Колеги, колко нови Кобоса предвиждате да бъдат отворени покрай ЦСКАто?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеПри Енергони
На Панчарево, в.з Косанин Дол, ама вилата е още много неугледна, като дадат дивидента Хима, ще я постегна и ше се напием, нема никви проблеми от моя страна
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКьде е купона ?
На Панчарево, в.з Косанин Дол, ама вилата е още много неугледна, като дадат дивидента Хима, ще я постегна и ше се напием, нема никви проблеми от моя странаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЗаповядайте, тъкмо се чудих кой да викна да помогне за копаенето на канализацията, че дъртия вече не издържа сам
Майтапа на страна, ама нека още малко да я постегна, и лятото обещавам едно яко парти да ви спретна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАко искаш ние може да дойдем да те развеселим
Майтапа на страна, ама нека още малко да я постегна, и лятото обещавам едно яко парти да ви спретна !!!Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение...Аз на вилата бях заредил две каси бира, 50 кебапчета, 50 кюфтета, 6 кила свински пържоли, 3 кила телешки, вино, ракия.....викам си така ще полея тия шестин пункта, че чак у Мало Бучино ше се чуе.....а то мъка, мъка, мъка.... Нищо ще се напия от мъка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТъкмо това мислех да ви питам, щото и аз следя нещата в инфосток. Та само там ли сте си направили виртуални портфейли или има някакви други по-добри сайтове, или самите ви платформи...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеинфосток-а показваНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеЯ сега се похвалете ква доходност направихте. Аз например играя без ливъридж - демек по селски и целта ми е да бия софикс. От началото на годината съм 30% нагоре а софикс 20%, един вид, демек спя спокойно. Как е при вас?
За да спите спокойно, погледнах "моята" - 16,5 % за тази календарна година.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
19.14 % от началото на годината. 28,26% от създаване на портфейла, тоест от ноември 2013, тоест 4 месеца.
Очаквам да изригна другата седмица, тъй като вече не съм 100 в Хим привилегии, не че съм продал просто се сдобих с кеш. Влезнах в Еврохолд, очаквам силен отчет и поне 30% нагоре в следващите една-две седмици. Имам ИХЛБ, очаквам още ръст там, днес беше много малко. При Биовет и Спиди, останалите ми акции, не очаквам нищо сериозно в следващите месеци.
Ако Хима пробие тия прословути 2,2 лв. може и 300% да направя тая годинаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеЯ сега се похвалете ква доходност направихте. Аз например играя без ливъридж - демек по селски и целта ми е да бия софикс. От началото на годината съм 30% нагоре а софикс 20%, един вид, демек спя спокойно. Как е при вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТе твоите избушени акции това ше направят
Аз на вилата бях заредил две каси бира, 50 кебапчета, 50 кюфтета, 6 кила свински пържоли, 3 кила телешки, вино, ракия.....викам си така ще полея тия шестин пункта, че чак у Мало Бучино ше се чуе.....а то мъка, мъка, мъка.... Нищо ще се напия от мъка
Впрочем, поздрави за Петрол. Съвсем сериозно !!! Изразих мнение преди време, че очаквам Газпром да влезнат мошно с руския си ботуш, в тая компания, както Сталин влезна в Берлин, и продължавам да го мисля. Тогава отивате на 20 лв. - пожелавам ви го.
Разбира се препоръките са ми сведени само до това да ползвате лубриканти при анален секс, без значение дали сте от активната или пасивната страна.
Я сега се похвалете ква доходност направихте. Аз например играя без ливъридж - демек по селски и целта ми е да бия софикс. От началото на годината съм 30% нагоре а софикс 20%, един вид, демек спя спокойно. Как е при вас?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар