IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе аз ще хвърля въдиците пък квото стане

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      дано да сте прави и "едни " хартии да ударят 2лева, като СФТРД, СФАРМ, БФБ, М+С
      Треперещите продадоха, каквото имаха М+С преди седмица. Ще чакаш от мен да си купиш там - аз отчет чакам
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        днес ко ши прайм?
        Ши си разменяме щамари.

Коментар

• купооооон!
          бате Тони днес е на платформата

Коментар

днес ко ши прайм?
            Кво сабя покаже

Коментар

• днес ко ши прайм?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Създава се добра ситуация за обиране на акциите на лабилягите... Те после пак ще си ги купят, но над 800 пункта
                съгласен... и аз дебна с кеша
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Монти, спокойно може да проверите отчетите на фармата от периода на 2-2,50 лв. и ще се уверите, че всичко бе наред, същото важи за Хим и други. Техния спад пак на Бойко ли го преписвате, и те ли бяха в конфликт с ГЕРБ? И на тях ли някой им обеща премиери да стават? Въобще ако някой има проблем с властта, това се отразява на отчетите, а аз никак не вярвам в конспирациите.
                  Според теб ако фондовете и Павлов не излизаха от Фармата и Хим при управление на ГЕРБ, щяхме ли да видим цена съответно то 2 лв и 70 ст.?

Ако цените на определени акции паднат с над 20%, вярвате или не, аз ще бъда щастлив!

П.П. Фонда, който излизаше от Фармата го направи навсякъде, не само от проблемния Оги!
                  Напълно си прав! Външните макро фактори, които на пазара ни се проявяват чрез поведението на големи чужденци, са много по-определящи за посоката му, отколкото конкретно кой ни управлява.
                  Елементарен пример - При тройната ламя видяхме Софикс и на 1 980 и на 260
                  Факт, достоен за точка на спора

Иначе за мен днешните новини са като цяло положителни за БГ и БФБ в частност, но за да стане по-добре, вероятно първо ще стане по-зле. Създава се добра ситуация за обиране на акциите на лабилягите... Те после пак ще си ги купят, но над 800 пункта
                  Каквото и да реши Цар Пазар, аз съм готов

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                    Какво да каже, то там си е чист комар....
                    Много си е добре даже.
                    Комар и непрепоръка е само за треперущи холерични пишманспекуланти

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      ...и ми дреме дали ще има кУрекция или ерекция.
                      Фърлях боб и ми показа, за NYSE първото , а за БФБ второто.
                      Да, ама засега поне е наопаки......боба бял или чер беше
                      За мене по важно е да са с минимална корелация двете, няма значение коя накъде. И колкото по волатилно - толкози по добре

Коментар

• Всеки ден е интересно !

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          За Тимаджии нищо не казваш. Там нещата са бетон май
                          Какво да каже, то там си е чист комар....

Коментар

Само кеш ли? Нямаш ли някоя хартийка за цвят?
                            Имам. Пакетът ми на Химимпорт е непокътнат през последните два-три месеца. Имам и малко ЧЕЗ. Това е.

Коментар

• Утре ще е интересно. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                Супер кеф да си с кеш в днешни времена. Гледам Равновесов цяла вечер работил за мен! Прекрасно
                                ++++++
                                Не забравяй да благодариш и на Монти ....
                                Добре, че не пише нищо за срив при бензиноколонките - щото никой няма да му повярва, че може да се случи
                                Никакви препоръки за покупки или продажби.
                                Лично аз съм 50% кеш (печалбата от 5 г труд на БФБ ) и ми дреме дали ще има кУрекция или ерекция.
                                Фърлях боб и ми показа, за NYSE първото , а за БФБ второто.
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X