IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
    Да .

Сменяй ИП-то.
    Гледам сега в юнския отчет са на 0.008, не ми се дири кога точно ги спряха, но явно са си намерили хватката.
    Не разбирам обаче доколко е законово регламентирано спрени от търговия инструменти, в случая с трагикомична "цена" да бъдат отчитани по "стойността от фин. отчет на компанията", с която врътка макар и дребни пари - пак ти се удържат, а оттам надали са и един-двама така сюрпризирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Т.е. имаш Мекомки, имаш такса попечителство и в портфейла са ти на 0.008 лв., а в месечния отчет не са ти на 0.9339 лв., разбира се явно има значение и посредника?
      Да .

Сменяй ИП-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
        При мен няма проблем, всичко си е коректно.

Успех!
        Т.е. имаш Мекомки, имаш такса попечителство и в портфейла са ти на 0.008 лв., а в месечния отчет не са ти на 0.9339 лв., разбира се явно има значение и посредника?
        Ретро - мерси за инфото!

Коментар

На следващо място идва избичването на портфейла, оттам и таксите за попечителство отиват на едни прилични нива, само от едно ... над стократно увеличение стойността на актива на база фин. отчет. Така хем си имаш Мекомки, хем не ги ползваш, хем са в отчет над 100 пъти от последната сделка, хем им плащаш на тая сума попечителството. За сметка на това пък имаш як лаг в аукциони, котировки, фази на търговия. Безценно!
          Интересно дали и други посредници смятат Мекома по тоя начин.

При мен няма проблем, всичко си е коректно.

Успех!

Коментар

На следващо място идва избичването на портфейла, оттам и таксите за попечителство отиват на едни прилични нива, само от едно ... над стократно увеличение стойността на актива на база фин. отчет. Така хем си имаш Мекомки, хем не ги ползваш, хем са в отчет над 100 пъти от последната сделка, хем им плащаш на тая сума попечителството. За сметка на това пък имаш як лаг в аукциони, котировки, фази на търговия. Безценно!
            Пусни си едно заявление към посредника,да ти ги прехвърлят от тяхната подсметка,директно към ЦД.Ще ти струва около 2,00лв.След това,ако искаш пак да ги върнеш към посредника,ще ти струва май около 7-8лв.Това е начина да се освободиш от месечните такси...

Коментар

Някой да си е преглеждал отчетите?

Цената разбира се няма нищо общо с действиетелността!
              Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                ако при тимимпорт мине "онзи" пакет може и да видим сериозно рали - не мислите ли?
                Да

Коментар

• Някой да си е преглеждал отчетите?

Акции
                  BG1100095071
                  Меком АД
                  BGN
                  0.9339
                  Цената разбира се няма нищо общо с действиетелността!
                  Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
                    tony1975 ако добавим една българска бомбонеше булгареше към бобеца, направо ще литнем.
                    ти не каза кои акции си избрал, ама айде...

Коментар

• tony1975 ако добавим една българска бомбонеше булгареше към бобеца, направо ще литнем.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Труднични въпроси, зависи от международната (и БГ) обстановка, кога ще е солидната корекция, дали ще дръпнат нагоре и източно евр.индекси и т.н. и т.н.
                        Ще го мислим около 500 ...според зависи....
                        В края на краищата става дума само за 21-22% от портфейла, флексибилен съм.
                        Дивидентните ми артии са си здраво холд и реинвест дивидентс.
                        Чакам си едни прилични 80-100% от тях за 4 годишен хоризонт.
                        за дивидентите спор няма че са хубаво нещо - пазарната цена нагоре-надолу а дивидента си е стойност в шепата , ама в години на очакван ръст май по-добре да погледнем към растежни акции(макар и даващи символични дивиденти) - там си мисля че ми е шанса да удвоя! Ама може и да греша, сигурното си е сигурно. Не съм съгласен че трябва да се реинвестира в същата компания, ама това е тема на друг разговор.
                        Успех ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          В смисъл - чакаш спад ли? И за кога ще влезеш на 560?!?!
                          Труднични въпроси, зависи от международната (и БГ) обстановка, кога ще е солидната корекция, дали ще дръпнат нагоре и източно евр.индекси и т.н. и т.н.
                          Ще го мислим около 500 ...според зависи....
                          В края на краищата става дума само за 21-22% от портфейла, флексибилен съм.
                          Дивидентните ми артии са си здраво холд и реинвест дивидентс.
                          Чакам си едни прилични 80-100% от тях за 4 годишен хоризонт.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Явно се е научил да показва това що му се ще на бобаджията

Е поизчакай малко де да потвърдим напълно че сме превзели това ниво.
                            А иначе другото си го потвърждавайте без мене.
                            Ако не съм прав - ще се включа пак на 555
                            В смисъл - чакаш спад ли? И за кога ще влезеш на 560?!?!

Коментар

Не знам дали е това показва ТА, но Смилянският боб показва.......
                              :
                              Явно се е научил да показва това що му се ще на бобаджията

е стига бе "капан за бици" - 4 години се в капан сме!!!
                              Значи 515 е нивото?
                              Е поизчакай малко де да потвърдим напълно че сме превзели това ниво.
                              А иначе другото си го потвърждавайте без мене.
                              Ако не съм прав - ще се включа пак на 555

Коментар

Не знам дали е това показва ТА, но Смилянският боб показва
                                - ръст или запазване равнището на Софарма;
                                - може би спад при Атера;
                                - ръст или запазване равнището на Софарма трейдинг;
                                - Химимпорт 1,32-1,339
                                Всичко това е плод, на дългогодишно гледане на Смилянски боб и не е препоръка за вземане на решение.
                                ако при тимимпорт мине "онзи" пакет може и да видим сериозно рали - не мислите ли?

Коментар

Working...
                                X