Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеизвинявай, но не всички знаем швабски, може ли да преведеш какъв е акцента
Мислех, че го изкарва на английски, то и превода един... Турски бизнесмен.
http://translate.google.com/translat...0.html&act=url
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес голяма сеч при мене....И ще има зяпнали уста
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПак да попитам
Аз затова не се интересувам ни от отчети, ни от чуждо мнение.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКолеги, какво мислите за дотук излезлите отчети?
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеДнес голяма пързалка.Last edited by Dmirkata; 30.01.2014, 17:29.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСамо аз ли забелязвам, че Европа светят зелено?The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСамо аз ли забелязвам, че Европа светят зелено?Европа като е зелена и ние да сме зелени, Европа като е червена, ние пак зелени... направо ако може 2 години от днес само на + да затваряме, а?
Привършва януарския ефект... нормално е да се помотаме малко
Keep going ...
Коментар
Коментар