Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеПитах ги, казаха че поради техническа грешка не са пуснали портфейла на Статус нови акции, като ще гледат още утре да оправят нещата. Портфейлите на другите им два фонда са на сайта.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеПитах ги, казаха че поради техническа грешка не са пуснали портфейла на Статус нови акции, като ще гледат още утре да оправят нещата. Портфейлите на другите им два фонда са на сайта.Last edited by tony1975; 14.03.2013, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеМонти какво има на 27ми март? Успех
А и Монти да съм споменавал нещо за ТиМ в поста си, ако това ще те успокои разпродадох всичко даже единият ден с най-голям минус част от сраното беше мое, не защото мисля че Тимаджийските акции не се переспективни, ами защото мисля да изчакам малко докато се успокоят нещата и после пак вътре и газзззззззззззззз. Просто ми прави впечатление как има явни сривлйовци по форумите и ме е яд не на такива като теб защото ти а и всеки има право да се съмнява, А МЕ Е ЯД ЧЕ ИМА ПОНЕ ДВАМА КОИТО ПИШАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО и тея двамата докато не ги видя да влизат ол ин на къси по позициите които плюят за мен ще бъдат чисти манипулатори. Пример аз съм защитавал еларга защото бях на над 98 % по-едно време от стойността на портфейла ми и съм се опитвал да го правя с аргументи като не съм криел това същото беше и с компесаторките по едно време бях гонил 100К броя на средна малко над 40 стотинки, но като видях, че нищо не става с вторият търг на 56-7 излязох, същото беше и с ТИМ. От тук спорещите гледам че Батя се опитва да дава аргументи и казва пост фактум входа и изхода си при положение, че не е длъжен. На теб съм се опитвал хиляди пъти да ти обеснявам, че който играе на борсата трябва да е готов на всичко пък ти ми говориш че предпазваш новобранците. Бъркаш всеки новобранец трябва да е наясно че тук се ПИЧЕЛИ но се и ГУБИ, ако трябва да съпоставим манипулацията нека ти дам един пример не си ли забелязал, че Батя казва постфактум разбира се, (ама който очаква предварително да му каже входа и изхода е наивник според мен) къде е влязъл и то аргументирано, антиподите обаче какво правят плюят конкретна акция ама да си ги чул или видял да кажат днес отворих къса с 80-90 и т.н. % от портфейла си акцията която плюя защото очаквам тя да падне и да спечеля,а????????????/
Не го приемай че се четкам на Батя, аз на никого за нищо не се четкам и винаги съм обективен, но кой пример е по-добрият според теб. Колкото до това че предпазваш новобранците -много се лъжеш, пример не съм биткаджия или бабаит но съм супер брезкрупулен като видя някой перко новобранец като влезе в залата и като го преценя от пръв поглед че е въздух под налягане веднага си правя спаринг тогава съм безскрупулен, има една поговорка който го е страх от мечки да не ходи в гората, тъй че писнало ми е да се запозная с някое лъвче което е обляклко костюм и се прави на ИНВИСТИТУР, а си няма и представа за доходност и т.н. просто е сложил едни ИЛЯДУ лева на БФБето, тъй че ти ако предпазваш такива от загуби е на мен не ми пука за тях дори и да си занулят сметките. Успех ти желая
Купиш нещо и си ги пазиш ,докато ти се изпълнят лимитите. Нали бяхме поне девет месеца в Еларг.Аз се побърках там купувах отдолу и продадах отгоре ,после при влизането в Софикс продадох ,после пак пълних...А ти си беше там....и си кротуваше и защитаваше вложението и допълваше.
Сега си друг .. спекулант .Сигурно и по успешен и от мен и повечето колеги...
Затова вече не ти се бъркам в позициите...
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеПитах ги, казаха че поради техническа грешка не са пуснали портфейла на Статус нови акции, като ще гледат още утре да оправят нещата. Портфейлите на другите им два фонда са на сайта.
Дано...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ Статус взеха да си крият акциите!Last edited by mpy_yordanov; 14.03.2013, 20:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеVINS,
Преди време ми ти казах че не купувам ТИМ ,но си купувам свестни компании....
Днес индексният се завъртя и утре сигурно ще продължи за да допълня някой и да разпродам влизащите в Софикс......
Последният септември индексният май не продаде Еларга и поради голямото тегло допълни малки бройки от КОРП към теглото...Та днес мисля че той беше главния продаващ там...около 200К
Който следи борсата би се сетил че БТН ,Атерата , Каолин ще бъдат разпродадени от индексния ,заради цената на акцията...а Зрънчо и Албена ще се купува...
