Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Чиче не знаеш ли, че има пряка корелация между парите и секса
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1131328The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМискини, вие за секс ли пишете в тази тема, бе.....The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
[QUOTE=B.Graham;1059556375]Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво му трябва на човека - едни 50% за тази година...../QUOTE]
По няколко пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеЕвала Тони!За много години
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНякъде да съм писал че няма значение!?!
Просто помисли защо при тройната коалиция видяхме Софикс и на 1980 и на 260 пункта и ще схванеш идеята на поста ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеИма и то голямо значение кои ни управляват....в крайна сметка вътрешните условия и среда са тези, които най-много ни влияят - и на живота, и на бизнеса, и на борсата. Дори само това да не правят големи глупости е достатъчно, но за нас и това като че ли е трудна работа....
Просто помисли защо при тройната коалиция видяхме Софикс и на 1980 и на 260 пункта и ще схванеш идеята на поста ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеИма и то голямо значение кои ни управляват....в крайна сметка вътрешните условия и среда са тези, които най-много ни влияят - и на живота, и на бизнеса, и на борсата. Дори само това да не правят големи глупости е достатъчно, но за нас и това като че ли е трудна работа....Не искам да ми помагат, просто искам да не ми пречат, както правиха 4 години!
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобре го е казала вицепремиерката!
Ако вземе и реално да свърши нещо полезно за капиталовия пазар, а не само приказки, може и да получи приза "Най-полезен член" на това компроментирано правителство.
И пак да казвам - според мен, макро ситуацията в ЕС, е много по-важна за развитието на нашата икономика и тренда на БФБ, отколкото кои точно маскари ни управляват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента се търси ракетата...
...Вчера решиха да влезнат дребните в БФБ и ХИМ и НЕОН , днес в Зрънчо и т.н..и продаваха Продажби и Петрол ....
П.С. И аз търся ракета, на кеш съм от 30.12.13, така че ако имате идеи, давам процент
Коментар
Коментар