще има. Осебонно когато има и подходящи, всяващи страх у тълпата новини. Но в крайна сметка ще последва нов по-висок връх след няколко месеца, после пак корекцийка и така...
Аз съм си на 120% в акции на БФБ и ще си нося кръста
Който го е шубе - има си злато, депозитчета, дюшеци и пр. алтернативи
Коментар
-
Konsultant
Симеон Дянков няма да влезе в ново правителство на ГЕРБ. В това беше категоричен Бойко Борисов. „Ако на предстоящите избори хората гласуват доверие на политическа партия ГЕРБ и получим мандат да съставим следващото правителство, Симеон Дянков няма да участва в него", каза Борисов.
„Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков подаде оставката си пред мен и аз я приех и предложих на депутатите в Народното събрание да го освободят от заеманите от него постове. Това е моето решение и аз не съм го променил", категоричен беше премиерът в оставка. Той уточни, че оставката на Симеон Дянков не е гласувана в парламента, тъй като там беше депозирана оставката на цялото правителство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТук не мисля, че си прав. Ако НС не приеме оставката "парламента ще падне".
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение...оставката на правителството е депозирана и ще се гласува утре в НС, най-вероятно няма да се приеме, вероятно ще има промени в ...
Коментар
-
От 2009 г. насам Дянков няма пари бе хора. НЯМА ПАРИ. Скромните пари на емигрантите или мижавия износ, както и малкото, което се генерира в държавата е по сметки и депозити на мафиоти и мутри. Държавата се обезкървява систематично от години. По времето на Станишев всичко беше по-розово, защото идваха пари отвън, освен това държавата емитираше дълг като луда. И всичките тези пари в многократен размер отново отиваха по сметки и депозити на мафиоти и мутри. Единственото, което мога да упрекна сегашното правителство е, че не можеше или не искаше да се справи с корупцията и организираната престъпност на високо ниво. Имаше няколко ареста на дребни риби, но нито един арест на високо ниво. Това е основният проблем и ще бъде проблем. Нека хората си протестират, за жалост не протестират където трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТочно - гледам и моите позиции - сичко надолу - Атерки, Честни игрички... какво панирате бе, туфлециDon't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСимеон Дянков: Оставам на поста, ще работя за второ правителство* (Investor)
Борисов: Дянков няма да е част от следващо правителство на ГЕРБ (Дневник преди минути)
Това даже вече не е смешно, аз отивам да обядвам
Коментар
Коментар