IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    20% от началото на годината си е бая рязък ръст.
    а биткойна /ако беше мастъра тука / за три години от 1 сент на 1300$ какъв ръст е ???????????. това нащо тука е още клатене на крушата . само да кажат борда го няма и глей кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
      Спор няма, но идеята ми е, че до към края на 2010г. всичко беше като инфарктна крдиограма - почти права линия, след което рязък ръст.

Сега пак имаме рязък ръст, но той май се явява продължение на по-дългосрочния ръст, който наблюдаваме вече от година и половина.
      Ми то и тогава влязоха яко чужденци, изкупиха колкото там искаха и след това вече нямаше кой да купува с такива обеми.

Сега май стана същата работа.

Коментар

• Тогава нямаше пари, но сега има, защото има много променени обстоятелства от тогава.

Коментар

Спор няма, но идеята ми е, че до към края на 2010г. всичко беше като инфарктна крдиограма - почти права линия, след което рязък ръст.

Сега пак имаме рязък ръст, но той май се явява продължение на по-дългосрочния ръст, който наблюдаваме вече от година и половина.

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
            Да, ама тогава ръстът беше рязък, а сега ръстът е продължение на случващото се от средата на 2012г.

Коментар

Парите които бутаха пазара нагоре ми се струва че привършват, да не стане само като 2011 началото. Голям ръст голямо нещо и след това, голяма корекция голямо нещо
              Да, ама тогава ръстът беше рязък, а сега ръстът е продължение на случващото се от средата на 2012г.

Коментар

• Парите които бутаха пазара нагоре ми се струва че привършват, да не стане само като 2011 началото. Голям ръст голямо нещо и след това, голяма корекция голямо нещо

Коментар

• Щом и синергоня се вдига, ясна е работата )))
                  (Геко много ще се радва, ако е все още в пазара, жив и здрав да е)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Това добре.
                    По важното е кой как си е направил изводите.
                    За алчността го разбирам да купуваш балоните.
                    Ма от линка дет си дал - гледам Софка на 1200 е с РВ над 4
                    Напълно непонятно ми е как може да се държат яко набалончени артии от 2000 до 1200 6 месеца , след като още на 1600 е станало ясно че не е корекция
                    То трябва голямо зомбиране да е било....
                    Ами пост фактум всичко изглежда нарисувано, но в реалността човек рядко действа рационално.
                    Колкото до P/B като показател, виж AMZN с неговите 17 (!!!) и ми обясни какво купуват инвеститорите? Дори фирмата на дядо Уорън се търгува на 2х бук, а там високи технологии няма.
                    Просто такъв беше пазара. Някой ден ще го разбереш, но дотогава ще си забравил днешния ни разговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Това добре.
                      Напълно непонятно ми е как може да се държат яко набалончени артии от 2000 до 1200 6 месеца , след като още на 1600 е станало ясно че не е корекция
                      Когато нещо години наред се е търгувало на високи коефициенти, които стават все по-високи и се печели яко на никой не му прави впечатление коефициентите.

Ето сега какво се случва една година ръст на пазара, подобриха се малко очакванията и изведнъж от началото на годината всичко расте с двуцифрени ръстове. Изведнъж вероятността за спад изчезна от съзнанието, вероятността че нещо може да се обърка изчезна, страхът се подтиска, алчността избуява и всичко фърчи, не защото всичко е евтино, а просто защото се сравняват само растежи, а не оценки. Нещо си било порастнало с 20%, значи и друго трябвало да порастне с 20% - което си е глупост като цяло, защото първото може да може да порастне и 200%, но второто може би е нормално да падне с 50%.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                        Това е историят, приятелю, трябва да се пази за поколенията!
                        Това добре.

Коментар

• Хайде стига,такова нещо може да се получи най-рано след 1,5 г.Имаше една
                          графика,която миналата година някой беше пуснал ипоказваше какво е дви-
                          жението като цяло на всеки фондов пазар.Вижте я и ще ви стане ясно къде
                          се намираме в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                            не знаеш, защото не си спомняш, имаше бидове по 10
                            Е , прав си колега , но това е далеч от нивата на които се сключваха сделки.
                            Иначе след всяко срутване се появяват бидове на ниски нива .
                            Но на екраните на кобоса и на РТС нямаше НИТО ЕДИН БИД по доста позиции за няколко минути !
                            Доверие купиха няколко хиляди ( Ако не се лъжа около 10 тона ) Монбата и биха тъпана по всички средства за масово осведомяване

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                              Ето в този ден поне при шест-седем емисии нямаше бидове за близо минута.
                              The Big Plunge
                              В тоя ден колега Винкела ликвидира портфейла си !

Продадох 30000 Еврохолда до 7 ( седем ) лева , 1500 ОЦК до 100 (сто ) лева и Пиб , Хим и т.н. сутринта , малко след отварянето и след това беше пързалка ...

Жив бид нямаше на екран за доста повече от една минута , а продавачите се надпреварваха да бъдат бест офър !

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                                Тогава Доверие купи от офъра тези бройки .
                                След като няколко минути нямаше кйорав бид аз сложих няколко хиляди бройки бид на около 20 лева и ми дадоха .
                                Същите след 2-3 дни ги продадох на 26 или 27 лева .
                                Точно за Монбат става въпрос и визираш моите бидове .
                                А на пазара съм доста по отдавна .

П.С. Януари 2008 Монбата преди този ден беше 28 лева , не знам за какви 10 лева говориш !
                                не знаеш, защото не си спомняш, имаше бидове по 10, макар това сега да няма кой знае какво значение
                                Last edited by padre Bonaventura; 12.02.2014, 12:22.

Коментар

Working...
                                X