If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къса е паметта на родния инвеститор . Ноември 2007 и по спомен 26 или 28 януари 2008 година ОЦК , Монбат , Еврохолд , Химимпорт както и други хартии са оставали без един бид !
Ето в този ден поне при шест-седем емисии нямаше бидове за близо минута. The Big Plunge
Ако си бил тогава на пазара, щеше да знаеш, че това е невярно твърдение.
В случая на мобат например не само имаше бидове, но и доверие изкупи на около 10тина лева (сегашни 5, тъй като беше преди последното увеличение на капитала)
Тогава Доверие купи от офъра тези бройки .
След като няколко минути нямаше кйорав бид аз сложих няколко хиляди бройки бид на около 20 лева и ми дадоха .
Същите след 2-3 дни ги продадох на 26 или 27 лева .
Точно за Монбат става въпрос и визираш моите бидове .
А на пазара съм доста по отдавна .
П.С. Януари 2008 Монбата преди този ден беше 28 лева , не знам за какви 10 лева говориш !
Къса е паметта на родния инвеститор . Ноември 2007 и по спомен 26 или 28 януари 2008 година ОЦК , Монбат , Еврохолд , Химимпорт както и други хартии са оставали без един бид !
Ако си бил тогава на пазара, щеше да знаеш, че това е невярно твърдение.
В случая на мобат например не само имаше бидове, но и доверие изкупи на около 10тина лева (сегашни 5, тъй като беше преди последното увеличение на капитала)
Възможно е. Аз над 10-12 лв. напълно бях спрял да го гледам Хима. Просто го считах за същински балон. Играех тогава много Монбат и Еврохолд и със сигурност мога да твърдя че те никога не са отставали дори за секунда без нито един бид.
Иначе наистина има объркване кой точно Сашо е автора. Като кликнеш долу, под статията на етикета, ти вади други статии които са на Сашо от Карол... може и да е грешка на сайта.
Скачането от позици впозиция в момента е лош вариант,тъй като всички ще
растът.Най - много ще се вдигнат най-закъсълите,защото ще им трябват
най-много пари да се стабилизират.
Брях! Значи компаниите, които са на път да фалират, ще се вдигнат най-много, така ли?
Скачането от позици впозиция в момента е лош вариант,тъй като всички ще
растът.Най - много ще се вдигнат най-закъсълите,защото ще им трябват
най-много пари да се стабилизират.
Коментар