If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ха сега де! От цялата работа нямам търпение да видя "нашата си" операционна система, а и трябва да се насърчават подобни инициативи, макар и не изцяло те да са БГ.
Изчистен и семпъл дизайн.Интересно Да видим дали не е виц
Ха сега де! От цялата работа нямам търпение да видя "нашата си" операционна система, а и трябва да се насърчават подобни инициативи, макар и не изцяло те да са БГ.
Фондът Aberdeen остава с акции в Спарки Елтос и Лев инс
Компанията е продала обикновените и привилегированите си акции в Химимпорт АД
Aberdeen Select International Equity Fund е продал обикновените и привилегировани акции от капитала на Химимпорт АД и към 30 септември 2013 г. вече не притежава такива, показва отчета на фонда, публикуван в уеб страницата му.
Към 30 август 2013 г. той притежаваше 6 328 542 привилегировани и 5 019 280 обикновени акции на Химимпорт АД.
Единствените му български инвестиции към 30 септември 2013 г. остават застрахователната компания Лев Инс АД с 4 078 860 акции и Спарки Елтос АД с 1 321 370 акции.
Предишното име на фонда беше Artio International Equity Fund, а по преди се наричаше Julius Baer.
В миналото този фонд имаше и акции в БТК и други компании, както и притежаваше компенсаторни записи и жилищни компенсаторни записи (продадени през пролетта на тази година), както и поименни компенсационни бонове (продадени в края на 2011 г.)
Aberdeen Select International Equity Fund е продал акциите си в Химимпорт АД при цени от съответно 1,1 лв. за обикновените и 1,53 лв. за привилегированите книжа, показват данните за търговията на БФБ-София през септември 2013 г. Логиката е, че няма други големи сделки на БФБ-София, в които Aberdeen да е продавач. Обемът изтъргувани привилегировани акции е 6,41 млн. бр. през целия септември, докато при обикновените е 5,88 млн. акции.
Това което съм написал е истина.Не съм казал, че беше направено по правилния начин.
Колкото до "миленчо" той купи един хотел на Златните и то още по времето на Костов.Другите му хотели ги построи или са на други места
БСП направи единствено масовата приватизация. И тя не беше направена по правилния начин но у нас едва ли можеше да стане кой знае колко по добре.
Хайде да не спорим за глупости....
Той си купи 3 хотела там и двата бяха заедно.... единият се казваше от тях Хелиос.... като самият хотел пък беше и тризвезден и четиризвезден на огромна площ... бил съм там...на семинар по неговото управление.... една седмица....
Знаем как се продаде БТК и как миленчо купуваше хотелчета в Златни пясъци...
А Никито и той не оставаше назад...А царя се купи планина....
А Доганчо там беше светец... в първото правителство на Царя....
но и там имаше трима министри комунисти....
Не става така ...
Всичко хубаво на НДСВ а всичско лошо на комунистите...
Имай си политическите пристрастия ,но и малко реалност...
Това което съм написал е истина.Не съм казал, че беше направено по правилния начин.
Колкото до "миленчо" той купи един хотел на Златните и то още по времето на Костов.Другите му хотели ги построи или са на други места
БСП направи единствено масовата приватизация. И тя не беше направена по правилния начин но у нас едва ли можеше да стане кой знае колко по добре.
Коментар