If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво Хайърсъзоff!
При мен пък са от 0,70 и 1,15 съответно. Имам и Зърно от 24 ст.
Ами знам за реални случаи, когато някой "играчи" много държат да си касират печалбата. И после като гледат как ралито продължава и осъзнаят на къде отиват нещата, със +10-15% отгоре, пак си купуват от същите акции, но вече спокойни че са прибрали печалби...
Успех на позитивните и търпеливи играчи на БФБ!
Е да , трябва да има измерване на печалбата в КЕШ от време на време , а не само в повече бройки акции ... . Все пак и ние храним семейства
Но, до колкото си спомням, и Ти кешира при НЕО-то на 38-39 , та както влезнеш пак на 45 ще си е ОК.
Успехът за търпеливите е съвсем близо ...
Благодаря Ти за пожеланията !!!
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
.....ако в началото на т.г. някой ми беше казал че към 7.12.2013 портфейла ми ще свети на +107% нямаше да му повярвам.
Е, случи се... добре дошло. Ще се почерпим обилно с пожелания за успешна 2014-та, а колко и как точно... нема се напъвам да мисля непрогнозеруеми неща... ще правим каквото трябва и да става каквото ще
Браво Батя
догодина да бъде доволно и скоро да поканиш целия форум на яхта, кръстена Батя
За 2014 аз лично очаквам доста по волатилен пазар на БФБ. С ръстове последвани от от по-сериозни спадове отколкото през 2013. Горе долу да е 2 напред 1 назад. А нищо чудно и 2 назад. Към края на 2014 ако сме минали твърдо 520 мисля че ще е успех, въпреки че през годината може и да минаваме над това ниво един два пъти, но в последствие да връщаме.
Еми не знам, аз не ги разбирам чак толкова че да правя такива генерални прогнози.. еле пък за целия пазар. Гледам си моите инвестиции, нямам твърди таргети и следя всяка алтернатива под око.
Въпреки че съм заклет оптимист, ако в началото на т.г. някой ми беше казал че към 7.12.2013 портфейла ми ще свети на +107% нямаше да му повярвам.
Е, случи се... добре дошло. Ще се почерпим обилно с пожелания за успешна 2014-та, а колко и как точно... нема се напъвам да мисля непрогнозеруеми неща... ще правим каквото трябва и да става каквото ще
За 2014 аз лично очаквам доста по волатилен пазар на БФБ. С ръстове последвани от от по-сериозни спадове отколкото през 2013. Горе долу да е 2 напред 1 назад. А нищо чудно и 2 назад. Към края на 2014 ако сме минали твърдо 520 мисля че ще е успех, въпреки че през годината може и да минаваме над това ниво един два пъти, но в последствие да връщаме.
Браво Хайърсъзоff!
Ех че ми е зле с тия лоши тимаджии!
дех, на въпроса какво правят с парите продалите тия дни...
Ами знам за реални случаи, когато някой "играчи" много държат да си касират печалбата. И после като гледат как ралито продължава и осъзнаят на къде отиват нещата, със +10-15% отгоре, пак си купуват от същите акции, но вече спокойни че са прибрали печалби...
Успех на позитивните и търпеливи играчи на БФБ!
Исак Нютон в началото на 18 век участва в балона „South Sea Company”. В началото печели доста. По някое време си продава акциите и заявява, че това е твърде скъпо и цената вече е ирационално висока. Но цената продължава да расте. По някое време очевидно вече го е заболяло да гледа как не печели и вкарва дори повече отколкото е изкарал.
Как съм аз ли, гледай ЦКБ и ХИМ, средна 0.97 и 1.40 съответно.Успех!Съжалявам , че не взех и от дървените...
Браво Хайърсъзоff!
Ех че ми е зле с тия лоши тимаджии!
дех, на въпроса какво правят с парите продалите тия дни...
Какво направихте с парите тези, които днес продадохте хим, цкб, зхб, фарми?
мда интересен въпрос.
Дано не съм лош пророк, но ако не се появи солидно търсене и по други позиции, може да се окаже че пак Тексим или някой друг от групата си допълва портфейла.
Коментар