IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Те реформаторите ще изядат главата на Бойко....не че той няма да го направи и сам....
    7 партии и всяка със собствено мнение...и със собствени депУтати..кандидате...
    Истината е голяма коалиция...но комунягите няма да искат......това ще е самоубииство за тях......и техния електорат...борисоф след турците ще им бъде вече множко на електората.....
    може да направят правителство на националното спасение.....да крадат всички по много.... но това е последния вариант.....
    друг вариант за 2000 софикс освен тройна коалиция герб бсп и дпс няма колкото и подло да звучи.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      братле тази прогноза ама точно тази дето даде 450-480 тя съм я дал още кога софикс бе 600....но така е ще си отидат на мястото най ликвидните.въпроса е след 5.10.2014 дали бойко ще е само със реформаторите или коалиция герб бсп и дпс.....при първия вариант герб и реформатори дъното ще е около и под 250 на софикс.
      Те реформаторите ще изядат главата на Бойко....не че той няма да го направи и сам....
      7 партии и всяка със собствено мнение...и със собствени депУтати..кандидате...
      Истината е голяма коалиция...но комунягите няма да искат......това ще е самоубииство за тях......и техния електорат...борисоф след турците ще им бъде вече множко на електората.....
      може да направят правителство на националното спасение.....да крадат всички по много.... но това е последния вариант.....

Коментар

Има и трети вариант...
        Но той зависи от кой ще води комунягите.....
        Ако е харизматичен , на боко ще му отрежат крилцата.....
        третия вариант е изключен и ще ти кажа защо.предния възходящ тренд имаше същото положение на софикс кога той за 12-14 месеца вървеше в права линия на дясно средно.сега сме на същото положение и ако както казваш вариант 3 означава октомври да избушим към 800 а то самата графика го не дава.все пак сме супер неликвидна борса и си имаме и ние правила на движение на нашата графика иначе успех и успешна търговия

Коментар

защо двама ,поне половината на борсата си го мислят....иначе щеше да вървим нагоре...
          не може да са продадини милиони акции на дадена цена и да се надяваш на по висока с 50 % някой да ти ги купува ,без някакви положителни икономически или политически събития....
          Истината е че на ССВ лефчето и на ХИМ 1,6 ще ги видим пак ,както и на ЗХБГ 40 стинки....
          Трудното беше да познаеш първия път.....сега е фасулска работа....
          най интересното ,че всичик акции без Петрол на 2 лв ги познах.... и Мрежите чакам фонда на 170.....но има време...
          Чакам на Корп одита.....там каква ли ще е дупката.....щом днес ги разкарваха и там ,з начи някой знае нещо.....а и бареката плаши...
          Не е препоръка....
          братле тази прогноза ама точно тази дето даде 450-480 тя съм я дал още кога софикс бе 600....но така е ще си отидат на мястото най ликвидните.въпроса е след 5.10.2014 дали бойко ще е само със реформаторите или коалиция герб бсп и дпс.....при първия вариант герб и реформатори дъното ще е около и под 250 на софикс.

Коментар

голямо значение има герб със реформаторите ли ще управлява или коалиция-БСП ДПС И ГЕРБ в името на народа според избора на суверена.ако стане тройна коалицията идеално за покупки ще е март 2015
            Има и трети вариант...
            Но той зависи от кой ще води комунягите.....
            Ако е харизматичен , на боко ще му отрежат крилцата.....

Коментар

станахме двама с тази прогноза.да видим лека полека можем ли да станем мнозинство.
              защо двама ,поне половината на борсата си го мислят....иначе щеше да вървим нагоре...
              не може да са продадини милиони акции на дадена цена и да се надяваш на по висока с 50 % някой да ти ги купува ,без някакви положителни икономически или политически събития....
              Истината е че на ССВ лефчето и на ХИМ 1,6 ще ги видим пак ,както и на ЗХБГ 40 стинки....
              Трудното беше да познаеш първия път.....сега е фасулска работа....
              най интересното ,че всичик акции без Петрол на 2 лв ги познах.... и Мрежите чакам фонда на 170.....но има време...
              Чакам на Корп одита.....там каква ли ще е дупката.....щом днес ги разкарваха и там ,з начи някой знае нещо.....а и бареката плаши...
              Не е препоръка....

