Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми не е добре работата явно.Няма кеш и никой не купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми не е добре работата явно.Няма кеш и никой не купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениене ми харесва, че още понеделник започваме със спад.. по принцип понеделник е деня на оптимистите.. още повече, че и европейците ги е обхванал някакъв оптимизъм..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеEто, наредих се при Хим, ама не сипвате
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеслагай оферти купува не се притеснявай ----ще има за всички.те затова ви изчакват на тези цени---така че слагай че да падаме стига сме се бавели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДокато се успея да сложа оферти, тия паникьори спряха да продават
Коментар
-
ахамусещам как в момента действам на нервите на еврейчетата
Last edited by the architect; 14.07.2014, 10:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕееее тъй каже дена 16 г и с деца само от Столипиново ще да си
.
имаш две опорни точки и въртиш, и сучиш, и все до тези две неща опираш - столипиново и чорбата
я виж в другата тема Маркс какво казва за съзнанието тиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеабе какви 20 години??? аз 16 навършени нямам, а и 20 ми търсишна 16 г и с деца само от Столипиново ще да си
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи май и 20 г нямаш.Що така от малък си се увлякъл по хазарта
.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар