това явление е много приятно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Г-н мериджейн,
Как те намериха в началото?Другото - всеки агент продажби в случай че отиде в конкуренцията се мъчи да си дръпне клиентите , независимо какво продава.Затова иска и по-голяма заплата.
Че пък и летял до София , за да сключи договораMind tricks do not work on me, only money
Коментар
-
Уорън Бъфет с 9 000% доходност от акциите си в Washington Post Twitter Уорън Бъфет с 9 000% доходност от акциите си в Washington Post 06 август 2013 | 09:14 246 0 Главният изпълнителен директор на Amazon.com Джеф Безос плати 250 млн. долара за вестник The Washington Post. Компанията на милиардера Уорън Бъфет Berkshire Hathaway обаче е най-големият акционер и сред най-отдавнашните акционери в Washington Post Company, която притежава вестника. Бъфет също така е бил 25 години в борда на директорите на Washington Post. Каква обаче е печалбата от неговата инвестиция? Бъфет започва да купува акции на Washington Post Company през 1973 г. Към 2004 г. той е притежавал 1.7 млн. акции, купени за 11 млн. долара, според 24/7 Wall Street. Последният отчет на Berkshire Hathaway показва, че компанията притежава същия брой акции и днес. Тази позиция се оценява на 772 млн. долара в края на първото тримесечие на годината. Цената на книжата на вестника обаче скача с 55% от началото на годината. В следборсовата търговия вчера книжата на Washington Post Company се търгуваха на цена от 598 долара, което оценява притежаваните от Бъфет 1.7 млн. акции на 1.01 млрд. долара. При положение, че той е закупил акциите за 11 млн. долара, доходността му от тази инвестиция възлиза на невероятните 9 080%.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Uorun-Bufet-s-...id-110636.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеА, сетила се Мара да се побара
Помня как при продажбата в този форум всички недоволстваха, обиждаха и т.н., че нямало търгово, че не било честно и т.н.. Тогава си взех с увереността, че няма как частно дружество да работи по-зле от държавно, но не ги продадох никак на време. Между другото на мен като че ли ми е по-лесно да купувам близо до дъната, отколкото да продавам по върховете, и при вас ли е така?
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеМи той 57B падна с близо 10% ,
може вече да зареждаш патрондаша.
Помня как при продажбата в този форум всички недоволстваха, обиждаха и т.н., че нямало търгово, че не било честно и т.н.. Тогава си взех с увереността, че няма как частно дружество да работи по-зле от държавно, но не ги продадох никак на време. Между другото на мен като че ли ми е по-лесно да купувам близо до дъната, отколкото да продавам по върховете, и при вас ли е така?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIXЕдната съпротива я пробихме. Сега остава да видим дали пробива е действителен или е капан за бикове
Графиката и мнението не са препоръка за търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеReuters: Купувачът на ПОК “Доверие” няма уебсайт и телефон номер
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТака, така, дано са свършили патроните, че не можах да напълня на промоция. Един спад от 20-30% /въпреки, че е твърде множко и едва ли ще стане/ би бил перфектен за мен!
може вече да зареждаш патрондаша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТака, така, дано са свършили патроните, че не можах да напълня на промоция. Един спад от 20-30% /въпреки, че е твърде множко и едва ли ще стане/ би бил перфектен за мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМного бързо я почнахте корекцията..Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМного бързо я почнахте корекцията..
А щом бързо почва, бързо ще и свърши
Коментар
Коментар