If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе вие наистина ли мислите, че БФБ е малкия Уол Стрийт и всяка новина и отчет се калкулират? Вярванията, че цените зависят от отчетите е същинският оптимизъм
Едит: No offence, Ghettoff, не е лично. Просто изразявам убеждението си, че новините (отчетите) в България имат ограничено влияние.
Онтопик: Увеличаващата се еуфория ще анулира ефекта на негативните отчети, но същата ще буустне леко добрите позиции. Така го виждам
Също нищо лично. Виж движението при Енерго-Про и от какво е продиктувано... Питай патило
Бе вие наистина ли мислите, че БФБ е малкия Уол Стрийт и всяка новина и отчет се калкулират? Вярванията, че цените зависят от отчетите е същинският оптимизъм
Да, наистина вярвам, че отчетите могат да бъдат дневен катализатор за движения. Поне това съм видял на БФБ през последните години.
Прави ми впечатления, че отчетите до момента наистина не са кой знае какво. Дали пък очакванията за подобни отчети и в следващите дни вече не се отразяват в една малка корекция?
Едит: No offence, Ghettoff, не е лично. Просто изразявам убеждението си, че новините (отчетите) в България имат ограничено влияние.
Онтопик: Увеличаващата се еуфория ще анулира ефекта на негативните отчети, но същата ще буустне леко добрите позиции. Така го виждам
Прави ми впечатления, че отчетите до момента наистина не са кой знае какво. Дали пък очакванията за подобни отчети и в следващите дни вече не се отразяват в една малка корекция?
Може, как да не може ?!? Аз тая ракия съм я правил с единствената цел да я изпием. Въпреки, че някога ми минавах мисли да права търговия от това. Може, като кеширам на Софикс 3000 да направя "Винарска изба Борисови" и после да я листна на БФБ. Обещавам дивидент от сега !
И дивидента ще бъде в ракия
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар