IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Давайте пичове, изгонете Батя. Немалко полезни форумци изчезнаха от тук заради подобни разправии. Това успелият човек много дразни българина. Предлагам на всички, които имат проблем с Батя, да го сложат в игнор листа си и няма да му четат "неградивните" мнения
    Както написах в поста, аз вярвам в оборотите и в реалните печалби на Батя! Нито съм искал, нито съм на положение да се опитвам да "гоня" колега, още по-малко твърде опитен и все пак успешен играч като него!
    Просто изразих мнение какво според мен не се харесва и дразни. Лично аз бих бил много доволен ако той пише редовно и споделя повече от инфото, което има.
    Съжалявам, ако съм останал неразбран!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Давайте пичове, изгонете Батя. Немалко полезни форумци изчезнаха от тук заради подобни разправии. Това успелият човек много дразни българина. Предлагам на всички, които имат проблем с Батя, да го сложат в игнор листа си и няма да му четат "неградивните" мнения

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Разбира се, че не потъват. Но 100 човека не могат да харчат колкото 100 000.
        Важното за парите е да се въртят.
        Така е, но като се разплатят с фирмите, те се разплащат с доставчици и персонал, и така по веригата...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          ... не те прави полезен форумец - напротив, смятам че си от най-неградивните!...
          Взимам си бележка!
          Може би покрай добрите сделки и движения в последно време се поувлякой и написах много ненужни неща в този форум.
          Ще опитам да огранича присъствието си с 80-90% поне. Не искам да съм в тежест и неградивен.
          С който има желание и преценя, че си струва ще го карам предимно на ЛС.

Успех на позитивните и смели хора на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Отразява се, да, но аз не коментирам кой управлява и с чии фирми се разплаща, а ефектите.
            Пак да те питам, тези пари потъват в земята ли?
            п.п. А за ДДС-то не си прав, Чобанов се опитва да се разплаща навреме, за да не затапва системата със забавени плащания.
            Разбира се, че не потъват. Но 100 човека не могат да харчат колкото 100 000.
            Важното за парите е да се въртят.

Коментар

Изобщо не съм объркал темата. Политиката се отразява в икономиката.
              Правй разлика, когато 100 милиона се разпределят по 1 милион в 100 човека и когато 100 милиона се разпределят по 1000 лева в 100 000 човека.

Познай кой вариант се случва в момента.
              Отразява се, да, но аз не коментирам кой управлява и с чии фирми се разплаща, а ефектите.
              Пак да те питам, тези пари потъват в земята ли?
              п.п. А за ДДС-то не си прав, Чобанов се опитва да се разплаща навреме, за да не затапва системата със забавени плащания.

Коментар

Ти май обърка темата с политика, аз не подкрепям действията на правителството, а само коментирам евентуални резултати.
                Дали са червени, сини и жълти фирмите какво значение има. Всички крадат.
                Но не може да отречеш, че тези пари после по един или друг начин се връщат в икономиката, не потъват в земята.
                При пенсиите също.
                Изобщо не съм объркал темата. Политиката се отразява в икономиката.
                Правй разлика, когато 100 милиона се разпределят по 1 милион в 100 човека и когато 100 милиона се разпределят по 1000 лева в 100 000 човека.

Познай кой вариант се случва в момента.

Коментар

• Разплащането на болниците с доставчиците на лекарства например е доста позитивно за всеки който е продавал с отложено плащане на болниците

Коментар

Земеделските субсидии ги пиши бегали. Виж къде са цените на пшеницата и царевицата спрямо миналата година. Скоро зърнопроизводителите ще поискат още.

Връщането на ДДС е мит. Не се връща повече, отколкото последните 3-4 години.

"Другите" задължения към бизнеса също са мит. Това са задължения на бюджета към червени и депесарски фирми, които не правят ликвидност, а крадат.

Но пък може и да си прав. Да вземе да се излее по някое време финансовият червен рог на изобилието.
                    Ти май обърка темата с политика, аз не подкрепям действията на правителството, а само коментирам евентуални резултати.
                    Дали са червени, сини и жълти фирмите какво значение има. Всички крадат.
                    Но не може да отречеш, че тези пари после по един или друг начин се връщат в икономиката, не потъват в земята.
                    При пенсиите също.

