IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
    ...много добри корпоративни промени в отчетите на ...
    корпоративни промени !?... в отчетите !?!?
    евалата

Коментар

• Какво става, защо не купувате избушеняците

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
        Мдаа. Интересно е че до този момент се получават много добри корпоративни промени в отчетите на банките на фармите, синергон, сега четох и за Биовет пък той и CGix не сме го виждали над 102 скоро та оптимизма се оправдава...

Коментар

• http://www.investor.bg/news/comments/138772/91/1.html

Я хвърлете око на тази статия. ВИжте преди 1 година какви глупости са се писали и как аз още преди 1 година предвидливо съм написал че това са глупости и че след 2 години, а то дори се оказа една друга песен ще пеете. Стадо Вижте и коментарите и статията Тази статия ще ви я вадя и ще ви напомням да видите как се променят тенденциите в мисленето на хората и то за отрицателно време - преди една година идваше края на света. Днес как е ?
          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
          не е препоръка

Коментар

• Айде хаирлия да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Ами и ДАУ И ДАКС са много на високо за влизане според мен - освен да ги чакам в ниското
              Ами като те познавам ако не си взел Етропал ще е Инс(ама те не са на плюс и кеш)?
              Ако предните години са някакво мерило ,август почва едно сурване за няколко месеца..
              Така че по добре да се чака едно по ниско влизане и НГ рали отколкото да влизаш във възможен бъдещ слалом при възможен спад на Щатите...
              Развиващите пазари са на принципа на часовника ,колкото по голямо е едно колело ,толкова по малко обороти прави..
              Сърбите и гърците са от малките колела... при тях хубавото е при качване...

Иначе вчера беше хубава игра през 15 % ... и пак си имам акции...

Коментар

• Тази тишина не вещае нищо хубаво за мечките

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Тони ,
                  не бързай с външните пазари ...
                  Почни с ДАУ и ДАХ и тогава с високорискови....
                  Иначе и аз съм доволен днес от БФБ с качване на три акции и купуване на една ... яко на плюс и кеш едната е от групата на Еврохолд...
                  Познай коя е...
                  Ами и ДАУ И ДАКС са много на високо за влизане според мен - освен да ги чакам в ниското
                  Ами като те познавам ако не си взел Етропал ще е Инс(ама те не са на плюс и кеш)?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    По важния въпрос е кога и в каква обстановка.
                    Щото едно е ако пробие на 450-500 и съвсем друго на 300-350, нали....
                    Бъркаш..., върви ли пазара нагоре, всичко е ок, аз днес продадох 20к цкб и купих горе долу толко хим като малко и от мен разбира се. Тека ще мисли всеки и ще продава според акциите които има. Хима не го мисли, пазара е прекалено голям за тази позиция когато е възходящ ако вървят тека нещата ) скоро ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Екшъна ще почне като пробие Хима
                      По важния въпрос е кога и в каква обстановка.
                      Щото едно е ако пробие на 450-500 и съвсем друго на 300-350, нали....

Коментар

Значи не познаваш света в който живеш )) не е важно ти какво мислиш, важно е какво мисли стадото то обикновенно не мисли а повтаря помисли малко
                        Дипломата по психология съм си я купил за да стана дипутат!!!Ни ма тормози сега да мислим!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Традициите не са това което бяха!!!
                          Значи не познаваш света в който живеш )) не е важно ти какво мислиш, важно е какво мисли стадото то обикновенно не мисли а повтаря помисли малко

Коментар

Екшъна ще почне като пробие Хима
                            Традициите не са това което бяха!!!

Коментар

• Екшъна ще почне като пробие Хима

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                ами мисля да продължа да добавям месечно малко - колкото мога, но все по - умерено
                                Сърбят ме ръцете и за външни пазари - имам си вече платформа и за там, ама са доста надути хартийките в момента в сравнение с нашите - виж ако взема един ETF на Атинската борса мисля че след 2-3години ще имам добра възвращаемост
                                Тони ,
                                не бързай с външните пазари ...
                                Почни с ДАУ и ДАХ и тогава с високорискови....
                                Иначе и аз съм доволен днес от БФБ с качване на три акции и купуване на една ... яко на плюс и кеш едната е от групата на Еврохолд...
                                Познай коя е...

Коментар

Working...
                                X