Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеТържествено шествие на новите борсови инвеститори...
Тука сме си се същите 2 вагона тарикати
Между другото преди 2 седмици зарибих един таксиджия де ме возеше че БФБ-то е голема работа. Дано се разпространи мълвата из гилдията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеТържествено шествие на новите борсови инвеститори...
Коментар
-
новини за борсата..
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТони е кеширал. Затова се кефи на корекцияА и от новите всеки се учи от Батката. Всички искат да са като него
- хубавата артия е притежаваната, набалончената е продадената
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТони е кеширал. Затова се кефи на корекцияА и от новите всеки се учи от Батката. Всички искат да са като него
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА и от новите всеки се учи от Батката. Всички искат да са като него- хубавата артия е притежаваната, набалончената е продадената
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеНа зимна пързалка прилича.А и от новите всеки се учи от Батката. Всички искат да са като него
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекак сте лъвчета?
хайде ако това бе корекцията - до края на месеца трябва да стигнем 514!!!
п.с. и не ми се оправдавайте с отпуските - почти всеки цъка таблета или смартфона на плажаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи някои от най големите бици са вече наполовина в кеш - та ти си отговори сам на въпроса дали е от тотото
Ако трябва да перефразирам разговора си с един съфорумец искам да ти кажа, това че "някои" че са на кеш за мен не е показателно, защото тук се въртим и си продаваме 80-100 човека. Виж когато "някои" българи от онези с депозитите тръгнат да купуват на БФБ и когато по БТВ почнат да говорят пак как се печели от БФБ - е те тогава(ако съм устискал акциите) ще искам да кеширам
Поздрави!
Коментар
-
п.с. и не ми се оправдавайте с отпуските - почти всеки цъка таблета или смартфона на плажа
Коментар
-
п.с. и не ми се оправдавайте с отпуските - почти всеки цъка таблета или смартфона на плажа
Коментар
Коментар