IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айде бе еврейска........ давай това 538

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Вярно ли мислиш така ?
      -0.52% за Банковата система е малко ? Аз пък казвам - дано да е вярно
      Да ,възможно е лошите кредите при банките да са намалели и с повече , но по-важното е ,че трендът е положителен ...
      Last edited by Dmirkata; 15.01.2014, 07:20.
      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
        Изменението е много малко и по-скоро се дължи на повечето новоотпуснати кредити в края на годината. Не случайно най-голяма е промяната при потребителските.
        Вярно ли мислиш така ?
        -0.52% за Банковата система е малко ? Аз пък казвам - дано да е вярно
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          В тази статия има една табличка, която показва намаление на лошите кредити.
          Актуална ли е според вас?
          http://economic.bg/news/27349/1/1/Ma...ri-2013-g.html
          Изменението е много малко и по-скоро се дължи на повечето новоотпуснати кредити в края на годината. Не случайно най-голяма е промяната при потребителските.

Коментар

• В тази статия има една табличка, която показва намаление на лошите кредити.
            Актуална ли е според вас?
            http://economic.bg/news/27349/1/1/Ma...ri-2013-g.html
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Най-ниска инфлация от 18 г. - под 1%

За първи път след 1995 г. Националният статистически институт измери най-ниската средногодишна инфлация - 0.9% за 2013 г. Днес оповести данните за инфлацията през декември 2013 г. и съответно средните за годината измерения на показателя. Според тези данни инфлацията през декември спрямо ноември е 0.3%. На годишна база - спрямо декември 2012 г. - е минус 1.6%, тоест дефлация.
              Средногодишната инфлация за периода януари - декември 2013 г. спрямо периода януари - декември 2012 г. е 0.9%. Данните за инфлацията от 1995 г. насам показват, че най-висока средногодишна инфлация е имало през 1997 г., когато в първите месеци е регистрирана и хиперинфлация - 1058.4%. От следващата година инфлацията пада на двуцифрено число и става 18.7%. През следващите години с известни отклонения тя продължава да намалява и с изключение на 2008 г., е едноцифрена. Ниската годишна инфлация през миналата година идва след няколко последователни месеци на дефлация.
              През декември 2013 г. спрямо предходния месец цените на храните са останали на същото равнище, алкохолът и цигарите са се увеличили с 0.3%, облеклото и обувките са поевтинели с 0.3%, транспортът - с 0.1%. Минимално увеличение е регистрирано при здравеопазването - с 0.1%, в ресторантските и хотелските цени - с 0.4%.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Днес определено беше интересно с този Петрол завъртях едни 30к лв. оборот, ИП-то ми трябва да е щастливо
                Абе и ти трябва да си щастлив

Коментар

Днес определено беше интересно с този Петрол завъртях едни 30к лв. оборот, ИП-то ми трябва да е щастливо
                  А аз над 50 К...
                  А чисто за мен ,няма и за семки...
                  Утре ще продължа.... от пусто в празно...

Коментар

• Днес определено беше интересно с този Петрол завъртях едни 30к лв. оборот, ИП-то ми трябва да е щастливо

Коментар

• играта в Петрол ) освободи другите позиции от спекулки и ) отново на север )
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                        днеска кой ще избухва ? Или пак ще са обичайните заподозрени ?
                        ... опасност от инплозия!

Коментар

• Еми така ще е. Как да е другояче? Четвъртото тримесечие все още се пече и в края на месеца се очакват първите сериозни "жокери" за годишните отчети. До тогава ще е все така. Скука.
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            И на мен така ми се струва. Има желание.
                            Акциите на групата на Хим са около 2% нагоре, при неголям обем.
                            Евроинса мърда нагоре. Спарки и те.

Ама все пак всичко си остава в сферата на дребната спекула. Институциите ги няма.
                            Институциите по-нататък .

Нали на тях ще им продаваме

Коментар

Като гледам купувачи не липсват
                              И на мен така ми се струва. Има желание.
                              Акциите на групата на Хим са около 2% нагоре, при неголям обем.
                              Евроинса мърда нагоре. Спарки и те.

Ама все пак всичко си остава в сферата на дребната спекула. Институциите ги няма.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Като гледам купувачи не липсват
                                Интересно, сигурно гледаме различни борси. Понеже извън стандартните прехвърляния от 1 джоб в другия аз виждам пълна скука на сергията и днес.
                                Един от перспективните ми малки капове (50 милки) редовно има по голям оборот от великата ни борса.

Коментар

Working...
                                X