Коментар

Не само - земеделски субсидии, връщане на ДДС, разплащане и на други задължения към бизнеса и тн и тн..
                      Земеделските субсидии ги пиши бегали. Виж къде са цените на пшеницата и царевицата спрямо миналата година. Скоро зърнопроизводителите ще поискат още.

Връщането на ДДС е мит. Не се връща повече, отколкото последните 3-4 години.

"Другите" задължения към бизнеса също са мит. Това са задължения на бюджета към червени и депесарски фирми, които не правят ликвидност, а крадат.

Но пък може и да си прав. Да вземе да се излее по някое време финансовият червен рог на изобилието.

Коментар

Този пост е за БГмама форума.
                        Засега правителството налива "ликвидност" в майките.

Ако има форум БГпенсионер - може и там да го пуснеш.
                        Не само - земеделски субсидии, връщане на ДДС, разплащане и на други задължения към бизнеса и тн и тн..

п.п. а парите към майките и пенсионерите къде мислиш отиват?
                        Last edited by dex; 02.10.2013, 12:23.

Коментар

Дайте да се върнем към оптимизма.
                          Харчовете, които правителството прави удърно напоследък, както и опитите да се разплатят с бизнеса, ще налеят ликвидност в икономиката... поне краткосрочно трябва да има положителен ефект.
                          Този пост е за БГмама форума.
                          Засега правителството налива "ликвидност" в майките.

Ако има форум БГпенсионер - може и там да го пуснеш.

П.П. Да се чуди човек защо затваря Старбъкс, щом правителството налива ликвидност.

Първият Starbucks у нас затваря врати от догодина

http://www.investor.bg/novini/346/a/...godina,158710/
                          Last edited by anon6706; 02.10.2013, 12:21.

Коментар

• Дайте да се върнем към оптимизма.
                            Харчовете, които правителството прави удърно напоследък, както и опитите да се разплатят с бизнеса, ще налеят ликвидност в икономиката... поне краткосрочно трябва да има положителен ефект.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Освен това вече на няколко човека съм го писал (спотаиха се), пиша го и на теб - Когато се усъмниш в някой мои думи, писани във форума, слагаш едни 5-10 бона и ме предизвикваш да ги докажа (извлечения от БФБ, свидетелство от взаимно доверен човек...).
                              Батя, уважаван човек ме увери, че не само бращолевиш, а реално търгуваш сериозно и печелиш - поздравления от мен за което!
                              Относно това, че сме се "спотаили" ще припомня, че аз лично не вярвах, че имаш 10 000% печалба, на другия ден ти каза, че си имал в даден момент 20-30000% профит, но след това бил паднал на 2000% ако не се лъжа. Аз при това положение не знам кой крив и кой прав, а да ти кажа няма значение за мен.
                              Относно постовете ти - последния пример е при сделката на Хим. обикн. Там каза, че си част от тази сделка, след това няколко пъти те питах имаш ли идея какво ще се случи с прив. Отговор не даде, а само настройваше, че шотландците си взимали големи дивиденти и не искали да продават. След това намекваше, че дори да продават, няма да минат на пазар.

Като заключение, моето мнение е че си печеливш играч, но това не те прави полезен форумец - напротив, смятам че си от най-неградивните! Мисля и че надценяваш хората във форума, които може да насочиш нанякъде с цел ти да излезеш оттам - едва ли някой с доста пари ще те послуша, а за такива с по 300, 500, 1000 лв не си струва, само трупаш негативи в останалите.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Добре, помниш ли как се усъмних за Свилоза, когато твърдеше, че много ще поскъват.После се разбра, че си си пробутал акциите на новобранци..Това за 10-15 бона добре ще те пробвам- досега да съм ти ги взел на няколко пъти..И какво от 2008 все печелиш..Дано поне си вярваш на фантазиите сам..Кажи сега какви са ти конкретно прогнозите с цени за да има факти за басове.А ти само ъъп и когато паднат се криеш..То на есички е ясно , че при тези нива ще поскъпват- посочи срок и цени щом си гуру

Коментар

Working...
                                X