If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдаа. Интересно е че до този момент се получават много добри корпоративни промени в отчетите на банките на фармите, синергон, сега четох и за Биовет пък той и CGix не сме го виждали над 102 скоро та оптимизма се оправдава...
Я хвърлете око на тази статия. ВИжте преди 1 година какви глупости са се писали и как аз още преди 1 година предвидливо съм написал че това са глупости и че след 2 години, а то дори се оказа една друга песен ще пеете. Стадо Вижте и коментарите и статията Тази статия ще ви я вадя и ще ви напомням да видите как се променят тенденциите в мисленето на хората и то за отрицателно време - преди една година идваше края на света. Днес как е ?
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Ами и ДАУ И ДАКС са много на високо за влизане според мен - освен да ги чакам в ниското
Ами като те познавам ако не си взел Етропал ще е Инс(ама те не са на плюс и кеш)?
Ако предните години са някакво мерило ,август почва едно сурване за няколко месеца..
Така че по добре да се чака едно по ниско влизане и НГ рали отколкото да влизаш във възможен бъдещ слалом при възможен спад на Щатите...
Развиващите пазари са на принципа на часовника ,колкото по голямо е едно колело ,толкова по малко обороти прави..
Сърбите и гърците са от малките колела... при тях хубавото е при качване...
Иначе вчера беше хубава игра през 15 % ... и пак си имам акции...
Тони ,
не бързай с външните пазари ...
Почни с ДАУ и ДАХ и тогава с високорискови....
Иначе и аз съм доволен днес от БФБ с качване на три акции и купуване на една ... яко на плюс и кеш едната е от групата на Еврохолд...
Познай коя е...
Ами и ДАУ И ДАКС са много на високо за влизане според мен - освен да ги чакам в ниското
Ами като те познавам ако не си взел Етропал ще е Инс(ама те не са на плюс и кеш)?
По важния въпрос е кога и в каква обстановка.
Щото едно е ако пробие на 450-500 и съвсем друго на 300-350, нали....
Бъркаш..., върви ли пазара нагоре, всичко е ок, аз днес продадох 20к цкб и купих горе долу толко хим като малко и от мен разбира се. Тека ще мисли всеки и ще продава според акциите които има. Хима не го мисли, пазара е прекалено голям за тази позиция когато е възходящ ако вървят тека нещата ) скоро ще е
ами мисля да продължа да добавям месечно малко - колкото мога, но все по - умерено
Сърбят ме ръцете и за външни пазари - имам си вече платформа и за там, ама са доста надути хартийките в момента в сравнение с нашите - виж ако взема един ETF на Атинската борса мисля че след 2-3години ще имам добра възвращаемост
Тони ,
не бързай с външните пазари ...
Почни с ДАУ и ДАХ и тогава с високорискови....
Иначе и аз съм доволен днес от БФБ с качване на три акции и купуване на една ... яко на плюс и кеш едната е от групата на Еврохолд...
Познай коя е...
Коментар