IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Изкарах ,за един телевизор 42 инча от Хим прив тези дни ...стига ми толкова...
    който иска джип да си напряга нервите..... и пробва късмета...
    А имам и позиции който не са мръднали..... и са като бетон при продава ....
    Ми, то на промоции има по 399 лв.....
    Честито....

Но защо не върза и една кола на телевизора .... не разбирам...( виртуална ......)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Значи спокойно можеш да продадеш

Телевизора гледай да е HD

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Е като казвам корекция имам предвид преди всичко - ПИБ, Хим и ЦКБ де, то по тия позиция бяха яките %и нагоре тази седмица. Другите още форсират на място

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Кефи ме как пазара прави микро-корекцийки и пак засилва нагоре.
          Биковете дават само глътка въздух на мецаните и пердаха продължава още по-жесток от преди почивката

падре, добре си се сетил, макар и малко късничко
          Че доста глупости изчетох от теб предните месеци, дори и по мой адрес...
          преди малко , аха да печервенее беше на косъм
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Кефи ме как пазара прави микро-корекцийки и пак засилва нагоре.
            Биковете дават само глътка въздух на мецаните и пердаха продължава още по-жесток от преди почивката

падре, добре си се сетил, макар и малко късничко
            Че доста глупости изчетох от теб предните месеци, вкл. и по мой адрес...

Коментар

• Чуждите инвеститори се завръщат на българската борса.

Ръстът на SOFIX с 42% привлече интереса към пазара и на малките играчи. Чуждите инвеститори се завръщат на българския фондов пазар. Това заявиха ръководители на водещи инвестиционни посредници и обясниха, че играчите са привлечени от ръста на SOFIX, от потенциала му за подобно представяне и през тази година, както и от опасността от корекция на развитите пазари. Играчите от чужбина бяха фактор, подхранил бума на БФБ през 2006 и 2007 г., а рязкото им оттегляне през 2008 г. доведе до колапс на пазара. Така той изгуби способността си да е място за набиране на капитал от компаниите или поне стана много трудно. Според специалистите ниската ликвидност и опасността от политическа нестабилност продължават да крият рискове за инвеститорите на борсата, но отхвърлят притесненията, че с този бърз растеж може да се формира раздуването на борсов балон. Тенденцията за завръщане на интереса на чуждите инвеститори към Българската фондова борса се очертава през последните 8 месеца, коментира Радослава Масларска, председател на съвета на директорите на "Елана трейдинг". Тя добавя, че в най-общия случай това са институционални инвеститори. На същото мнение е и Веселин Генчев, изпълнителен директор на "Бенчмарк финанс". "Като се видят обемите и сумите, които се инвестират, става ясно, че само от българския пазар това няма как да стане. Така наречените спекуланти, в позитивния смисъл на тази дума не са единствените двигатели на този пазар", каза той. Завръщане на чуждите инвеститори към България е забелязал и Ангел Рабаджийски, изпълнителен директор на инвестиционния посредник "Карол", но той подчертава, че по-важната тенденция е повишената активност от страна на дребните инвеститори, които поглеждат към капиталовия пазар като алтернатива на депозитите, пише "Капитал Daily".
              Мдааа, изглежда позицията на Батя (лет дъ профит рън, както той го казва) е най-правилната в сегашната ситуация. Поздравления!

Коментар

• [QUOTE=BSEtrader;1059559407]
                Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                Яките проценти нагоре бяха заради яките проценти надолу .
                Сега всичко си идва на мястото .
                /QUOTE]

Това не съм го коментирал, ясно че е така. Аз не твърде че ще се сринем, а че мисля че идва корекция. Спря напъна последните минути, сега да видим, софикс от 527 на 522
                Софикса ти е там заради теглото на БТХ , а не заради нещо друго !

Коментар

Пълен съм до уши с акции, но си мисля че идва време за корекцийка и свикване с цените! Да видим
                  Според мен е рано за корекция. Намираме се във възходящ пазар.. поне още месец мисля ще е нагоре, преди това 4-5 години бяхме в спадащ. Нормално е това с притеснението, но то няма да свали много цените на акциите. Знаеш какво става после, като увсинеш отдолу и тръгнеш да си гониш някоя продадена акция ...
                  Не е препоръка

Коментар

• [QUOTE=BSEtrader;1059559407]
                    Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                    /QUOTE]

Това не съм го коментирал, ясно че е така. Аз не твърде че ще се сринем, а че мисля че идва корекция. Спря напъна последните минути, сега да видим, софикс от 527 на 522
                    Този напън въобще не се дължеше на "големите". Още не са се включили според мен.

Коментар

• [QUOTE=vinkel;1059559404]Яките проценти нагоре бяха заради яките проценти надолу .
                      /QUOTE]

Коментар

Е като казвам корекция имам предвид преди всичко - ПИБ, Хим и ЦКБ де, то по тия позиция бяха яките %и нагоре тази седмица. Другите още форсират на място
                        Не възразявам да се форсират и други позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                          Притеснителен е за теб , щото си изтрейдвал вече , и за нас които си държим и консумираме движението , но за късите инвестори е по-притеснителен
                          Само дишай дълбоко и не се притеснявай ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Годините прекарани на борсата са ме научили да чакам всичко по всяко време
                            Бе то и аз така, ама първо чакам няколко дена без растеж преди да почна да чакам корекция. Те резките обръщания от силен тренд нагоре, към силен тренд надолу изключително рядко се случват.

Коментар

• Е като казвам корекция имам предвид преди всичко - ПИБ, Хим и ЦКБ де, то по тия позиция бяха яките %и нагоре тази седмица. Другите още форсират на място

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                ти не чакаше ли корекция от ден два
                                Годините прекарани на борсата са ме научили да чакам всичко по всяко време

Коментар

Working...
                                X