IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    Чиче не знаеш ли, че има пряка корелация между парите и секса
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1131328
    Знам, знам.....

Коментар

• Чиче не знаеш ли, че има пряка корелация между парите и секса
      http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1131328
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Мискини, вие за секс ли пишете в тази тема, бе.....
        Явно
        не е препоръка

Коментар

• Мискини, вие за секс ли пишете в тази тема, бе.....

Коментар

• [QUOTE=B.Graham;1059556375]
            Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Какво му трябва на човека - едни 50% за тази година...../QUOTE]
            По няколко пъти
            На месец

Коментар

• [QUOTE=4i40;1059556370] Какво му трябва на човека - едни 50% за тази година...../QUOTE]
              По няколко пъти
              Life won't wait for you.

Коментар

• Малко астрологична подкрепа за оптимистите...

Година на СИНИЯ ДЪРВЕН КОН - Конят е жизнелюбив и обича оптимистите, работливите, хората с размах и амбиции.

пп Какво му трябва на човека - едни 50% за тази година.....

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                  Евала Тони! За много години
                  За много години - жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Евала Тони! За много години
                    не е препоръка

Коментар

• Акциите на 2014
                      Last edited by tony1975; 04.01.2014, 17:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Някъде да съм писал че няма значение!?!

Просто помисли защо при тройната коалиция видяхме Софикс и на 1980 и на 260 пункта и ще схванеш идеята на поста ми!
                        А след това, след като стигнаха дъното, колко възстановиха другите пазари и колко Софикс?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                          Има и то голямо значение кои ни управляват....в крайна сметка вътрешните условия и среда са тези, които най-много ни влияят - и на живота, и на бизнеса, и на борсата. Дори само това да не правят големи глупости е достатъчно, но за нас и това като че ли е трудна работа....
                          Някъде да съм писал че няма значение!?!

Просто помисли защо при тройната коалиция видяхме Софикс и на 1980 и на 260 пункта и ще схванеш идеята на поста ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                            Има и то голямо значение кои ни управляват....в крайна сметка вътрешните условия и среда са тези, които най-много ни влияят - и на живота, и на бизнеса, и на борсата. Дори само това да не правят големи глупости е достатъчно, но за нас и това като че ли е трудна работа....
                            Абсолютно съм съгласен, че има значение кой ни управлява. 4 години умишлено се пречеше на икономиката да се развива, сега е нужно просто не да и се помага, а да се остави да диша и тя сама ще си тръгне Не искам да ми помагат, просто искам да не ми пречат, както правиха 4 години!
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Добре го е казала вицепремиерката!
                              Ако вземе и реално да свърши нещо полезно за капиталовия пазар, а не само приказки, може и да получи приза "Най-полезен член" на това компроментирано правителство.
                              И пак да казвам - според мен, макро ситуацията в ЕС, е много по-важна за развитието на нашата икономика и тренда на БФБ, отколкото кои точно маскари ни управляват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                В момента се търси ракетата...
                                ...Вчера решиха да влезнат дребните в БФБ и ХИМ и НЕОН , днес в Зрънчо и т.н..и продаваха Продажби и Петрол ....
                                Пасмината общо взето това правим, но то и няма много какво друго да се прави на скучничката ни борса

П.С. И аз търся ракета, на кеш съм от 30.12.13, така че ако имате идеи, давам процент

Коментар

Working...
                                X