IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    аз избушеняци нямам
    A нямаш, само малко. Нали сам написа, че за следващия скок ще се тъпчеш с избушеняци Друг е въпроса, ако ги нямаш в момента
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Лудница пълна на БФБ!
      Щом и най-големите скептици взеха да си пазарят "дървета"
      Кой Синергон, кой Топливо, Евроинс, Билборд...
      До преди месеци се смееха на Батя че ги купувал, а сега кълват на двойни цени, с усмивки до уши
      Така е, не може да се отрече, че излезе прав. Някой си удвоиха парите на БФБ, а други ги удвоиха и утроиха използвайки капитала си за нещата, които умеят. Сега стартираме наново и в крайна сметка всички сме щастливи, нали така?

Коментар

• Лудница пълна на БФБ!
        Щом и най-големите скептици взеха да си пазарят "дървета"
        Кой Синергон, кой Топливо, Евроинс, Билборд...
        До преди месеци се смееха на Батя че ги купувал, а сега кълват на двойни цени, с усмивки до уши

Коментар

аз избушеняци нямам
          Че то тука НИКОЙ няма избушеняци!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• А пък мен ми се струва, че вчера всичко живо е гледало какво още може да докопа. Днес и най-калпавите позиции са с близо или двуцифрен ръст... Равновесов може и да е прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
              Струва ти се или започна, да кешираш събраните "избушеняци" !?
              аз избушеняци нямам

Коментар

Струва ми се че парата е на привършване вече. Пазарът май остана само на дребните.
                Струва ти се или започна, да кешираш събраните "избушеняци" !?
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Струва ми се че парата е на привършване вече. Пазарът май остана само на дребните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    UUUUUP 1000
                    +1.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• UUUUUP 1000

Коментар

• На Каролжи дървената платформа тотално се скапа...

а нямат и 500 сделките...

Коментар

• Кой коригирал по места, коригирал. Кой завъртял оборот по Петрол, завъртял. Днес оптимизмът явно ще властва, гледам пак се "нахлува в наказателното поле", ще се прегръщаме в края на атаката сигурно

Коментар

• Европа е все по-интересна за китайските инвестиционни фондове

Мдаа, и към затънтените й кътчета като БГ ще погледнат.
                            "И тогава предвиждам такъв живот, че само си викам - Дано!"

Коментар

• Икономиката на България/The Economy of Bulgaria
                              България се нареди сред 43-те държави, които са повишили най-много сборната си оценка по различните показатели в традиционното проучване "Индекс на икономическа свобода" на фондация "Херитидж" и списание "Уолстрийт Джърнъл". Въпреки по-високия "бал" обаче страната ни отстъпва с едно място спрямо миналогодишното изследване, защото я изпреварват държави с повече воля за реформи. В новия индекс страната ни заема 61-во място в света и 28-о в Европа, като за поредна година остава в групата "умерено свободните" държави. Оценките за включените в изследването държави са изготвени по данни предимно от 2012 г. Най-добри са резултатите ни по отношение на фискалната свобода (ниски данъци и овладян дефицит) и при свободата на търговията.

Източник: Сега

Коментар

• шикългрубер следващия път няма да те помилва

Коментар

Working...
                                X