If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Bull markets are born in pessimism, grow on skepticism, mature on optimism, and die of euphoria."
-- Sir John Templeton
така като гледам тъкмо сме влезли в скептицизма
В оптимизма сме! "Оптимизъм на БФБ", как ти звучи????
Скептицизмът беше 2013. Това разбира се не означава, че оптимизмът ще продължи точно 1 година... Може и да са 3, може и да са повече, може и 6 месеца да е
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
"The most exciting returns are to be had from an asset class where those who know it best, love it least."
-- Don Coxe's definition of a bull market
"For instance, I had been bullish from the very start of a bull market, and I had backed my opinion by buying stocks. An advance followed, as I had clearly foreseen. So far, all very well. But what else did I do? Why, I listened to the elder statesmen and curbed my youthful impetuousness. I made up my mind to be wise carefully, conservatively. Everybody knew that the way to do that was to take profits and buy back your stocks on reactions. And that is precisely what I did, or rather what I tried to do; for I often took profits and waited for a reaction that never came. And I saw my stock go kitting up ten points more and I sitting there with my four-point profit safe in my conservative pocket. They say you never go broke taking profits. No, you don’t. But neither do you grow rich taking a four-point profit in a bull market."
-- Jesse Livermore
Става въпрос за кеша освободен в тези позиции ,ако ралито не продължи ,ще се огледат ,ще хвърлят боб и ще влезнат в други...може и в нашите....
така , че не е без да ме интересува...
Става въпрос за кеша освободен в тези позиции ,ако ралито не продължи ,ще се огледат ,ще хвърлят боб и ще влезнат в други...може и в нашите....
така , че не е без да ме интересува...
Обиците на ушите ми напомнят всеки път, че трябва да се разсъждава а не да се слдеват емоциите.Аз таргета на БТХ и ГАГАБТ ще си го получа след дивидентите и 6 месечния отчет.Сега само наблюдавам и се забавлявам.
Разбира се...
Нещо силиците почват да привършват и утре ще бъде май последния напън....
Обиците на ушите ми напомнят всеки път, че трябва да се разсъждава а не да се слдеват емоциите.Аз таргета на БТХ и ГАГАБТ ще си го получа след дивидентите и 6 месечния отчет.Сега само наблюдавам и се забавлявам.
Всяко нещо с времето си.....
Да не вземеш да продаваш ...
Колкото пъти съм го правил този номер ,съм се качил на най високия клон и продавал на най ниския ...
После що псуване ....
Коментар