Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеМоже, как да не може ?!? Аз тая ракия съм я правил с единствената цел да я изпием. Въпреки, че някога ми минавах мисли да права търговия от това. Може, като кеширам на Софикс 3000 да направя "Винарска изба Борисови" и после да я листна на БФБ. Обещавам дивидент от сега !
Това беше гадно
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеМоже, как да не може ?!? Аз тая ракия съм я правил с единствената цел да я изпием. Въпреки, че някога ми минавах мисли да права търговия от това. Може, като кеширам на Софикс 3000 да направя "Винарска изба Борисови" и после да я листна на БФБ. Обещавам дивидент от сега !
Това беше гадно
Сори , такъв ми е хумора , малко черен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеблагодарясамо да знаеш, че аз обещаното си го търся като бащиния и да се надяваме скоро да ти напомня за тези думи
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеможе ли и за мен един
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеТъкмо ще отлежи дотогаваНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеКато стане 600, ще ти дам едно кило от тазгодишната ми реколта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа последните пет години това третия спад с 50% за турския индекс. Двата предишни ги наваксаха за по една година. Турците са свикнали на волатилност - западните медии чак сега забелязаха турския пазар и са в ужас от тази огромна волатилност, но за турците това си е нормална работа. Падат бързо, но и се катерят бързо. Не се туткат с петилетки
нещо подобно срещал ли си за Турския индекс?
Last edited by Mr.Profit; 29.01.2014, 19:44.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеКато стане 600, ще ти дам едно кило от тазгодишната ми реколта.Keep going ...
Коментар
-
За последните пет години това третия спад с 50% за турския индекс. Двата предишни ги наваксаха за по една година. Турците са свикнали на волатилност - западните медии чак сега забелязаха турския пазар и са в ужас от тази огромна волатилност, но за турците това си е нормална работа. Падат бързо, но и се катерят бързо. Не се туткат с петилетки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПо случай затварянето на SOFIX над 550 ще бумна една ракияНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Indeed, already fragile Greece is particularly exposed to the Eurasian republic. Turkish credit as a proportion of total Greek bank assets stands at over 5%, compared to 0.7% for the next two largest (Dutch and UK banks).
As Gavekal notes though - Europe’s exposure would likely be mitigated by the European Central Bank with their now standard response of pumping excess liquidity into the euro system to ensure no bank runs out of cash. This might explain why the peripheral eurozone countries are not suffering more fallout from Greece’s exposure to Turkey.Keep going ...
Коментар
Коментар