IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    Батя то си има индекси по които се вижда разтежа, ама то не е и само образование, трябва и самообразование ..Как пък само ти винаги ги нацелваш печелившите..И все си на печалба- чак е смешно..Да ти припомням ли няколкото ти ъпърски напъна, когато пробута шитовете си..Не се прави на велик и не прави на голгите си забележки..Това също издава много неща.. Ние какво сме ти виновни, че искаш да си едно , а си друго..По думите ти ти все си на космучески печалби.Пазара ще си скочи и ще расте и без да ъпърстваш всеки ден и да подвеждаш хората
    Не е вярно кире, не винаги съм на печалба. През 2008-ма ядох адските шамари, но просто преди това с агресивната си и смела игра, понякога даже прекалено смела, бях натрупал добри резерви за да преживея тежката "зима" и като дойде пролетта пак да се изправя...
    Никога не пиша неистини в този форум. Да кефя се на успеха и го споделям, радвам се когато и други могат да рискуват, когато си заслужава и да печелят добре. Кеф ми е да прочета за такъв успех и да му кажа - Евала!
    Освен това вече на няколко човека съм го писал (спотаиха се), пиша го и на теб - Когато се усъмниш в някой мои думи, писани във форума, слагаш едни 5-10 бона и ме предизвикваш да ги докажа (извлечения от БФБ, свидетелство от взаимно доверен човек...). Ако не успея, печелиш сумата и ме изобличаваш пред целия форум като лъжец. Ако обаче го докажа, плащаш и се извиняваш най-официално!
    Ок ли си така!?

Коментар

• Батя то си има индекси по които се вижда разтежа, ама то не е и само образование, трябва и самообразование ..Как пък само ти винаги ги нацелваш печелившите..И все си на печалба- чак е смешно..Да ти припомням ли няколкото ти ъпърски напъна, когато пробута шитовете си..Не се прави на велик и не прави на голгите си забележки..Това също издава много неща.. Ние какво сме ти виновни, че искаш да си едно , а си друго..По думите ти ти все си на космучески печалби.Пазара ще си скочи и ще расте и без да ъпърстваш всеки ден и да подвеждаш хората

Коментар

Батя, ама ти верно си се взел много на сериозно....Ти ли си критерия, кое е и кое не е..Наистина трябва да се образоваш..Опита ти колкото и да се хвалиш, че го имаш..за мен е спорен няма да ти замести образованието.Ще ни е интересно да докажеш ръстовете спрямо прогнозите си..Хубаво е , че постовете ти стоят и може да се сравни..Хвали се , но задължително пиши , че не е препоръка, защото явно в тази посока вървиш..
        Ха-ха, опит да ме засегнеш на образование Стреляш на хаос

Виж кире, това че ти си нацелил дървении, стабилни акции ( в смисъл че цените им не мърдат при растеж на пазара) си е лично твой проблем. В такъв случай си напълно прав да се сърдиш че не всичко расте... Ама кире, аз къде съм казал че всичко що е хартия ще расте?!
        Пливай кире, пливай... тия дето послушаха "неукия" Батя, направиха по някой пара, а философи и надигнета като теб... им се чини че пазара не расте
        Кво беше онова от мастъра - на 6 мес. променят Софикс за да го манипулират и изкуствено да го надуват че уж катери

Коментар

• Батя, ама ти верно си се взел много на сериозно....Ти ли си критерия, кое е и кое не е..Наистина трябва да се образоваш..Опита ти колкото и да се хвалиш, че го имаш..за мен е спорен няма да ти замести образованието.Ще ни е интересно да докажеш ръстовете спрямо прогнозите си..Хубаво е , че постовете ти стоят и може да се сравни..Хвали се , но задължително пиши , че не е препоръка, защото явно в тази посока вървиш..

Коментар

• От БФБ поздравяват всички инвеститори:

http://www.youtube.com/watch?v=e_cwWP5Qf1k

Коментар

• Що нема търговия? или аз не знам за почивен ден?

Коментар

Държавен дълг/БВП: 16% към август 2013 (след изплащането на 6месечните книжа от февруари): http://t.co/iV4wOPtKc3
                ПУБЛИКУВАН Е МЕСЕЧНИЯТ БЮЛЕТИН „ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ” ЗА АВГУСТ :: Министерство на финансите
                minfin.bg
                Съгласно водения от Министерството на финансите ..

ОТНОСНО СТРАХОВЕТЕ, ЧЕ СМЕ ВЗЕМАЛИ МНОГО ЗАЕМИ
                Това вече, по-има връзка с ОптимизЪма на БФБ

А относно вчерашна реплика, че от 2 г. съм прогнозирал големи ръстове на БФБ, пък те не се случвали.... Мога да отговоря само с усмивка
                ... щото ме мързи да поствам графика на индекси, камо ли на моя портфейл от "избушеняци"

Успешна!

Коментар

• Държавен дълг/БВП: 16% към август 2013 (след изплащането на 6месечните книжа от февруари): http://t.co/iV4wOPtKc3
                  ПУБЛИКУВАН Е МЕСЕЧНИЯТ БЮЛЕТИН „ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ” ЗА АВГУСТ :: Министерство на финансите
                  minfin.bg
                  Съгласно водения от Министерството на финансите ..

ОТНОСНО СТРАХОВЕТЕ, ЧЕ СМЕ ВЗЕМАЛИ МНОГО ЗАЕМИ

Коментар

• Понеже не щете да купувате ТИМ и сие и го обърнахте на политика ....
                    Като се изчерпи ентусиазЪма за тапата ,какво ще продавате......да се наредя в тези позиции....
                    Видях че някой натисна копчетоо в КОРП , Енерго ПРО , Атерата , Евроинс , Ланд , синергон и т.н...
                    та за сведение ....
                    П.П. А за политиката е ясно ,че герб държа 70 хиляди полицай и10 % калинки по другите министерства и агенции и общини и нормален човек ще пожелае да съкрати 50 % в полицията и 10 % по министерствата и агенциите а за общините 30 %... ...

Коментар

• Монти виж монтито Карл Киро какви ги говори :.Съкращения на раздутата администрация и разходите, електронно правителство, намаляне на корупцията иконтрабандата.. Усещам ракол измежду стройните ви редици .

Коментар

• Падре , ами защо вие от ГЕРБ не отнехте привилегиите на това малцинство, което сега ти пречи..Доколкото си спомням все ги ухажвахте и купувахте за изборите

Коментар

• За Белене аз съм против, но Вие комунистите БСП- ГЕРБ се наприказвате и все се въртите- така и не го спирате..
                          Въпроса даже не е в дълга или борда, а в това , че никои от комунистите- ГЕРБ- БСП не правят реформи..Съкращения на раздутата администрация и разходите, електронно правителство, намаляне на корупцията иконтрабандата..

Ще кажите , че е политика нали- но икономиката и политиката са неразривно свързани- за пример вземете сега САЩ- сената скандала и реакцията на пазарите..

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                            Че има ги платени чатъри у форумо - има. Ами за утеха поне, да си пожелаем, на следващата стъпка индекса да стигне 640
                            Не е препоръка

И ти ли стана от хилядниците

Бе то нека първо стигне 500-520....пък тогаз да го мислим.
                            Има теоретичен шанс сега покрай хима, ма по нататъче - надали
                            При всички случаи от 500 нагоре слагам и 2-та парашута и готов за скок.
                            Мразя ските

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              +1

Отделно да продължава политиката на социални помощи, които стимулират развъждането на малцинство, което ще претопи българите след няколко десетилетия
                              ... и което малцинство сега си продава декодерите за ТВ, които българите сме им купили ... не е за разправяне

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                                По-популистко действие от това най-бедната стана в Ес (твои думи) да подновява безсмисленото белене не бих могъл да предложа
                                +1

Отделно да продължава политиката на социални помощи, които стимулират развъждането на малцинство, което ще претопи българите след няколко десетилетия

Коментар

Working...
                                X