Коментар

• голямо значение има герб със реформаторите ли ще управлява или коалиция-БСП ДПС И ГЕРБ в името на народа според избора на суверена.ако стане тройна коалицията идеално за покупки ще е март 2015

Коментар

Мога да напиша поне 10 довода защо нашата борсата ще се върне на поне 450-480 пункта и то в следващите два месеца...
                  както и още толкова защото най ликвидните пак ще паднат......до нивата до онзи петък.....
                  ще са ми интересни отчетите на банките....
                  П.П. на запад не е розова работа...
                  само слушайте френския фин министър ,защо не еврото а долара и трябва да помислите за краен случай.......
                  станахме двама с тази прогноза.да видим лека полека можем ли да станем мнозинство.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    Това тримесечие просто може да се пропусне - "ракетите" ще чакат нови горещи пари, дивиденските са сравнително справедливо оценени, има значителна несигурност. Единственото позитивно за капиталовия пазар е че лихвите по депозитите ще станат още по-ниски, но това без други плюсове и оптимистични новини за борсата просто няма да сработи сега.
                    И като има безветрие на пазара, във форума сигуацията е обичайна - тези без български акции дразнят тези със български акции. Така че докато не се промени нещо фундаментално за компаниите, а това става сравнително бавно - нужни са поне едно две тримесечия - аз по скоро залагам на търговия в диапазон за лятото, а плюсовете ако ще дойдат ще са за към края на годината.
                    Мога да напиша поне 10 довода защо нашата борсата ще се върне на поне 450-480 пункта и то в следващите два месеца...
                    както и още толкова защото най ликвидните пак ще паднат......до нивата до онзи петък.....
                    ще са ми интересни отчетите на банките....
                    П.П. на запад не е розова работа...
                    само слушайте френския фин министър ,защо не еврото а долара и трябва да помислите за краен случай.......

Коментар

• Това тримесечие просто може да се пропусне - "ракетите" ще чакат нови горещи пари, дивиденските са сравнително справедливо оценени, има значителна несигурност. Единственото позитивно за капиталовия пазар е че лихвите по депозитите ще станат още по-ниски, но това без други плюсове и оптимистични новини за борсата просто няма да сработи сега.
                      И като има безветрие на пазара, във форума сигуацията е обичайна - тези без български акции дразнят тези със български акции. Така че докато не се промени нещо фундаментално за компаниите, а това става сравнително бавно - нужни са поне едно две тримесечия - аз по скоро залагам на търговия в диапазон за лятото, а плюсовете ако ще дойдат ще са за към края на годината.
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        Страната ни не е малка, светът стана малък
                        Биг, я кажи ти държиш ли нещо навън ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Очаква се голямата пратка с тикви и кратуни и Борсата пада
                          Обичам тиквите и кратуните без пари.....
                          кой иска да си ги пазарува на сегашните цени..
                          Аз не.....

Коментар

• Страната ни не е малка, светът стана малък
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Няма лошо товаси е твой избор.Живееш в малка страна ще изкарваш малко.Живееш Америка изкарваш много и може да направиш чудеса ако си упорит.За мен България е тясна за мечтите ми и идеите.Въпрос на избор.Факт е обаче че и с положение и доста голяма заплата за времето си в България не можах да си позволя да лежа цяло лято на плажа ама сега го правя .
                              И ти какво предлагаш? Да заебем всичко и да хващаме по широкия свят? Е, аз пък съм инато копеле и ще си седя тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Аз съм губил МНОГО, но не съм се предавал НИКОГА. Ако е писано да губя то поне да съм си у дома
                                Няма лошо товаси е твой избор.Живееш в малка страна ще изкарваш малко.Живееш Америка изкарваш много и може да направиш чудеса ако си упорит.За мен България е тясна за мечтите ми и идеите.Въпрос на избор.Факт е обаче че и с положение и доста голяма заплата за времето си в България не можах да си позволя да лежа цяло лято на плажа ама сега го правя .

Коментар

Working...
                                X