IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    Падре Браво- сега ми отговори умно..Въпроса с Борда е много спорен и политически- да се поеме отговорност, а сега очевидно няма кои- ще има пак много негативи върху ниските слоеве..Що се отнася до дълга много пъти съм качвал нивата за сравнение- има мегдан за малко увеличение и те това правят..Последния ти аргумент е популистки и неикономически- знаем от ВИФ икономиката е..Цяла Европа е в дългове..там живеят по - добре нали и то без Комунисти и клининги
    По-популистко действие от това най-бедните в Ес (твои думи) да подновяват безсмисленото белене не бих могъл да предложа
    Last edited by padre Bonaventura; 01.10.2013, 12:19.

Коментар

• Падре Браво- сега ми отговори умно..Въпроса с Борда е много спорен и политически- да се поеме отговорност, а сега очевидно няма кои- ще има пак много негативи върху ниските слоеве..Що се отнася до дълга много пъти съм качвал нивата за сравнение- има мегдан за малко увеличение и те това правят..Последния ти аргумент е популистки и неикономически- знаем от ВИФ икономиката е..Цяла Европа е в дългове..там живеят по - добре нали и то без Комунисти и клининги

Коментар

• Батя много си бос, но аз училище няма да отварям..Ти си знаеш само да лъжеш новобранците да ти купуват шитовете..Пак те питам- защо от две години прогнозираш големи ръстове на индексите и не е станало..
        ОТГОВОРА Е ПРОСТ- МЪЧЕШ СЕ ДА СИ ПРОБУТВАШ ШИТОВЕТЕ
        Направи си блог или тема, като не искаш да ти опонират

Коментар

Незнам какво е учил , но много не личи
          Падре аукциона няма връзка със въпросите ти..Ти ми отговори първо как се отразява факта, че с деситилетия си наи бедната страна на ЕС- дали като вдигнеш малко доходите ще изтриеш този наслоен имидж и социално недоволство..Видя се, че само с показатели не става..но това също го пише в споменатиите науки и ти ли много си ги учил..
          Карл, няма спор за това дали сме най-богата или бедна страна. Но ... от десетилетие и повече сме в борд ! => нямаме право да харчим и 1 лев увеличавайки дефицита !!! Един господ знае до какво може да ни доведе някакво безхаберно заиграване с пенсионерските гласове и дефицита. Нямаме типичната "собствена" валута. Продажните политици абсолютно безотговорно може би и умишлено гледат да ни дистанцират от съюза за да пълнят гуша, докато всички соц-страни, не само Естония, хърватия, ами и литва и латвия са вътре ...В годината преди избори сме. Тогава се харчи. Това е лошо. Апелирам за разумност и дори отговорност, защото ако имаш деца не би искал да им завещаеш освен немотия и по-голям дълг. Ако нямаш - говорим за децата на България! Какво и колко съм учил - това не те касае, не е важно в случая

Коментар

• Падре знам, че докато си трупал точки за мутрите и си пропагандирал мутроикономиката им, заради която ги помете народа много си пропуснал..
            За кои турци говориш драги- Република Турция от години има големи ръстове на БВП, въпреки налагането на исляма ..
            Тези неща Искрето и Тиквите не са ги учили в селските си ВУЗ.
            Ако ще дадеш примери за икономиката- моля. ако не премести се да се обиждаме в Политика- то там ви е и на вас троловете местото

Коментар

• хайде марш в темата за политика да си трупаш постове!
              А колко макроикономика има в твойта новина и какво общо има тя въобще с БФБ ... абе кво да се обяснявам.. целта ми не е да трупам постове.
              Плувай както си знаеш!

Коментар

Незнам какво е учил , но много не личи
                Падре аукциона няма връзка със въпросите ти..Ти ми отговори първо как се отразява факта, че с деситилетия си наи бедната страна на ЕС- дали като вдигнеш малко доходите ще изтриеш този наслоен имидж и социално недоволство..Видя се, че само с показатели не става..но това също го пише в споменатиите науки и ти ли много си ги учил..
                Това не попречи софикс да ходи до близо 2000 пункта...

Коментар

• Незнам какво е учил , но много не личи

Коментар

Батя да те запитам лекичко- ти защо не започнеш да почиташ по малко Макроикономика и Финанси...За тебе общото с оптимизма е само да си хвалиш собствените акции и да си ъпър без покритие ли..Мога и много други неща да те питам, но ги оставим за другия път , когато пак ме попиташ
                    Батя беше споменал някъде, че ги е учил и завършил по тези неща, Карл. Просто си пропуснал да прочетеш, вероятно докато трупаш точки за турците в темата за политика. Според теб, как мислиш ще се отрази вдигането на пенсиите и минималната работна заплата, както са го подкарали !??
                    Last edited by padre Bonaventura; 01.10.2013, 11:52.

Коментар

• Батя да те запитам лекичко- ти защо не започнеш да почиташ по малко Макроикономика и Финанси...За тебе общото с оптимизма е само да си хвалиш собствените акции и да си ъпър без покритие ли..Мога и много други неща да те питам, но ги оставим за другия път , когато пак ме попиташ

Коментар

• Флагмана започва да тегли БФБ-то към нови върхове!

Коментар

Банките отново най-активни на аукцион за ДЦК ....
                          карл, да те запитам лекичко - Тази новина какво общо има с Оптимизма на БФБ!?!

Коментар

• Банките отново най-активни на аукцион за ДЦК 01 октомври 2013 | 10:32 Министерството на финансите преотвори за шести път тази година емисия държавни ценни книжа (ДЦК), деноминирани в евро, с падеж 16 януари 2020 г. На провелия се на 30 септември 2013 г. аукцион бяха предложени и одобрени книжа с номинал 20 млн. евро, а поръчките достигнаха 55.6 млн. евро, което съответства на коефициент на покритие от 2.78. Постигнатата доходност за цялото одобрено количество е 3.05 процента. Банките придобиха 66.55% от предложеното количество ДЦК, пенсионните фондове 28.7%, а договорни фондове 4.75 на сто. След този аукцион общият обем на емисията в обращение е 120 млн. евро. Доходността е под съответните стойности на облигации със сходни характеристики на редица държи-членки на ЕС, като Словения (6.23%), Хърватия (5.03%), Унгария (4.99%), Румъния (4.43%), Испания (3.55%), Италия (3.76%), Ирландия (3.38%).

Прочети повече на: http://insurance.profit.bg/news/rssfeed/nid-111137.html

Коментар

• Че има ги платени чатъри у форумо - има. Ами за утеха поне, да си пожелаем, на следващата стъпка индекса да стигне 640
                              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Киро, би ли разяснил връзката на тази новина с Оптимизма на БФБ!?
                                Ти пък намери кво да го питаш!

Коментар

Working...
                                X