IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Само аз ли забелязвам, че Европа светят зелено?
    БВП на САЩ помага

Коментар

Само аз ли забелязвам, че Европа светят зелено?
      Дет вика Батката тренда е нагоре

Коментар

• "Девет от десет управляващи дружества отчитат от началото на годината повишен инвестиционен интерес към управляваните от тях взаимни фондове...."

Целият материал тук:
        http://www.darikfinance.bg/novini/10...E5%E7+2014+%E3.

Коментар

• Само аз ли забелязвам, че Европа светят зелено?

Коментар

Днес е голям купон
            Ти или си само кеш или още не си оветрял.

Коментар

• Днес е голям купон

Коментар

• Днес голяма пързалка.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                  Бе вие наистина ли мислите, че БФБ е малкия Уол Стрийт и всяка новина и отчет се калкулират? Вярванията, че цените зависят от отчетите е същинският оптимизъм

Едит: No offence, Ghettoff, не е лично. Просто изразявам убеждението си, че новините (отчетите) в България имат ограничено влияние.

Онтопик: Увеличаващата се еуфория ще анулира ефекта на негативните отчети, но същата ще буустне леко добрите позиции. Така го виждам
                  Също нищо лично. Виж движението при Енерго-Про и от какво е продиктувано... Питай патило

Коментар

• Ква корекция бе.Гледайте при Зрънчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                      Бе вие наистина ли мислите, че БФБ е малкия Уол Стрийт и всяка новина и отчет се калкулират? Вярванията, че цените зависят от отчетите е същинският оптимизъм
                      Да, наистина вярвам, че отчетите могат да бъдат дневен катализатор за движения. Поне това съм видял на БФБ през последните години.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Прави ми впечатления, че отчетите до момента наистина не са кой знае какво. Дали пък очакванията за подобни отчети и в следващите дни вече не се отразяват в една малка корекция?

Едит: No offence, Ghettoff, не е лично. Просто изразявам убеждението си, че новините (отчетите) в България имат ограничено влияние.

Онтопик: Увеличаващата се еуфория ще анулира ефекта на негативните отчети, но същата ще буустне леко добрите позиции. Така го виждам
                        Last edited by unsworth; 30.01.2014, 11:53.

Коментар

• Прави ми впечатления, че отчетите до момента наистина не са кой знае какво. Дали пък очакванията за подобни отчети и в следващите дни вече не се отразяват в една малка корекция?

Коментар

• Забравих да добавя че и общите събрания ще са най-веселите мероприятия.
                            Ще започват в петък следобед и които издържи до неделя за гласуването.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
                              Може, как да не може ?!? Аз тая ракия съм я правил с единствената цел да я изпием. Въпреки, че някога ми минавах мисли да права търговия от това. Може, като кеширам на Софикс 3000 да направя "Винарска изба Борисови" и после да я листна на БФБ. Обещавам дивидент от сега !
                              И дивидента ще бъде в ракия
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение

Не ме кефят. Но не са излезли тези, които ме интересуват..
                                Най-интересните отчети винаги излизат последни.

Коментар

Working...
                                X