За Неохим и КОРП е ясно
Та следващите дни са на преоценката на Индексният и после на ПФ за края на тримесечието...
Днес стоеше дилемата дали да влеза в Комерсбанк ..,но набутах 80 % от лимита в БФБ с цел 27 март, дано не съжалявам .....
Не е препоръка.....
А и Монти да съм споменавал нещо за ТиМ в поста си, ако това ще те успокои разпродадох всичко даже единият ден с най-голям минус част от сраното беше мое, не защото мисля че Тимаджийските акции не се переспективни, ами защото мисля да изчакам малко докато се успокоят нещата и после пак вътре и газзззззззззззззз. Просто ми прави впечатление как има явни сривлйовци по форумите и ме е яд не на такива като теб защото ти а и всеки има право да се съмнява, А МЕ Е ЯД ЧЕ ИМА ПОНЕ ДВАМА КОИТО ПИШАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО и тея двамата докато не ги видя да влизат ол ин на къси по позициите които плюят за мен ще бъдат чисти манипулатори. Пример аз съм защитавал еларга защото бях на над 98 % по-едно време от стойността на портфейла ми и съм се опитвал да го правя с аргументи като не съм криел това същото беше и с компесаторките по едно време бях гонил 100К броя на средна малко над 40 стотинки, но като видях, че нищо не става с вторият търг на 56-7 излязох, същото беше и с ТИМ. От тук спорещите гледам че Батя се опитва да дава аргументи и казва пост фактум входа и изхода си при положение, че не е длъжен. На теб съм се опитвал хиляди пъти да ти обеснявам, че който играе на борсата трябва да е готов на всичко пък ти ми говориш че предпазваш новобранците. Бъркаш всеки новобранец трябва да е наясно че тук се ПИЧЕЛИ но се и ГУБИ, ако трябва да съпоставим манипулацията нека ти дам един пример не си ли забелязал, че Батя казва постфактум разбира се, (ама който очаква предварително да му каже входа и изхода е наивник според мен) къде е влязъл и то аргументирано, антиподите обаче какво правят плюят конкретна акция ама да си ги чул или видял да кажат днес отворих къса с 80-90 и т.н. % от портфейла си акцията която плюя защото очаквам тя да падне и да спечеля,а????????????/
Не го приемай че се четкам на Батя, аз на никого за нищо не се четкам и винаги съм обективен, но кой пример е по-добрият според теб. Колкото до това че предпазваш новобранците -много се лъжеш, пример не съм биткаджия или бабаит но съм супер брезкрупулен като видя някой перко новобранец като влезе в залата и като го преценя от пръв поглед че е въздух под налягане веднага си правя спаринг тогава съм безскрупулен, има една поговорка който го е страх от мечки да не ходи в гората, тъй че писнало ми е да се запозная с някое лъвче което е обляклко костюм и се прави на ИНВИСТИТУР, а си няма и представа за доходност и т.н. просто е сложил едни ИЛЯДУ лева на БФБето, тъй че ти ако предпазваш такива от загуби е на мен не ми пука за тях дори и да си занулят сметките. Успех ти желаяLast edited by VINS; 14.03.2013, 19:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеКакво има на 28 март?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеVINS,
Днес индексният се завъртя и утре сигурно ще продължи за да допълня някой и да разпродам влизащите в Софикс......
Последният септември индексният май не продаде Еларга и поради голямото тегло допълни малки бройки от КОРП към теглото...Та днес мисля че той беше главния продаващ там...около 200К
Който следи борсата би се сетил че БТН ,Атерата , Каолин ще бъдат разпродадени от индексния ,заради цената на акцията...а Зрънчо и Албена ще се купува...
За Неохим и КОРП е ясно
Та следващите дни са на преоценката на Индексният и после на ПФ за края на тримесечието...
Днес стоеше дилемата дали да влеза в Комерсбанк ..,но набутах 80 % от лимита в БФБ с цел 27 март, дано не съжалявам .....
Не е препоръка.....The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеМайко мила Старият с нов тотален рекорд!!!! Много ми е интересно да видя физиономиите на ИНВИСТИТУРИТИ които все търсят причината да не печелят в компании, политика, мажоритари и т.н. т.н., а не търсят причината в себе си:confused:. И сега за "колегите" които все някой им е виновен ще им кажа че от върха на 2007 октомври до сега съм на + не 100 % а няколко пъти, въпреки че имам доста тегления е естествено и вложения!!!!!!!!!!!!!
За Неохим и КОРП е ясно
Не е препоръка.....
Коментар
Коментар