IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Това пък от къде го измисли
    Не съм го измислил аз! Г-н Донев го е измислил!
    Гледай как печалбата на Софарма АД пада: Софарма с 63% спад на печалбата за последната четвърт на 2013 г., а тази на Трейдинга си е стабилна!

Коментар

• Очевидно вече сме във фазата "Какво става?"

Сега е момента на всеки, който не се чувства комфортно да продава, все пак за какво са му растящи компании

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Нормално е да има високо P/E след като гугутките се напълниха със Софарма АД, а ЧОВЕКЪТ си направи Софарма Трейдинг АД, където да отива печалбата от продажба на лекарства...само дето там делът му е мноооооого по-голям!
        Това пък от къде го измисли

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Защо ли се засилва чувството ми, че скоро ще си паднем всички на носа? Някой друг с подобно чувство??
          Имам още да продавам....поне да говорим ,като начало...15 февруари....
          не бързай.....
          Шега.....

Коментар

• Защо ли се засилва чувството ми, че скоро ще си паднем всички на носа? Някой друг с подобно чувство??

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
              Абе пич, стига тия приказки тип Императора, който дълги години защитаваше таз артия кат комунист на амбразура. Всеки уважаващ себе си инвеститор... Ми уважавам се, ама нямам и няма и да имам акции на таз компания.
              При пазарна капитализация от 570 мил лева, колко ще расте таз артия? Колко? При П/Е гонещо 20? Айде стига сме надъхвали тука рибоците да си изгубят паричките.
              За мене си е стронг сел, време разделно за таз акция. Растя, направи пачка, стига толкоз, сравнявайки я със Софикс според мен таз година ще расте под индекса. Разбирам дивидент да плащаше кат хората. Дори Хима плаща дивидент, който дори и при тез цени ти се равнява на едни 8-9% на година суха пара, без да броим евентуално поскъпване. Гледай само ГАЗ в момента пазара го оценя на 103 милиона, а целия ХИМ за 300 милиона, ебаси и възможността ако ме питаш мен.

В заключение към грийнхорна - Ако искаш да направиш некой леф на нашата борсичка, недей да затваряш пари в Софарма, по-добре си ги дръж на депозит.
              keizer,не е задължително да сме на едно мнение.Рибоци винаги е имало и ще има.Не считам,че те са от подръжниците на О.Донев.Но всеки си носи кръста.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                Абе пич, стига тия приказки тип Императора, който дълги години защитаваше таз артия кат комунист на амбразура. Всеки уважаващ себе си инвеститор... Ми уважавам се, ама нямам и няма и да имам акции на таз компания.
                При пазарна капитализация от 570 мил лева, колко ще расте таз артия? Колко? При П/Е гонещо 20? Айде стига сме надъхвали тука рибоците да си изгубят паричките.
                За мене си е стронг сел, време разделно за таз акция. Растя, направи пачка, стига толкоз, сравнявайки я със Софикс според мен таз година ще расте под индекса. Разбирам дивидент да плащаше кат хората. Дори Хима плаща дивидент, който дори и при тез цени ти се равнява на едни 8-9% на година суха пара, без да броим евентуално поскъпване. Гледай само ГАЗ в момента пазара го оценя на 103 милиона, а целия ХИМ за 300 милиона, ебаси и възможността ако ме питаш мен.

В заключение към грийнхорна - Ако искаш да направиш некой леф на нашата борсичка, недей да затваряш пари в Софарма, по-добре си ги дръж на депозит.
                Нормално е да има високо P/E след като гугутките се напълниха със Софарма АД, а ЧОВЕКЪТ си направи Софарма Трейдинг АД, където да отива печалбата от продажба на лекарства...само дето там делът му е мноооооого по-голям!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                  Всеки уважаващ себе си инвеститор трябва да има акции от Софарма,дори само за разнообразие.Не се печели скокообразно,но не се и губи.Със сигурност бизнесът на О.Донев има по-солидна основа от групата на ТИМ.
                  И както е редно,всеки решава за себе си.

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Прав си ..
                    само ,че Донев ,както винаги е на грешната страна...
                    Преди игра срещу БорисоФ ..с Пъпката а сега срещу Орешарски.....КРИБ....
                    мисли ,че чехльо ще го протежира....
                    След Евроизборите ще го пак подпукат и Донев заедно с него....
                    Така че малко по внимателно.....
                    Монти, то на борсата се печели от компании, капитализации, не от политически клюки

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Прав си ..
                      Не съм сигурен,Мече.Капацитетът на Донев е много висок.Говорим за бизнес,а не за политика.Та точно там Донев почти не бърка.Това е само мое лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                        Всеки уважаващ себе си инвеститор трябва да има акции от Софарма,дори само за разнообразие.Не се печели скокообразно,но не се и губи.Със сигурност бизнесът на О.Донев има по-солидна основа от групата на ТИМ.
                        Прав си ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
                          Когяато се прави инвестиция на БФБ оттук нататък - може ли да се смята добро решение: да не се купуват акции от Софарма и нейната група? Как мислите? Предварително благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
                            Когяато се прави инвестиция на БФБ оттук нататък - може ли да се смята добро решение: да не се купуват акции от Софарма и нейната група? Как мислите? Предварително благодаря.
                            Аз нямам акции от тази група и портфейла ми вече година и половина расте 3 пъти по-бързо от Софикс ... таа, доволен съм

Коментар

• Когяато се прави инвестиция на БФБ оттук нататък - може ли да се смята добро решение: да не се купуват акции от Софарма и нейната група? Как мислите? Предварително благодаря.
                              "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• Ех, че интересен ден .....Явно добрите отчети на определени компании прави търговията интересна,а е добре че е ликвидността се повишава ... Само позитиви

ПС: Монти една статия специално за теб
                                http://www.bnews.bg/article-97544

Поздрави !

Коментар

Working...
                                X