If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Падре Браво- сега ми отговори умно..Въпроса с Борда е много спорен и политически- да се поеме отговорност, а сега очевидно няма кои- ще има пак много негативи върху ниските слоеве..Що се отнася до дълга много пъти съм качвал нивата за сравнение- има мегдан за малко увеличение и те това правят..Последния ти аргумент е популистки и неикономически- знаем от ВИФ икономиката е..Цяла Европа е в дългове..там живеят по - добре нали и то без Комунисти и клининги
По-популистко действие от това най-бедните в Ес (твои думи) да подновяват безсмисленото белене не бих могъл да предложа
Падре Браво- сега ми отговори умно..Въпроса с Борда е много спорен и политически- да се поеме отговорност, а сега очевидно няма кои- ще има пак много негативи върху ниските слоеве..Що се отнася до дълга много пъти съм качвал нивата за сравнение- има мегдан за малко увеличение и те това правят..Последния ти аргумент е популистки и неикономически- знаем от ВИФ икономиката е..Цяла Европа е в дългове..там живеят по - добре нали и то без Комунисти и клининги
Батя много си бос, но аз училище няма да отварям..Ти си знаеш само да лъжеш новобранците да ти купуват шитовете..Пак те питам- защо от две години прогнозираш големи ръстове на индексите и не е станало..
ОТГОВОРА Е ПРОСТ- МЪЧЕШ СЕ ДА СИ ПРОБУТВАШ ШИТОВЕТЕ
Направи си блог или тема, като не искаш да ти опонират
Незнам какво е учил , но много не личи
Падре аукциона няма връзка със въпросите ти..Ти ми отговори първо как се отразява факта, че с деситилетия си наи бедната страна на ЕС- дали като вдигнеш малко доходите ще изтриеш този наслоен имидж и социално недоволство..Видя се, че само с показатели не става..но това също го пише в споменатиите науки и ти ли много си ги учил..
Карл, няма спор за това дали сме най-богата или бедна страна. Но ... от десетилетие и повече сме в борд ! => нямаме право да харчим и 1 лев увеличавайки дефицита !!! Един господ знае до какво може да ни доведе някакво безхаберно заиграване с пенсионерските гласове и дефицита. Нямаме типичната "собствена" валута. Продажните политици абсолютно безотговорно може би и умишлено гледат да ни дистанцират от съюза за да пълнят гуша, докато всички соц-страни, не само Естония, хърватия, ами и литва и латвия са вътре ...В годината преди избори сме. Тогава се харчи. Това е лошо. Апелирам за разумност и дори отговорност, защото ако имаш деца не би искал да им завещаеш освен немотия и по-голям дълг. Ако нямаш - говорим за децата на България! Какво и колко съм учил - това не те касае, не е важно в случая
Падре знам, че докато си трупал точки за мутрите и си пропагандирал мутроикономиката им, заради която ги помете народа много си пропуснал..
За кои турци говориш драги- Република Турция от години има големи ръстове на БВП, въпреки налагането на исляма ..
Тези неща Искрето и Тиквите не са ги учили в селските си ВУЗ.
Ако ще дадеш примери за икономиката- моля. ако не премести се да се обиждаме в Политика- то там ви е и на вас троловете местото
хайде марш в темата за политика да си трупаш постове!
А колко макроикономика има в твойта новина и какво общо има тя въобще с БФБ ... абе кво да се обяснявам.. целта ми не е да трупам постове.
Плувай както си знаеш!
Падре аукциона няма връзка със въпросите ти..Ти ми отговори първо как се отразява факта, че с деситилетия си наи бедната страна на ЕС- дали като вдигнеш малко доходите ще изтриеш този наслоен имидж и социално недоволство..Видя се, че само с показатели не става..но това също го пише в споменатиите науки и ти ли много си ги учил..
Това не попречи софикс да ходи до близо 2000 пункта...
Батя да те запитам лекичко- ти защо не започнеш да почиташ по малко Макроикономика и Финанси...За тебе общото с оптимизма е само да си хвалиш собствените акции и да си ъпър без покритие ли..Мога и много други неща да те питам, но ги оставим за другия път , когато пак ме попиташ
Батя беше споменал някъде, че ги е учил и завършил по тези неща, Карл. Просто си пропуснал да прочетеш, вероятно докато трупаш точки за турците в темата за политика. Според теб, как мислиш ще се отрази вдигането на пенсиите и минималната работна заплата, както са го подкарали !??
Батя да те запитам лекичко- ти защо не започнеш да почиташ по малко Макроикономика и Финанси...За тебе общото с оптимизма е само да си хвалиш собствените акции и да си ъпър без покритие ли..Мога и много други неща да те питам, но ги оставим за другия път , когато пак ме попиташ
Банките отново най-активни на аукцион за ДЦК 01 октомври 2013 | 10:32 Министерството на финансите преотвори за шести път тази година емисия държавни ценни книжа (ДЦК), деноминирани в евро, с падеж 16 януари 2020 г. На провелия се на 30 септември 2013 г. аукцион бяха предложени и одобрени книжа с номинал 20 млн. евро, а поръчките достигнаха 55.6 млн. евро, което съответства на коефициент на покритие от 2.78. Постигнатата доходност за цялото одобрено количество е 3.05 процента. Банките придобиха 66.55% от предложеното количество ДЦК, пенсионните фондове 28.7%, а договорни фондове 4.75 на сто. След този аукцион общият обем на емисията в обращение е 120 млн. евро. Доходността е под съответните стойности на облигации със сходни характеристики на редица държи-членки на ЕС, като Словения (6.23%), Хърватия (5.03%), Унгария (4.99%), Румъния (4.43%), Испания (3.55%), Италия (3.76%), Ирландия (3.38%).
Коментар