IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Баси и Дах-а качил днес на нов връх!
    Кво правят тия западняци, те за Украйна забравиха ли!?
    Винаги съм възприемал Украйна като шум на пазара. Обръщате и твърде много внимание.

Коментар

• Баси и Дах-а качил днес на нов връх!
      Кво правят тия западняци, те за Украйна забравиха ли!?

Коментар

• Лошите вестоносци са недолюбвани. Понякога дори ги убиват.
        Процесът на възстановяване на БФБ се "случи" мъчително и със сериозно закъснение.
        Ще ми се да кажа, че спря без време, но съзнавам, че това е израз по-скоро на желанието ми да си видя портфейла поскъпнал. Простете човешката ми слабост.

Като се каже "а", подходящо е да се каже и "б".
        Възможно ли е "б" да изглежда по следния начин? А именно: БФБ е там където и е мястото. При съобразяване на вътрешни и външни фактори.

Последното не изключва наличие както на надценени, така и на подценени позиции, но на нашата борса това не значи кой знае какво.

Не е изключено някой ден да видим нивата от 2008 г. Естествено говоря просто за номинали, които биха се случили в съвсем различна среда и условия и биха имали коренно различно съдържание. Това е хипотеза.

Изключително сме податливи на влиянието на външни фактори. Слушам през последните дни, че трусовете от последните месеци веднага са рефлектирали в рязко влошаване на търговското салдо.
        В тази връзка, отново споменавам, че трябва много отблизо да се следи състоянието на "голямата" картина. В Европа са тръгнали по един път, който е доста спорен. Дали обаче имат избор на фона на това, което правят другите големи?! Аз лично не го виждам.

В тази връзка искам да споделя за един материал, който дава актуална информация за състоянието и динамиката на дълга в ЕС

Define Austerity: Spanish, Italian And Greek Debt/GDP Rise To Record Highs

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          Важното е да сте в играта инвестори !

Ако не в акционерната книга , то поне във форума
          Aми поне в акционерната артия да сме, другите са хептен безналични
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Важното е да сте в играта инвестори !

Ако не в акционерната книга , то поне във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Не знам Дидо. Не се имам за чак такова гуро, дето нацелва тайминга до месец или ден. Аз вярвам че тренда е нагоре за още няколко години и ще стоя плътно в акции до тогава. Но именно заради Путин-ските простотии, реших да намаля теглото им от 140 на 120%, като продам, до преди седмица-две, някой позиции, които смятам за временно изчерпани (най-вече Гагарин и Биовет преди последните отчети).

Гледам че монтитата пак са изпълзели и гледат в чуждото канче. Като им шитках купените си на 34 лв. Гагарини, на промоция по 60 лв. бяха много доволни как ме прецакват, а сега нещо пак са кисели. А това че Хим ще пада, не го чухме на 2,40, а го слушахме от 1,20 до 2,40 Браво на момето - позна Със здраве да си харчи печалбата от Гагарина
              Забрави ,че ти купих неохимчетата на 36 , мрежите на 140 , Доверие на 80 ст. , Петролките на 2,90 .....
              ще стигнем и до гагаринчето.....

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Батя, интересно кога виждаш следващата вълна на пазара на север във времето. Есента, края на годината?

На мен ми се струва, че тая манджа дето я бъркат славянските ни братя в Украйна скоро няма да бъде свалена от котлона, та се чудя кога ще решим да не я отчитаме повече локално
                Не знам Дидо. Не се имам за чак такова гуро, дето нацелва тайминга до месец или ден. Аз вярвам че тренда е нагоре за още няколко години и ще стоя плътно в акции до тогава. Но именно заради Путин-ските простотии, реших да намаля теглото им от 140 на 120%, като продам, до преди седмица-две, някой позиции, които смятам за временно изчерпани (най-вече Гагарин и Биовет преди последните отчети).

Гледам че монтитата пак са изпълзели и гледат в чуждото канче. Като им шитках купените си на 34 лв. Гагарини, на промоция по 60 лв. бяха много доволни как ме прецакват, а сега нещо пак са кисели. А това че Хим ще пада, не го чухме на 2,40, а го слушахме от 1,20 до 2,40 Браво на момето - позна Със здраве да си харчи печалбата от Гагарина

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Хубавото на летния период /безвремието/ че всички са доволни...
                  Едните ,че са купили еФтино а другите ,че са продали скъпо.....

Е и аз да изокам ..
                  Аз казах ли ви......когато ХИМ беше на 2,4 и ССВ на 1,62...
                  Че идват по лоши времена и по добри цени за покупки....
                  А някой гонеше двойката на ССВ и тройката на ХИМ обикн и водеше бащина дружина към нови високи а сега затваря репа....на печалба разбира се....
                  А тези който са купили ХИМ на 2,4 и ССВ на 1,62 ....е те също са доволни...
                  Били са на страната на мнозинството и на оптимистите ........
                  Всяка година историята се повтаря....
                  Мисля, че тази година ще има още един импулс при слаба ликвидност/може и след изборите или есента/ да се тестват достигнатите върхове и догодина наново....
                  Нищо ново под слънцето ама недей така да говориш че ще те оплюят веднага.Тълпата не обича писисмисти.Трябва обратното да говориш как ще се вдига вдига ногоре нагоре като Айфеловата кула.

Коментар

• Хубавото на летния период /безвремието/ че всички са доволни...
                    Едните ,че са купили еФтино а другите ,че са продали скъпо.....

Е и аз да изокам ..
                    Аз казах ли ви......когато ХИМ беше на 2,4 и ССВ на 1,62...
                    Че идват по лоши времена и по добри цени за покупки....
                    А някой гонеше двойката на ССВ и тройката на ХИМ обикн и водеше бащина дружина към нови високи а сега затваря репа....на печалба разбира се....
                    А тези който са купили ХИМ на 2,4 и ССВ на 1,62 ....е те също са доволни...
                    Били са на страната на мнозинството и на оптимистите ........
                    Всяка година историята се повтаря....
                    Мисля, че тази година ще има още един импулс при слаба ликвидност/може и след изборите или есента/ да се тестват достигнатите върхове и догодина наново....

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                      Това е нищо. Ако спрат газа, тогава да видиш какво ще стане
                      Ами повече памперси ще са нужни

Коментар

• Това е нищо. Ако спрат газа, тогава да видиш какво ще стане
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

• Много рахитен оптимизъм който мирише на писимизъм.

Коментар

• По добре да ги изпиеш в С.бряг вместо да се набутваш с акциите им.За другите е добра идея.

Коментар

• Колеги, как е положението

След дълго бавене вкарах 3к в карол и в момента се чувствам като няква рибка на сухо

Смятам да наблегна на АДСИЦ-и и Стара планина. С бонус Слънчев бряг - изглежда ми с достатъчен потенциал за скромните ми нужди - въпреки малкото сделки.

Ще се радвам на мнения и препоръки

Коментар

• Нещо се ослушват всички и спредовете станаха доста големи. Дори и Батя затваря репа Уау

Щатите натискат здраво за по големи санкции срещу Русия и ние пак между чука и наковалнята На никой не му пука за Украйна и всичко е за контрол над Източна Европа, а скоро може да видим нов напън за шистов газ и дори Американски газ за Европа.

Аз си оставам позитивно настроен за БФБ и мисля че в края на краищата икономиката се подобрява и има потенциал за солиден ръст.

Успех на всички!

Коментар

Working...
                                X