IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

п.п. ти и скрий-шот ли пазиш колега
    Това е историят, приятелю, трябва да се пази за поколенията!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      Ето в този ден поне при шест-седем емисии нямаше бидове за близо минута.
      The Big Plunge
      Да, аз си спомням при ИХЛБЛ така стана

Тогава КОБОС-а имаше ограничения за поръчките до 30%, затова така се получаваше..ех, времена

п.п. ти и скрий-шот ли пазиш колега

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Къса е паметта на родния инвеститор . Ноември 2007 и по спомен 26 или 28 януари 2008 година ОЦК , Монбат , Еврохолд , Химимпорт както и други хартии са оставали без един бид !
        Ето в този ден поне при шест-седем емисии нямаше бидове за близо минута.
        The Big Plunge

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          Ако си бил тогава на пазара, щеше да знаеш, че това е невярно твърдение.
          В случая на мобат например не само имаше бидове, но и доверие изкупи на около 10тина лева (сегашни 5, тъй като беше преди последното увеличение на капитала)
          Тогава Доверие купи от офъра тези бройки .
          След като няколко минути нямаше кйорав бид аз сложих няколко хиляди бройки бид на около 20 лева и ми дадоха .
          Същите след 2-3 дни ги продадох на 26 или 27 лева .
          Точно за Монбат става въпрос и визираш моите бидове .
          А на пазара съм доста по отдавна .

П.С. Януари 2008 Монбата преди този ден беше 28 лева , не знам за какви 10 лева говориш !

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            padre,как така си спомни за Козолуп.Жалко,че го няма.Уникален индикатор е за всичко,което ще се срути.
            Последно мисля че беше писал за империята булстрад, както я наричаше.
            Липсва ни на всички, несъмнено

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
              Къса е паметта на родния инвеститор . Ноември 2007 и по спомен 26 или 28 януари 2008 година ОЦК , Монбат , Еврохолд , Химимпорт както и други хартии са оставали без един бид !
              Ако си бил тогава на пазара, щеше да знаеш, че това е невярно твърдение.
              В случая на мобат например не само имаше бидове, но и доверие изкупи на около 10тина лева (сегашни 5, тъй като беше преди последното увеличение на капитала)

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                Хора, къде е Пепи? Някой чувал ли е нещо за него ?
                padre,как така си спомни за Козолуп.Жалко,че го няма.Уникален индикатор е за всичко,което ще се срути.
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Възможно е. Аз над 10-12 лв. напълно бях спрял да го гледам Хима. Просто го считах за същински балон. Играех тогава много Монбат и Еврохолд и със сигурност мога да твърдя че те никога не са отставали дори за секунда без нито един бид.

Иначе наистина има объркване кой точно Сашо е автора. Като кликнеш долу, под статията на етикета, ти вади други статии които са на Сашо от Карол... може и да е грешка на сайта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Скачането от позици впозиция в момента е лош вариант,тъй като всички ще
                    растът.Най - много ще се вдигнат най-закъсълите,защото ще им трябват
                    най-много пари да се стабилизират.
                    Брях! Значи компаниите, които са на път да фалират, ще се вдигнат най-много, така ли?

Коментар

• Хора, къде е Пепи? Някой чувал ли е нещо за него ?

Коментар

• Скачането от позици впозиция в момента е лош вариант,тъй като всички ще
                        растът.Най - много ще се вдигнат най-закъсълите,защото ще им трябват
                        най-много пари да се стабилизират.

Коментар

• споко заради дакса е . ще го изчиста скоро от картата

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Там заедно с Алианц ,върви и обратно ..да не се сбият....
                            Ааа неее.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Aaa има и много други, гледай само какво ще стане с Индустриалният холдинг.
                              Там заедно с Алианц ,върви и обратно ..да не се сбият....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Днес май ще е ден и на Мустака.....
                                БТН ,ПЕТРОЛ и Гагарина са нагоре......
                                Aaa има и много други, гледай само какво ще стане с Индустриалният холдинг.

Коментар

Working...
                                X