If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не се изхвърляме особено за външните инвеститори. Все пак избори идат септември - октомври
Абе чужденците ще ги храним на Софикс над 800.
Дотогава и тук си имаме достатъчно гориво.
Тия милиони след Еларг, Каолин, Инвестор и големите дивиденти от АДСИЦ се мултиплицират многократно в търговията на БФБ. Повечето играчи като продадат нещо пак се оглеждат за нова покупка, в друго по-малко поскъпнало и колелото се завърта бясно
Защото си аджамия, Батка. Когато океанът се отдръпне навътре преди цунамито да връхлети всички хора с опит, здрав разум или просто интуиция се спасяват по високите дървета или хълмове. Само аджамиите отиват на брега да гледат, защо водата се е оттеглила? А когато видят голямата вълна вече е твърде късно за тях!
Мдаа, а ти големия майстор що не успя да видиш вълната дето ще потопи златото от 1800 до 1200 долара!?
ааа, сетих се, това теб не те бърка, защото след 20 г. ще е на 3 000
Както писах по-долу - продължавай да плещиш глупости. Избушеняците с които е пълен портфейла ми поскъпват яко след всеки твой бисер!
Гледайте септември какво ще става, изведнъж рязък бум, но вече и на инвеститори отвън и строителството ще се задейства и производството, само трябва да има воля за действия в правилната посока.
Да не се изхвърляме особено за външните инвеститори. Все пак избори идат септември - октомври
Дори аз, като отявлен оптимист съм изненадан от започналия възход по доста позиции.
Защото си аджамия, Батка. Когато океанът се отдръпне навътре преди цунамито да връхлети всички хора с опит, здрав разум или просто интуиция се спасяват по високите дървета или хълмове. Само аджамиите отиват на брега да гледат, защо водата се е оттеглила? А когато видят голямата вълна вече е твърде късно за тях!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Гледайте септември какво ще става, изведнъж рязък бум, но вече и на инвеститори отвън и строителството ще се задейства и производството, само трябва да има воля за действия в правилната посока.
Дори аз, като отявлен оптимист съм изненадан от започналия възход по доста позиции.
Вчера си мислех за причината и стигнах до следния извод:
Доста играчи имат кеш, който все повече им пари в ръцете. Изчакваше се доста време за да се види дали няма да паднат цените заради протестите. Тъй като обаче цените не падат, просто не останаха читави мечки, доста хора се усетиха че ако чакат още просто ще останат с празни ръце. Евтини акции няма да има за всички желаещи.
И затова тръгна и надпреварата
Тихомълком и със слабовати обороти отново сме в подножието на съпротивата. Ще пробиваме ли заветната точка, има ли оптимизъм? Днес гледам палаво почна ЦКБ-то...
Коментар