IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, колко нови Кобоса предвиждате да бъдат отворени покрай ЦСКАто?

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      При Енергони

На Панчарево, в.з Косанин Дол, ама вилата е още много неугледна, като дадат дивидента Хима, ще я постегна и ше се напием, нема никви проблеми от моя страна
      Ракията от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Кьде е купона ?
        При Енергони

На Панчарево, в.з Косанин Дол, ама вилата е още много неугледна, като дадат дивидента Хима, ще я постегна и ше се напием, нема никви проблеми от моя страна
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Заповядайте, тъкмо се чудих кой да викна да помогне за копаенето на канализацията, че дъртия вече не издържа сам

Майтапа на страна, ама нека още малко да я постегна, и лятото обещавам едно яко парти да ви спретна !!!
          Кьде е купона ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Ако искаш ние може да дойдем да те развеселим
            Заповядайте, тъкмо се чудих кой да викна да помогне за копаенето на канализацията, че дъртия вече не издържа сам

Майтапа на страна, ама нека още малко да я постегна, и лятото обещавам едно яко парти да ви спретна !!!

Коментар

...Аз на вилата бях заредил две каси бира, 50 кебапчета, 50 кюфтета, 6 кила свински пържоли, 3 кила телешки, вино, ракия.....викам си така ще полея тия шестин пункта, че чак у Мало Бучино ше се чуе.....а то мъка, мъка, мъка.... Нищо ще се напия от мъка ...
              Ако искаш ние може да дойдем да те развеселим

Коментар

Тъкмо това мислех да ви питам, щото и аз следя нещата в инфосток. Та само там ли сте си направили виртуални портфейли или има някакви други по-добри сайтове, или самите ви платформи...
                Не, цъкам си ги на ексела.
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Пу, да не ние уроки!!!

Коментар

• E, шом ше си ги мерим аз съм по груби сметки около +45% от началото на годината наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      инфосток-а показва
                      Тъкмо това мислех да ви питам, щото и аз следя нещата в инфосток. Та само там ли сте си направили виртуални портфейли или има някакви други по-добри сайтове, или самите ви платформи...

Коментар

• Бате ви Тони от началото на годината е +32%, а за последната една година инфосток-а показва +80%

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                          Я сега се похвалете ква доходност направихте. Аз например играя без ливъридж - демек по селски и целта ми е да бия софикс. От началото на годината съм 30% нагоре а софикс 20%, един вид, демек спя спокойно. Как е при вас?
                          Ейй, мине се не мине някакво време и все до меренето опираме. Чета форума от над 2 г. и се питам защо не бе толкова актуален този въпрос преди година.. две... три......

За да спите спокойно, погледнах "моята" - 16,5 % за тази календарна година.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• 19.14 % от началото на годината. 28,26% от създаване на портфейла, тоест от ноември 2013, тоест 4 месеца.
                            Очаквам да изригна другата седмица, тъй като вече не съм 100 в Хим привилегии, не че съм продал просто се сдобих с кеш. Влезнах в Еврохолд, очаквам силен отчет и поне 30% нагоре в следващите една-две седмици. Имам ИХЛБ, очаквам още ръст там, днес беше много малко. При Биовет и Спиди, останалите ми акции, не очаквам нищо сериозно в следващите месеци.

Ако Хима пробие тия прословути 2,2 лв. може и 300% да направя тая година

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                              Я сега се похвалете ква доходност направихте. Аз например играя без ливъридж - демек по селски и целта ми е да бия софикс. От началото на годината съм 30% нагоре а софикс 20%, един вид, демек спя спокойно. Как е при вас?
                              За изминалите 28 дни съм с 6% нагоре. От началото на годината съм с 39% нагоре.

Коментар

Те твоите избушени акции това ше направят
                                Аз на вилата бях заредил две каси бира, 50 кебапчета, 50 кюфтета, 6 кила свински пържоли, 3 кила телешки, вино, ракия.....викам си така ще полея тия шестин пункта, че чак у Мало Бучино ше се чуе.....а то мъка, мъка, мъка.... Нищо ще се напия от мъка

Впрочем, поздрави за Петрол. Съвсем сериозно !!! Изразих мнение преди време, че очаквам Газпром да влезнат мошно с руския си ботуш, в тая компания, както Сталин влезна в Берлин, и продължавам да го мисля. Тогава отивате на 20 лв. - пожелавам ви го.

Разбира се препоръките са ми сведени само до това да ползвате лубриканти при анален секс, без значение дали сте от активната или пасивната страна.
                                Монтяка удари бингото с Петрол. аз едно не мога да разбера обаче. Излиза решение за нови акции на 5. Борсовата в момента е 3 и нещо. И каква е логиката акциите да растат? Ами ако бяха казали 20? До 20 ли трябваше да растат. Търса, търса причини и не мога да се сетя.

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X