Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеСпор няма, но идеята ми е, че до към края на 2010г. всичко беше като инфарктна крдиограма - почти права линия, след което рязък ръст.
Сега пак имаме рязък ръст, но той май се явява продължение на по-дългосрочния ръст, който наблюдаваме вече от година и половина.
Сега май стана същата работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение20% от началото на годината си е бая рязък ръст.
Сега пак имаме рязък ръст, но той май се явява продължение на по-дългосрочния ръст, който наблюдаваме вече от година и половина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеДа, ама тогава ръстът беше рязък, а сега ръстът е продължение на случващото се от средата на 2012г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПарите които бутаха пазара нагоре ми се струва че привършват, да не стане само като 2011 началото. Голям ръст голямо нещо и след това, голяма корекция голямо нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТова добре.
По важното е кой как си е направил изводите.
За алчността го разбирам да купуваш балоните.
Ма от линка дет си дал - гледам Софка на 1200 е с РВ над 4
Напълно непонятно ми е как може да се държат яко набалончени артии от 2000 до 1200 6 месеца , след като още на 1600 е станало ясно че не е корекция
То трябва голямо зомбиране да е било....
Колкото до P/B като показател, виж AMZN с неговите 17 (!!!) и ми обясни какво купуват инвеститорите? Дори фирмата на дядо Уорън се търгува на 2х бук, а там високи технологии няма.
Просто такъв беше пазара. Някой ден ще го разбереш, но дотогава ще си забравил днешния ни разговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТова добре.
Напълно непонятно ми е как може да се държат яко набалончени артии от 2000 до 1200 6 месеца , след като още на 1600 е станало ясно че не е корекция
Ето сега какво се случва една година ръст на пазара, подобриха се малко очакванията и изведнъж от началото на годината всичко расте с двуцифрени ръстове. Изведнъж вероятността за спад изчезна от съзнанието, вероятността че нещо може да се обърка изчезна, страхът се подтиска, алчността избуява и всичко фърчи, не защото всичко е евтино, а просто защото се сравняват само растежи, а не оценки. Нещо си било порастнало с 20%, значи и друго трябвало да порастне с 20% - което си е глупост като цяло, защото първото може да може да порастне и 200%, но второто може би е нормално да падне с 50%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеТова е историят, приятелю, трябва да се пази за поколенията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениене знаеш, защото не си спомняш, имаше бидове по 10
Иначе след всяко срутване се появяват бидове на ниски нива .
Но на екраните на кобоса и на РТС нямаше НИТО ЕДИН БИД по доста позиции за няколко минути !
Доверие купиха няколко хиляди ( Ако не се лъжа около 10 тона ) Монбата и биха тъпана по всички средства за масово осведомяване
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЕто в този ден поне при шест-седем емисии нямаше бидове за близо минута.
The Big Plunge
Продадох 30000 Еврохолда до 7 ( седем ) лева , 1500 ОЦК до 100 (сто ) лева и Пиб , Хим и т.н. сутринта , малко след отварянето и след това беше пързалка ...
Жив бид нямаше на екран за доста повече от една минута , а продавачите се надпреварваха да бъдат бест офър !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеТогава Доверие купи от офъра тези бройки .
След като няколко минути нямаше кйорав бид аз сложих няколко хиляди бройки бид на около 20 лева и ми дадоха .
Същите след 2-3 дни ги продадох на 26 или 27 лева .
Точно за Монбат става въпрос и визираш моите бидове .
А на пазара съм доста по отдавна .
П.С. Януари 2008 Монбата преди този ден беше 28 лева , не знам за какви 10 лева говориш !Last edited by padre Bonaventura; 12.02.2014, 12:22.
Коментар
Коментар