IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [LARGE][LINK=/novini/balgariya/7228-ikonomicheskiyat-ministar-izduhal-ekipa-na-delyan-dobrev.html]Икономическият министър издухал екипа на Делян Добрев[/LINK] [/LARGE]
    [*] [LINK=/novini/balgariya/7228-ikonomicheskiyat-ministar-izduhal-ekipa-na-delyan-dobrev.html?tmpl=component&print=1&layout=default& page=][IMG]/media/system/images/printButton.png[/IMG][/LINK] [/*][*] [LINK=/component/mailto/?tmpl=component&template=ja_teline_iv&link=d3386f7 ccbf536d5c8dc4a3031e97dc9a5f48121][IMG]/media/system/images/emailButton.png[/IMG][/LINK] [/*]
    Четвъртък, 14 Март 2013 17:09 Автор Faktor.bg Още в първия си работен ден новият министър на икономиката и енергетиката Асен Василев е изчистил целия политически кабинет на предшественика.

За това съобщил самият Делян Добрев днес пред съпартийци. Той не очаквал да се действа така грубо и даже изразил съжаление, че днес в Москва се откривало световно туристическо изложение, а никой от министерството не заминал да го посети. По-рано стана ясно, че заместникът на Добрев Иво Маринов е подал оставка, след като е разбрал че не е желан от новият министър.

Източници от МС твърдят, че Асен Василев получил пълни права да действа свободно при избора на екип, заради големия хаос и далавери в сектора, който трябвало да ръководи

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Никой не твърди че ще стане бързо и скоро.
      Твърдя че като се случи, ще си е заслужавало чакането!
      Майко мила Старият с нов тотален рекорд!!!! Много ми е интересно да видя физиономиите на ИНВИСТИТУРИТИ които все търсят причината да не печелят в компании, политика, мажоритари и т.н. т.н., а не търсят причината в себе си. И сега за "колегите" които все някой им е виновен ще им кажа че от върха на 2007 октомври до сега съм на + не 100 % а няколко пъти, въпреки че имам доста тегления е естествено и вложения!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Внимавайте че от единия джоб продават и в другия купуват при зърнени храни

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Държавата е решила да печели от хартиите до край!
          Както оня каза за жепейците - нямало да ги дава на безценица
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Държавата е решила да печели от хартиите до край!
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
              Да не се окаже, че държавата има интерес БФБ да бъде държавна заради необходимостта приватизациите да минават през нея и на по-тънки цени, а кой би спечелил от това?! Или има нещо друго освен предположението за липса на интерес от инвеститори
              Според моето скромно мнение, мажо няма интерес, предвид възможните по-строги правила и съответно намаляване възможностите за контрол вероятно ще им излезе по скъпичко:

Коментар

• Абе има една народна мъдрост: Където е текло, пак ще тече!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  уейт гранма фо бюти . уникална американска поговорка . запиши си я
                  запиши си на български чадо - "трай коньо за зелена трева"
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• уейт грандма фо бюти . уникална американска поговорка . запиши си я

Коментар

Здравейте приятели и отчаяни стожери на оптимизма
                      Нашия холдинг иска, да попита отявлените пепита на оптимизма - пак ли ще избушвате индекса, започнахте ли вече да разхвърляте артиите или имате намеренеи да ги доразчистите занапред
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

Батя,затова сме на борсата...но и професионалните български анализатори пееха песента за корелация.До един се провалиха.Прилича ми на циганина,който заквасвал морето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                          Случайно да си спомняш от колко години все избухваме....може пък и някой да доживее до събитието на 21 век.И да си спомни за думите ти,твоите и на стотици други.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                            Батя е булиш и аз съм яко булиш между другото!!! Борсата ще избухне отново, помнете ми думата!
                            Случайно да си спомняш от колко години все избухваме....може пък и някой да доживее до събитието на 21 век.И да си спомни за думите ти,твоите и на стотици други.

Коментар

• с тая наивна игра на брокерчетата няма друг начин , само да ги оставим да се наиграят дечицата

Коментар

• Батя е булиш и аз съм яко булиш между другото!!! Борсата ще избухне отново, помнете ми думата! Всичко е зелено и в Европа и най-вече в САЩ, така че сме готови за излитане!
                                Last edited by LuckyYou; 14.03.2013, 11:02.
                                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                                не е препоръка

Коментар

Working...
                                X