IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Има кеш, ама никой не иска да купува. И как да купува като Софикс 520 ще бъде тестван почти сигурно съвсем скоро. Дано не станем и свидетели на по-голям спад, че тогава май ще трябва да изчакваме с покупките доста дълго време.
    Прав си.Твърде вероятно е да се задълбочи спада.На мен Великия дух така ми нашепна преди месец и аз го послушах.Сега кеш бол и от време на време ми пускат от това което ме интересува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Ами не е добре работата явно.Няма кеш и никой не купува.
      Banco Espirito Santo e 7% нагоре днес, евро-индексите по +0,6+0,8% а ние с 1% спад.. ако не бяха тия мракобесници у парламента, сега щяхме да жънем нови върхове..

Коментар

Има кеш, ама никой не иска да купува. И как да купува като Софикс 520 ще бъде тестван почти сигурно съвсем скоро. Дано не станем и свидетели на по-голям спад, че тогава май ще трябва да изчакваме с покупките доста дълго време.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
          не ми харесва, че още понеделник започваме със спад.. по принцип понеделник е деня на оптимистите.. още повече, че и европейците ги е обхванал някакъв оптимизъм..

Коментар

• не ми харесва, че още понеделник започваме със спад.. по принцип понеделник е деня на оптимистите.. още повече, че и европейците ги е обхванал някакъв оптимизъм..

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Eто, наредих се при Хим, ама не сипвате
              хайде пожелавам ти късмет.похвали се като успееш

Коментар

• мухахааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                  слагай оферти купува не се притеснявай ----ще има за всички.те затова ви изчакват на тези цени---така че слагай че да падаме стига сме се бавели.
                  Eто, наредих се при Хим, ама не сипвате

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Докато се успея да сложа оферти, тия паникьори спряха да продават
                    слагай оферти купува не се притеснявай ----ще има за всички.те затова ви изчакват на тези цени---така че слагай че да падаме стига сме се бавели.

Коментар

• Докато се успея да сложа оферти, тия паникьори спряха да продават

Коментар

• ахамусещам как в момента действам на нервите на еврейчетата
                        Last edited by the architect; 14.07.2014, 10:53.

Коментар

• оптимисти има ли

Коментар

Еееее тъй каже де на 16 г и с деца само от Столипиново ще да си .
                            е, да ................... да си дойдем на думата

имаш две опорни точки и въртиш, и сучиш, и все до тези две неща опираш - столипиново и чорбата

я виж в другата тема Маркс какво казва за съзнанието ти
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                              абе какви 20 години??? аз 16 навършени нямам, а и 20 ми търсиш
                              Еееее тъй каже де на 16 г и с деца само от Столипиново ще да си .

Коментар

Ти май и 20 г нямаш .Що така от малък си се увлякъл по хазарта .
                                абе какви 20 години??? аз 16 навършени нямам, а и 20 ми търсиш
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X