If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От днес вече имам 10% кеш за покупки. Колеги, напоследък не следя много новини на БФБ, та затова бих се зарадвал на предложения къде според вас не е късно да се купува.
Трейс и Химимпорт
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
От днес вече имам 10% кеш за покупки. Колеги, напоследък не следя много новини на БФБ, та затова бих се зарадвал на предложения къде според вас не е късно да се купува.
Чакайте бре, много от рано сте се почнали.
Аз досега си оправям файловете и тегля чертата за месеца.
Много успешен за рогатия добитък по БФБ-то се оказва.
Над 14% ми е набъбнал портфейла от избушеняци!
Наздраве и от мен дружина, аз ще съм на ракийка, че много хубава салата са ми направили
Чакайте бре, много от рано сте се почнали.
Аз досега си оправям файловете и тегля чертата за месеца.
Много успешен за рогатия добитък по БФБ-то се оказва.
Над 14% ми е набъбнал портфейла от избушеняци!
Наздраве и от мен дружина, аз ще съм на ракийка, че много хубава салата са ми направили
ами мисля да продължа да добавям месечно малко - колкото мога, но все по - умерено
Сърбят ме ръцете и за външни пазари - имам си вече платформа и за там, ама са доста надути хартийките в момента в сравнение с нашите - виж ако взема един ETF на Атинската борса мисля че след 2-3години ще имам добра възвращаемост
Доста хора вече проглеждат! За съжаление те са малцинство - нещо подобно като на бфб-то,на което купуват предимно дребаците и глупаците,а пък им сипват т.нар.акули.
Героят от "Нетуърк" е прав,че всичко е една Система,изградена от няколко по-малки.Тъй или инак Западната загина.Въпросът сега е дали след смъртта си няма да повлече и Другата-Източната.В момента шансовете за Успех и Оцеляване са минимални => 25 към 75
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
ами мисля да продължа да добавям месечно малко - колкото мога, но все по - умерено
Сърбят ме ръцете и за външни пазари - имам си вече платформа и за там, ама са доста надути хартийките в момента в сравнение с нашите - виж ако взема един ETF на Атинската борса мисля че след 2-3години ще имам добра възвращаемост
Коментар