IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Давят се тия дето са понакупили на по височко и нямат смелост да излязат със загуба навреме
    Имам купени и на нисичко, и на височко . Важното е да си взема "моите" 15% мин, а това няма как да стане без движения и в двете посоки.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Продавате ли тигри???
      Вожде аз ако продавах при всеки 10-20%спад никога нямаше да видя моята СФТРД на 4,9лв Бай енд холд!!!
      Няма лошо въпрос на стратегия.Значи ставаш за борсата.Смел си не те боли сърцето което е ок

Коментар

• Предсрочни избори

Good times bad times

https://www.youtube.com/watch?v=HjPHul0ds7U

Миналата година, когато ГЕРБ подадоха оставка, след това пазарувах. Знаете какъв е резултата гледан от сегашната ни позиция.
        Last edited by Alee; 06.06.2014, 12:37.
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Продавате ли тигри???
          Вожде аз ако продавах при всеки 10-20%спад никога нямаше да видя моята СФТРД на 4,9лв Бай енд холд!!!
          Тони ще ми интересно как ще завърши сесита...
          Че в понеделник купувачите може да не са на ринга... или на доста по ниски позиции...
          А може и да бъркам....

Коментар

• Продавате ли тигри???

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Абе Ташунко, ако сега е удавено, какво беше при Хим - 1 лв, Фармата и СФТР - 2лв, БФБ - 3 лв, и т.н.
              Давайте, удавете го, ама хубавичко.
              Призовавам към по-малко приказки и повечко продажби.
              Давят се тия дето са понакупили на по височко и нямат смелост да излязат със загуба навреме

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Абе Ташунко, ако сега е удавено, какво беше при Хим - 1 лв, Фармата и СФТР - 2лв, БФБ - 3 лв, и т.н.
                Е те продадоха , вече са безкнижници ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Ти да не си на айсберга отгоре,че знаеш?
                  Аз съм на "Карпатия"

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                    Тия фондове с какъв акъл се набиват? Или после за тях комисиони за управление , а загубата за клиентите.
                    От една страна купуват големи пакети на приемливи за тях цени а от друга спасяват маркета ...
                    Да не мислиш че ,ще тръгнат да стоят на гюме за 1000 акции на Асан всеки ден ....
                    тези дни са изсипванията ..после бавен и повсеместен спад с малки количества....
                    Интересува ги тримесечната и годишната доходност и акциите да не се срутяя под определени нива...
                    Така ги виждам аз нещата..
                    те са дългосрочни до 2018 г. не им пука....

Коментар

БФБ"Титаник" се удари в айсберга
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Пътниците от трета класа все още не знаят.

Коментар

Ти да не си на айсберга отгоре,че знаеш?

Коментар

• БФБ"Титаник" се удари в айсберга

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Почивайте си , аз това лято ще направя още малко парички !
                              Ще следим с интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Всичко това, в комбинация с настъпващото лято, говори за навлизане в една тегава фаза на търговията. Май е време за ваканция.
                                Почивайте си , аз това лято ще направя още малко парички !

Коментар

Working...
                                X